Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 133 460
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
В малкия, който масово се нарича детски, температурата е по-висока.
Аз най-малкият го помня от поне 6 години да съществува.
И да споделя нещо, което ми направи впечатление при последното ни посещение там. Плочките около двата топли басейна бяха кошмарно хлъзгави. Отделно, че точно там се пуши страшно много.

# 301
Много Ви благодаря за отзивите. Явно определено си заслужава да се посети Интерхотела! И благодаря за съвета, да вземем две стаи.  Това беше и моята идея, да не се съобразяваме прекалено много едни с други.  Още веднъж, благодарности!

# 302
Моля, момичетата които познават Сандански за помощ. В Сандански ще има турнир по футбол и децата ще са настанени в хотел Перун. Но за съжаление там няма свободни места. Кои хотели са най близо до Перун? Трябва да резервирам 7 стаи
Благодаря

# 303
  • София
елена2006, извинявай кога е турнирът на децата като дати?

# 304
елена2006, извинявай кога е турнирът на децата като дати?

17.02-21.02

# 305
В Сандански има ли мол?

# 306
# 307
Някой може ли да ми предложи ресторант или механа / може и с жива музика/ за вечеря в Сандански? Е, разбира се, да не е много скъпо , и да готвят вкусно Simple Smile

# 308
Включвам се и аз в темата с впечатленията си.
Почивах в Сандански миналата година в рамките на септемврийските празници, бяхме компания от няколко приятелски семейства с деца. Отседнахме в апартаменти Попови - оранжев и зелен (така се наричат в сайта). С моето семейство бяхме в оранжевия. Мога само да кажа, че при следващото ни идване в Сандански пак ще сме там - прекрасно обзаведен, безупречна чистота, напълно оборудван с всичко необходимо за престой, като се започне от цифровата тв и безжичния интернет, през посудата в кухнята и кафемашината с капсули Лаваца, сешоарът за коса, до сапуните, шампоаните и прахта за пране за пералнята  Mr. Green - буквално нищо не липсваше. Приятелите ни, които бяха отседнали в зеления апартамент, също останаха много доволни. Апартаментите са близо до градския парк.
Чистия въздух в града няма да го коментирам - всички знаем за качествата му. На открит басейн не успяхме да отидем, понеже температурите в края на септември вече не го позволяваха, така че отзиви тук нямам. Основно прекарвахме времето си в парка, който е прекрасен: има достатъчно места за сядане и пикник, детската площадка в края на парка (близо до санаториума) е сравнително нова и в много добро състояние, децата се забавляваха на нея, страшно ни хареса и езерцето с патици и лебеди (имаше и черни лебеди).
Хранехме се в Санди и пицария Версус, и двете на главната търговска улица. В Санди беше малко препълнено и шумно, но ястията ни харесаха. Пиците във Версус бяха много вкусни, цените приемливи, а и доставят по домовете.
Накратко, това е. Много харесвам Сандански още от дете, и нямам търпение тази година пак да отидем. Дано да съм била полезна на някого с отзива си.  bouquet

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 11:42 от moximoxi

# 309

moximoxi, благодаря за споделените впечатления! Интересува ме удобно ли е местоположението за семейство с две малки деца- има ли стъпала или баир за изкачване? Къде точно се намират апартаментите, ние досега сме ходили в Керемедчиевата къща/доста отдалечено и на баир, иначе условията бяха ок/, хотел Панорама и Томас палас. Като локация най- много съм доволна от Томас палас.

Благодаря предварително!

# 310

moximoxi, благодаря за споделените впечатления! Интересува ме удобно ли е местоположението за семейство с две малки деца- има ли стъпала или баир за изкачване? Къде точно се намират апартаментите, ние досега сме ходили в Керемедчиевата къща/доста отдалечено и на баир, иначе условията бяха ок/, хотел Панорама и Томас палас. Като локация най- много съм доволна от Томас палас.

Благодаря предварително!

Оранжевият апартамент се намира почти на входа на парка, уличката е пряка на главната пешеходна улица. Предвид, че града е разположен амфитеатрално, има лек наклон, но в никакъв случай не е в най-високата част, изобщо не може да се сравнява с Керемидчиевата къща. Стъпала няма, само дето тротоарите идват малко теснички и се налага да се слиза на платното. На нас ни беше ок, но и нашите деца не са съвсем малки. Останалите два апартамента също се намират съвсем близо до парка, успоредно на пешеходната улица, там пък няма никакви баири, и е още по-удобно придвижването.
Ето линк: http://www.sandanski.in/location.html/
Можеш да ги видиш и в Street view-то на Google.

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 11:45 от moximoxi

# 311
  • В.Търново
Може ли да ми кажете кога през 2016г. отвори градския басейн, не Спортния, където тренират плувците, а градския, по-нагоре в парка?Имам информация, че собствениците са се сменили през 2016г., промяна в цените на входа има ли?

# 312
# 313
Мисля за почивка в Пирин. Цената не е ниска за това ви моля за реални отзиви от скоро. Дилемата ми е с Терма Палас на морето. Важно за нас е топла вода в басейните и храната, предвид лошите отзиви които прочетох тези дни. Ще съм благодарна на всички мнения и препоръки.

# 314
Мисля за почивка в Пирин. Цената не е ниска за това ви моля за реални отзиви от скоро. Дилемата ми е с Терма Палас на морето. Важно за нас е топла вода в басейните и храната, предвид лошите отзиви които прочетох тези дни. Ще съм благодарна на всички мнения и препоръки.

Прочети малко по-назад в темата, писала съм за хотел Пирин. Бяхме там през май 2016 г. със сина ми за 10 дни. Басейни не сме ползвали. Храната не е лоша, но за петзвезден хотел можеха повече да се постараят. За детския кът също има какво да се желае.

Иначе персоналът е любезен и е чисто.

С една дума, отново бихме го посетили.

Общи условия

Активация на акаунт