Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 133 001
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм доволна от хотел Елит. Миналата година в последния момент и ние решихме да бъдем в Сандански и се спрях на него.

# 346
  • София
Привет Simple Smile
Някой дали може да ме ориентира как са горе-долу цените в ресторанта/ите на Интерхотела. Разглеждам оферта за настаняване BB  и HB и се чудя кое да избера. Ако някой пък е ползвал и има лични впечатления от 2-кратно изхранване - добре дошло е всяко мнение  Hug.
И понеже си личи колко съм боса в материята Сандански да задам още някой въпрос.  Blush За първи път ще се отправяме натам и се опитах да придобия представа за града горе-долу от Гугълмапс.  В крайна сметка  - паркът един ли е? Този до Интерхотел Сандански или има и 2ри градски? Или пък втория е Св. Врач с резиденцията? И има ли в някой парк алеи подходящи за тротинетки и ролери? Ще трябва да мотивирам девйките да изкарват максимално време на въздух, а това е любимо занимание и ще върши работа. Но от това, което попрочетох останах повече с впечатление, че поне за парка до Интерхотела е с алеи тип пътеки(макадам)  newsm78.

# 347
  • Някъде Там
Привет Simple Smile
Някой дали може да ме ориентира как са горе-долу цените в ресторанта/ите на Интерхотела. Разглеждам оферта за настаняване BB  и HB и се чудя кое да избера. Ако някой пък е ползвал и има лични впечатления от 2-кратно изхранване - добре дошло е всяко мнение  Hug.
И понеже си личи колко съм боса в материята Сандански да задам още някой въпрос.  Blush За първи път ще се отправяме натам и се опитах да придобия представа за града горе-долу от Гугълмапс.  В крайна сметка  - паркът един ли е? Този до Интерхотел Сандански или има и 2ри градски? Или пък втория е Св. Врач с резиденцията? И има ли в някой парк алеи подходящи за тротинетки и ролери? Ще трябва да мотивирам девйките да изкарват максимално време на въздух, а това е любимо занимание и ще върши работа. Но от това, което попрочетох останах повече с впечатление, че поне за парка до Интерхотела е с алеи тип пътеки(макадам)  newsm78.
До колкото знам парка е един, св врач е друго Simple Smile
да парка е този до интерхотела - хотела е по средата на парка и пешеходната алея. по пешеходната зона може да се карат тротинетки, ролери, велосипеди тя е голяма, просто има много хора и е неприятно да не се бутат в някои Simple Smile но пробвайте Simple Smile

# 348
  • Варна
Парка е един, както е писано и в предходния пост. От Интер хотела влизаш направо в парка ( той е в началото на парка , както и в началото на пешеходната алея с кафета и магазини).
В парка има едни калдъръмени павета в началото около 200-300метра да са, защото после са асфалтирани алеи става и за ролери и за тротинетки. По центъра не мисля че ще става за ролери, иначе с тротинетка става навсякъде.
На Резиденцията също е приятно за разходка. Ние единия ден бяхме там. Честно казано всеки ден бяхме някъде иначе 10 дни ще се побъркам в този парк да обикалям нон стоп.
Според мен ако сте с кола и не си била в района ( както ние) има какво да се види. Ние ходихме до Рупите, до Преподобна Стойна, до Мелник, до Роженския манастир, до една винарна в която имаше гид и беше много интересно и т.н. Общо взето 10 дни не ми се сториха като 20 Simple Smile
Сега заминаваме пак на 28 Април живот и здраве Simple Smile

# 349
Galeto, къде се намира тази винарна? Можеш ли  да дадеш някакви координати или сайт?

# 350
Тръгваш по главната улица в Мелник и ще я видиш. Пада се една къща в ляво. Нещо като музей е, има вход и дегустация на вино. Можеш да си поръчаш бутилка с ваша снимка, правят я на място. Ако за тази има предвид. Иначе още по-нагоре има друга винарна, но не съм ходила, че все с бебе сме били. В Мелник не можеш да се объркаш Simple Smile

# 351
  • В.Търново
Някой почивал ли е в този апартамент?Отзиви?

https://pochivka.bg/apartament-apartament-o33785

# 352
Хаха, в тази кооперация на Банска 2 живях няколко години Simple Smile Не знам апартамента, но мястото супер! Просто най-хубавото в Сандански-отпред започва главната, отзад парка. Интерхотелът се вижда отзад.

# 353
  • В.Търново
Малко преди него е Томас Палас.Но от хигиената в хотела въобще не бях очарована и не ми се ходи пак там.Тая сграда, където е апартамента я знам.Мисля, че по редицата имаше и сладкарница, сега не знам дали съществува още.Мястото е добро наистина.Само апяртамента дали е поддържан добре? Дали снимките отговарят на реалното.Пише, че има и голяма тераса.

# 354
  • София
Благодаря на всички, които ме ориентираха в ситуацията Simple Smile.
Galeto, благодаря и за останалите предложения. Ще помисля на място кое да осъществим, не съм още сигурна дали ще сме с кола, а и няма да сме толкова дълго, въпреки че знам, че препоръчват мин. 10 дена. Помня те от темата за астмата - успешно да е и при вас климатолечението  Hug

# 355
  • Варна
Galeto, къде се намира тази винарна? Можеш ли  да дадеш някакви координати или сайт?

Не е това което Зои е обяснила. Нищо него пък може аз да го посетя тази година.
Това е извън Мелник, пътувайки за там няма как да не го видиш. То си е сред лозя, ето слагам линка има GPS кординати, и сигурно описание как да се стигне до там. Ние не сме го търсили конкретно просто минавахме и спряхме. Бяха много любезни, при все че бяхме трима човека с детето, ни направиха тур из цялата винарна, през пещерата им, с пълни обяснения на целия процес. Аз бях много учудена защото за двама човека жената се държеше все едно сме 22 Simple Smile
После ни наляха по чаша вино за дегустация, ако искаш си купуваш ако искаш не си купуваш Simple Smile
Апропо ние взехме и скоро го отворихме много е хубаво. Не помня каква реколта беше. Simple Smile

http://villamelnik.com/%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b5%d0%bd-%d1%82%d1% … %b7%d1%8a%d0%bc/#!

Иначе е ясно че тези от Астма темата ще се засичаме в темата за Сандански Simple Smile  То къде другаде Simple Smile

# 356
Rusalka, не знам за апартамента. Ако е като този, в който живяхме да има много голяма тераса, която гледа към парка. Също има и подземен гараж, през който се влиза в кооперацията ( не може да се ползва), отзад има паркинг. Сладкарницата работи, Румина се казва, имам дружка, която работи там.
Ако намериш отзиви за апартамента взимай го смело, всъщност не знам колко му искат де.
 А аз пък не я знам тази изба Simple Smile Знам една При шестака, ако не се лъжа беше.

# 357
  • В.Търново
Апартамента е за 40 лв на вечер. Simple Smile

# 358
Някой има ли отзиви за Медите?

# 359
Някой има ли отзиви за Медите?
Лични не.Близки бяха там 2015-напуснаха предварително въпреки че бяха платили.Отзивите,които съм чела са предимно лоши и много лоши.

Общи условия

Активация на акаунт