Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 134 128
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
За мен с дете 20 минути означава да ги измина за 2 часа, ако детето не е в количката. Иначе се спира на всеки ъгъл - гледа камъчетата, цветята, кучешките акита, не дай си боже да мине самолет в небето, полицейска кола, линейка и прочие. Ако пък види детска плошадка по пътя, половин час не ни мърда. Ама ми е все едно - отишли сме на чист въздух и почивка и нямам намерение да тичам. Когато стигнем, тогава. През останалото време достатъчно тичаме - и аз, и то покрай мен.

Детски клубчета и аз не обичам, но са ми необходими, ако времето е лошо и не можем да излезем. Освен това ще бъда сама с детето и ако мога да го оставя някъде за петнайсет минути, за да изпия едно кафе, няма да имам нищо против.

# 76
Ами сега, извинявай, че явно не съм на нивото ти и съм паднала по-ниско да ходя във второкачествени детски клубове! ooooh!
Посмали малко с фасона, че удари тавана, все пак става въпрос за детски клуб в реномиран хотел, колкото и да е зле, не е най-голямата дупка на света, не е нужно да припадаш!
 Сандански не е само Пирин, хай дами! Там ходят и хора с не толкова големи доходи, принудени от болест на детето си или защото им харесва!
 Заяжданията ви на дребно са неуместни и излишни, занимавам се да пиша, за да помогна на някой с инфо, не да се правя на познавач, а вие в качеството си на какви ме репликирате?
 Нединка, знам какво са 20 мин., с малко дете, моето е на възрастта на твоето. Чудесно си му е мястото на Пирин, просто логистично без кола да определени точки ще ти идва по-далеч, но не го мисли. Както се разбра ще имаш под ръка и свестен 5-звезден, детски клуб, нищо, че е една стая.  Wink

# 77
Чувала съм аз за детския клуб на Пирин  Laughing - оцветяват разни керамични фигурки, ама самата фигурка си я плащаш на една доста висока цена според моите информационни източници. Добре че моето не е по рисуването - което не попречи да се върнем миналата година от Боровец с два хипопотама, една къща и някакво неидентифицирано животно. За всичко съм се прежалила, стига да спре да кашля или поне да не кашля толкова.

До Мелник и Рожен има ли транспорт от града, различен от такси? И ако има, колко време се пътува до едното и до другото място. Евентуално да се разходим някой ден.

# 78
Ние бяхме в този апартамент. Много съм доволна, ново е и много чисто. Няма включена храна.

http://pochivka.bg/o-30695-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D1%86%D0%B5%D1%81

И ние много обикаляхме. Има чудна пътека, започва от Роженския манастир, върви покрай пирамидите и излиза в Мелник. Около 3 км в едната посока като от Рожен към Мелник е слизане. Красота!

О, много благодаря за инфото.
Имаме далечни роднини в Сандански и предпочитаме да нощуваме там, за да успеем да се видим.
Все пак имам и опция за две нощувки в Сандански и една в Мелник.
Имам още малко време да се почудя, до пролетната ваканция.

# 79
 Zoι, не разбирам за какъв фасон пишеш. Съвсем честно. Нали е възможно да приемеш без да го приемаш лично, че другите хора е възможно да не харесват затворени миниатюрни пространства?
От друга страна посетителите на хотела отсядат там, ползвайки всички възможни екстри на мястото (при наш престой там постоянно е имало хвърчащи деца във фоайето, по коридорите, в зоните за отдих, и за мой ужас - дори в ресторанта) и т. нар. клубче им остава извън нуждите. За ограничения брой нощувки хората гонят максимално възможно да оползотворят ефекта на климата.
Гледната точка на местния човек с всичките му нужди и лични контакти не съвпада с тази на туриста. Това е. Без претенции, нещо си в таван, летви и нива. Във форумите има разминаване на мнения и гледни точки без да се влага нещо лично спрямо напълно непознат човек.  Peace
П.П. Заради сериозно завишените цени в Сандански много хора провеждат климато-лечението на децата си в Трявна. Просто природа, чистота, въздух и много приятно устроено градче. Без минерални басейни и ценообразуващи екстри. Хората имат производство на трикотаж.

