Дискова херния - 12

• 171 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Само да вметна, че въпреки калолечебния или минерален ресурс, добрите битови условия и т.н, неадекватно назначените и некачествено изпълнени процедури биха провалили целта.

# 616
Бихте ли споделили на кои санаториуми се почувствахте добре и ви е харесал престоя?
Павел Баня!

# 617
А къде по- точно в Павел баня?

# 618
А къде по- точно в Павел баня?
Аз за последната една година съм била три пъти в СБР-НК Павел Баня и съм много доволна от проведените ми лечения,имам голям напредък!

# 619
В СБР в новото крило ли ходите? Ако да, как са битовите условия там и как са в общите части, най-вече в басейна?
Благодаря!

# 620
  • София
Милгамата под 3.50лв за блистер може ли да се намери?

# 621
Мога да ти подаря 4 блистера със срок на годност 05/2016 г., в широкия център на Сф съм.

# 622

Едва ли.
От Марешки я купувам за 34 и някакви стотинки за 100 капсули.
Милгама Н
За обикновената не знам.

# 623
В СБР в новото крило ли ходите? Ако да, как са битовите условия там и как са в общите части, най-вече в басейна?
Благодаря!
Била съм два пъти в старата база(болнични условия,3-4 легла в стая,телевизор,общ санитарен възел) и един път в новата(две легла в стая,собствен санитарен възел,баня,хладилник,телевизор).Басейните(външен и вътрешен) и столовата са общи за всички пациенти(и от двете бази).

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 09:03 от kiki1000

# 624
  • София
Здравейте, искам да ви попитам възможно ли е да се възстановят увредени нервни коренчета вследствие на дискова херния? Не съм оперирана, ходя на физио- и рефлексотерапия и терапевтът ме уверява че е възможно, разчитало се на регенериращите свойства на организма. Но за месец и половина нямам подобрение все още.
И ако знаете някаква терапия в тази връзка, ще съм ви благодарна да споделите.
Ходих при д-р Илков от Гръбначен център, който ми предложи перкутанна нуклеотомия, т.е. озонолечение.

# 625
  • гр. София
Здравейте, искам да ви попитам възможно ли е да се възстановят увредени нервни коренчета вследствие на дискова херния? Не съм оперирана, ходя на физио- и рефлексотерапия и терапевтът ме уверява че е възможно, разчитало се на регенериращите свойства на организма. Но за месец и половина нямам подобрение все още.
И ако знаете някаква терапия в тази връзка, ще съм ви благодарна да споделите.
Ходих при д-р Илков от Гръбначен център, който ми предложи перкутанна нуклеотомия, т.е. озонолечение.

И вдъхна ли Ви доверие д-р Илков??? Питам, защото мен искаше да ме вземе за опитно зайче, да изкарам още месеци наред в проби и даване на пари  Laughing Честно казано не ми вдъхна доверие, а и да не забравяме, че е кадър на ВМА, а точно техните каши оправиха при втората ми операция!

# 626
  • София
И вдъхна ли Ви доверие д-р Илков??? - как да го кажа по-меко... с резерви съм.

# 627
  • гр. София
И вдъхна ли Ви доверие д-р Илков??? - как да го кажа по-меко... с резерви съм.
Това ми беше достатъчно Simple Smile Между другото съм се объркала, сега погледнах, била съм при Стоев, но все тя, най-грешно дадените ми пари за консултация до момента Simple Smile И за невроложката им нямам думи Simple Smile

# 628
  • гр. София
И аз имам питанка. Вчера  заради ТЕЛК-а за продължаване на болничния бях на невролог. Докторката ми каза, че като ида за болничния ще ми изпише и Нивалин. До колкото ми е известно той е скъп, а за да се изпише на рецепттурна книжка си има някакви изисквания и се изписва при определени диагнози. Питанката ми, някой наясно ли е при проблеми като нашите дали може да се изпише на рецептурна книжка? Аз нямам такава, та да задействам, ако е възможно..

# 629
  • София
Благодаря!

Кафе, ето линк към мнението ми относно условията в СБР.
За съжаление снимките не се отварят вече, ще потърся дали
не са останали в телефона ми случайно и ако ги открия, пак
ще ги кача:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=726557.msg … 82434#msg26082434

Общи условия

Активация на акаунт