Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 133 461
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • В.Търново
На мен в сайта им апартамент Попови ми го калкулира за трима възрастни и едно дете за 65лв на вечер точно оранжевия апартамент.
Като наближи може и да звъннем там да питаме за оранжевия апартамент.
За синята боя в басейна не сме забелязали такова нещо.А за хлора да, мирише във всеки един басейн, включително и минерален.Нека и други споделят впечатления от градския басейн от лято 2016г.
Ако има и други лоши коментари за басейна бих се ориентирала тогава и към Шипково или Чифлика-Троян.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 15:08 от rusalka1

# 286
Момичета някой да е отсядал в ап.Митови? Има места за периода ми,ако правилно се ориентирам е над парка,отзиви?
Ако не-препоръчайте ми апартамент близо до парка за семейство с 2 деца,да е оборудван за готвене и чист.

# 287
Неясно защо не мога да си редактирам поста  Thinking.Резервирах апартамент Дева,бях чела едно добро мнение за там,няма да се разсърдя на още някое  Grinning.

# 288
Здравейте, бих искала да попитам дали студиата и апартаментите в Интерхотел Сандански стават за трима възрастни? Искаме да отидем с мъжа ми и двете деца, но ще си вземем и бабата за помощ.  Тъй като не сме отсядали досега там, се чудим дали да наемем апартамент,  студио или направо две двойни стаи.  Досега сме били само в Свети Никола, където стаите са много малки и сме взимали студио+единична стая. Но тази година ни се иска на пи- голям басейн. Интересува ме също дали размера на вътрешния басейн е голям?  Благодаря Ви!

# 289
  • Варна
Гледам че темата за Снадански се е поразбутала, да ви дам отзиви от Апартамент Яна. Като локация на мен ми беше ОК, защото е точно над стадиона и реално по едно надолнище като се търкулнем и сме в парка точно на басейна. И от там през парка на центъра. Беше добре за разходки. Близо беше до Санаториума, където направих грешката да правим процедури и да хванем някакъв вирус и да се разболеем. Реално 3 дена правихме и хвана сополи. Така че аз лично повече няма да го водя на процедури в Санаториума. Реално му писаха солукс лампа и магнит.
За апартамент Яна, лично аз имам много забележки откъм хигиената. Апартамента не беше чист. Едно момче ни даде ключовете на входа и замина. Вътре пясък по земята, а бе чисто привидно, където бутнеш има нужда от почистване. Реших да се захвана. То няма стирка, няма препарати за почистване въобще нищо. Собственичката била в чужбина, това момче нищо не знае. Изчистих аз както й да е, звъня й след 3/4 дни. "Ооо ами то няма препарати, то като искаш да си чистиш си ги купуваш препаратите." Мега ме ядоса тогава.
И апартамента изглежда много луксозен на снимките - а вътре каквото пипнеш пред разпад. Шкафовете в кухнята мухлясали, съдовете миришат на мухал. Изкарах каквото ще ползвам, измих и проветрих. Тенджери, тигани всичко й е за боклука на тази госпожа. Прахосмукачката я има само като мебел, метла нямаше, въобще как да се поддържа имота чист ако няма условия.
Пердетата от както са закачени не са изпрани, всичко потънало в прах. А все пак за въздух и лечение сме отишли.
Така че от тази гледна точка го оценявам с една звезда ако така мога да се изразя. Simple Smile
Чета ви сега да придобия опит за следващия път.

# 290
  • В.Търново
Благодаря за отзива за апартаменр Яна.На снимките наистина изглежда идеален.

# 291
Здравейте! Запазила съм апартамент в Томас Палас. Ходили сме преди 3-4 години, но от тогава нещата може както да са се подобрили, така и да са се влошили като условия...  Може ли да каже някой, който е ходил скоро, дали има всичко необходимо като прибори и посуда / 1 тенджерка, 4 комплекта прибори и чинии, дъска за рязане, купа за салата/? Ще съм благодарна на всякаква актуална информация и препоръки  bouquet

# 292
Здравейте, бих искала да попитам дали студиата и апартаментите в Интерхотел Сандански стават за трима възрастни? Искаме да отидем с мъжа ми и двете деца, но ще си вземем и бабата за помощ.  Тъй като не сме отсядали досега там, се чудим дали да наемем апартамент,  студио или направо две двойни стаи.  Досега сме били само в Свети Никола, където стаите са много малки и сме взимали студио+единична стая. Но тази година ни се иска на пи- голям басейн. Интересува ме също дали размера на вътрешния басейн е голям?  Благодаря Ви!
Вътрешният басейн е голям. Може би е най-големият вътрешен в български хотел.
Две стаи ще ви свършат работа, за да не си оползотворите почивката в съобразяване.  Peace

# 293
Вътрешният басейн на Интерхотел Сандански е голям, освен това има и нещо като изход до едно външно по-малко басейнче, около което през топлите дни има шезлонги, а през зимата - усещането е страхотно - тялото, потопено в 39-градусова вода, а лицето - на .... колкото е външната температура. Sunglasses

# 294
Вътрешния басейн наистина е голям, но малкото тунелче води към друг по-малък басейн. В страни, но без връзка с другите басейни има друг басейн с темп. на водата около 38гр.и наистина е удоволствие да се поседи в него, там има и тангентори.

# 295
Има връзка, но е малък отвор, закрит с по-дебели пластмасови ленти - излиза се под вода един вид на малкото басейнче. Поне така беше преди няколко години. Разбира се, може и през врата отвън. Да, тангенторите /дюзите/ са разположени на различна височина и можеш да си масажираш различни части. Много е приятно.

# 296
Уточнявам, защото сигурно, когато сте били там не е бил направен най-малкия басейн.
Общо има три басейна: голям-закрит, среден,който е с топла връзка с големия и един малък с детски кът в който водата е най-топла.Тангентори има в средния и малък басейни.

# 297
Да, за малкия /детския/ не знаех. Това е любимият ми хотел и преди често прескачахме до там за по 3-4 дни /понякога имат и добри промоции за спа процедури и нощувки/, но от както сме с куче.... Да го оставям за гледане, взимам.... - много усилия за 3-4 дни. А, и градът вече е позападнал, не е както беше преди години.

Разбира се, за децата е добре заради въздуха.

# 298
Уточнявам, защото сигурно, когато сте били там не е бил направен най-малкия басейн.
Общо има три басейна: голям-закрит, среден,който е с топла връзка с големия и един малък с детски кът в който водата е най-топла.Тангентори има в средния и малък басейни.
Последния път ми направи впечатление, че има хартийка с препоръка да не се стои повече от 20 минути в този басейн. Не е детски. С прекалено гореща вода е и дори има моменти, в които става нетърпимо, дори и изгарящо кожата, ако ненадейно пуснат горещата минерална вода, а се окажеш до входящата тръба.  Peace

# 299
Последния път ми направи впечатление, че има хартийка с препоръка да не се стои повече от 20 минути в този басейн. Не е детски. С прекалено гореща вода е и дори има моменти, в които става нетърпимо, дори и изгарящо кожата, ако ненадейно пуснат горещата минерална вода, а се окажеш до входящата тръба.  Peace
Вече има табела с тази препоръка, но никой не я спазва.  Басейнчето е на две нива в плиткото си играеха деца, затова го написах, че е детски. Водата от тангенторите е с постоянна температура. Дано не бъркам, но на табелата пишеше, че е 39 гр..

Общи условия

Активация на акаунт