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 07:49 от Ами сега

# 80
Хайде и аз тук.
Ще ходя началото на април с две малки деца и хотела не ми е опция.
Дали някой може да ми препоръча квартира (с кухненски бокс), която не е далеч от парка и центъра?

# 81
Момичета, колкото и да смятам, не мога да заделя 1500-2000 лв за почивка на Сандански. Много ми се искаше хотел с вътрешен и външен басейн, но явно няма как да стане, за по малка сума. Понеже ще пътуваме края на април и първата седмица на май, ще трябва да заложим на вътрешния басейн, защото по-вероятно за външен няма да става. Та освен хотел Свети Никола, можете ли да ми препоръчате и друг хотел с вътрешен басейн.

# 82
Здравейте,
не съм ходила на почивка в Сандански, но смятам да го направя тази година. Искам да попитам - спряла съм се на Интерхотел Сандански - ако някой е ходил да поптима, т.к. гледам че имат доста висока цена за деца - за дете на 4 години, ако не ползва отделно легло колко се доплаща, ако някой знае и ако сме само на закуска - искам да питам - как са цените на храната в хотела - дали са доста скъпи?

# 83
а за този какво ви е мнението ако някой е ходил Медите Ризорт и СПА****
има и същия със три звезди нещо не се ориентирам
Моля ако е някой е ходил да сподели

# 84
Здравейте,
не съм ходила на почивка в Сандански, но смятам да го направя тази година. Искам да попитам - спряла съм се на Интерхотел Сандански - ако някой е ходил да поптима, т.к. гледам че имат доста висока цена за деца - за дете на 4 години, ако не ползва отделно легло колко се доплаща, ако някой знае и ако сме само на закуска - искам да питам - как са цените на храната в хотела - дали са доста скъпи?

За 10 дни през първата половина на май Интерхотела ми предложиха цена от около 1300 лева +/- 50 лева за един възрастен и дете на 3 години и 8 месеца на полупансион. Не знам доколко можеш да се ориентираш, но най-добре се обърни към хотела и те ще ти дадат конкретна цена за твоя случай - период, дете, закуска или закуска + вечеря. Аз лично от цените им на сайта нищо не разбрах, нито пък от тези на Пирин. Но като им писах какво точно искам, ми отговориха съвсем конкретно още на следващия ден.

# 85
Благодаря за отговора.

# 86
  • В.Търново
През 2014г. юни месец почивахме в Томас Палас за 6 нощувки.Ходихме 4 пъти на плаж на градския басейн- двама възрастни, дете на 12г. и дете на 4г., с изхранване, люлки, две ходения до Рупите, веднъж до Мелник, и път общо от около 850км всичко ни излезе 700лв.
Процедури не сме правили.Такива си имаме и в нашия си град в рехабилитационен център.
Мисля, че 1500-2000лв. са направо пари хвърлени на вятъра за абсолютно същото нещо, което може да се получи и с доста по-нисък бюджет.

# 87
Мисля, че 1500-2000лв. са направо пари хвърлени на вятъра за абсолютно същото нещо, което може да се получи и с доста по-нисък бюджет.

Въпрос на личен избор е за какво колко да платиш.

# 88
Момичета, колкото и да смятам, не мога да заделя 1500-2000 лв за почивка на Сандански. Много ми се искаше хотел с вътрешен и външен басейн, но явно няма как да стане, за по малка сума. Понеже ще пътуваме края на април и първата седмица на май, ще трябва да заложим на вътрешния басейн, защото по-вероятно за външен няма да става. Та освен хотел Свети Никола, можете ли да ми препоръчате и друг хотел с вътрешен басейн.
Ние и в началото на април сме ползвали външен басейн, тогава с 5 годишно дете. Повечето дни, вероятно и всички, ще става за външен басейн.

# 89
Ние ще сме с две годишно дете

Общи условия

Активация на акаунт