Дискова херния - 12

• 171 529
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
kiki1000 , ти имаш ли ефект- намаляване на болките? След колко време след като започна да го пиеш усети промяна?

# 481
Някой пил ли е Невритоген?
Има ли смисъл да го купувам?

# 482
kiki1000 , ти имаш ли ефект- намаляване на болките? След колко време след като започна да го пиеш усети промяна?
Трябва да се понатрупа в организма,аз съм ги пила 2 месеца миналото лято и имаше ефект,а сега зимата при болки по 1-2 седмици.

# 483
Благодаря kiki1000           bouquet

# 484
Моята босвелия е от тази. Ефект за сега не съм видяла, аз не съм я пила и дълго. Но гледам, че е 125 мг и я дават дозировка 2 капсули дневно. Много малко излизат милиграмите.
Четох за инжекциите Дискус. Но не разбрах от кои има по-доволни, с многото съставки или Дискус Н с Калмия 3 съставки?

# 485

А това май е добре с направление от личния, на свободен прием може би е скъпичко?
На свободен прием е около 250-300 лв  в зависимост от болницата за един отдел на гръбнака. През ЛЛ се чака около 1 месец за разрешение от здрв. каса.
[/quote]

Уф, определено е като за през здравната каса. Явно трябва да намирам време за минаване през личен лекар и цялото препращане от кабинет в кабинет. А се чудех, дали не мога да скъся процедурата. Но кой знае, може пък и да не се налага точно ЯМР за мен.

# 486

А това май е добре с направление от личния, на свободен прием може би е скъпичко?

Уф, определено е като за през здравната каса. Явно трябва да намирам време за минаване през личен лекар и цялото препращане от кабинет в кабинет. А се чудех, дали не мога да скъся процедурата. Но кой знае, може пък и да не се налага точно ЯМР за мен.
За здравето си време трябва да намираме! Аз нямам ЯМР ,имам скенер и ЕМГ,правиха ми ги докато лежах в отделението,досега не са ми казвали,че ми се налага ЯМР.

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 07:56 от kiki1000

# 487
  • София
Какво правите след като ви заболи мястото (кръста) от претоварване?
Последния път като бях с приятелката си прекалих  Blush... а още не съм заякнал толкова, даже и упр-ята сега не ми се правят, понеже имам все още болки.
Опитвам се да спя в ембрионална поза, но вече 3 нощи минаха и още не е отшумява.

Мазила, масажи за отпускане, релаксиране, обезболяване?

# 488
Какво правите след като ви заболи мястото (кръста) от претоварване?
Последния път като бях с приятелката си прекалих  Blush... а още не съм заякнал толкова, даже и упр-ята сега не ми се правят, понеже имам все още болки.
Опитвам се да спя в ембрионална поза, но вече 3 нощи минаха и още не е отшумява.

Мазила, масажи за отпускане, релаксиране, обезболяване?

Опитай т.нар Уилямсово положение - краката са свити под ъгъл 90 гр. в тазобедрените и коленните стави.

# 489
  • Berlin
Следващият път тя да е отгоре.

# 490
Някой знае ли когато има арефлексия на Ахилов рефлекс какви са прогнозите?

# 491
  • София
Следващият път тя да е отгоре.
Е, да ама, тя не е машина...

Някой доволен да има от масажист в София?
Ще пробвам гел с дяволски нокът и евкалипт.

# 492
Ахиловата арефлексия не е диагноза, въпросът ти е зададен некоректно. Прогнозата  се определя от наблюдаващите невролог и физиотерапевт, въз основа на субективната симптоматика,  неврлогичния статус и образната диагностика. Тук няма кка да получиш адекватен отговор.

# 493
След колко време ви дaдохa резултaтите от ЯМР?Четa,че нa някои сa минaли дни,нa други чaсове.

# 494
  • На планетата земя
След колко време ви дaдохa резултaтите от ЯМР?Четa,че нa някои сa минaли дни,нa други чaсове.

След 30 мин.

Общи условия

Активация на акаунт