Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 133 498
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Може ли малко инфо дали хотел Св,Никола разрешава на външни посетители да ползват басейна и на каква цена?

# 271
  • София
Може ли малко инфо дали хотел Св,Никола разрешава на външни посетители да ползват басейна и на каква цена?
Дават да се посещава. Най-точна информация ще ви дадат от хотела.

# 272
Здравейте, другата седмица сме канени на сватба в Сандански. Ще спим в Резиденцията и сватбата ще бъде там. Иска ми се предната вечер да вечеряме в града, бихте ли ми препоръчали ресторант с добра кухня и обслужване. Не държа да е особено евтин, просто да бъде вкусно и чисто. Тъй като времето може да бъде хубаво, ако има и градина, ще бъде още по-добре /пушачи сме/.

# 273
  • София
Здравейте,може ли да ми кажете мнение за хотел Медите Ризорт?Четох противоречиви мнения,но повечето са отрицателни най-вече по отношение на хигиената.Мненията са от месец Септември,съмнявам се да са променили нещо за 2 месеца.

# 274
Аз мога да кажа, че Пирин е перфектен

# 275
Аз мога да кажа, че Пирин е перфектен

Чак перфектен... Бяхме там през май. Определено има какво да се желае по отношение на храната. Могат да се постараят повече и за транспорта до града - веднъж на ден е малко. Детският кът също трябва да се подобри - нито веднъж не видяхме отворено ателието за рисуване. Какичката в къта просто седеше там, но по никакъв начин не играеше с децата, голяма част от играчките бяха счупени,  ателевизорът почти непрекъснато работеше.

Не че съм претенциозна - точно обратното, тогава го казвам на фона на цената.

Иначе ако ходим пак в Сандански, вероятно отново бихме избрали същия хотел.

# 276
О, аз съм с големи деца, та от такава гледна точка не го бях мислила
Също си ходех пеш до града  Embarassed  и не знаех, че има транспорт до града
А за храната, по време на моят престой беше чудесна, особено в сравнение с морските курорти или пък с останалата част от Сандански Simple Smile

# 277
О, аз съм с големи деца, та от такава гледна точка не го бях мислила
Също си ходех пеш до града  Embarassed  и не знаех, че има транспорт до града
А за храната, по време на моят престой беше чудесна, особено в сравнение с морските курорти или пък с останалата част от Сандански Simple Smile

Всеки си има приоритети и именно затова е полезен форумът, да се чуе мнението на повече хора и за различни аспекти.

Май месец имаше едно разтракано бусче, което всеки ден тръгваше в 11 ч. от хотела и в 14:00 ч. от града. Ползвахме го два-три пъти за десетте дни, през които бяхме там - общо взето, ако го засечем.

Храната я сравнявам с тази на хотел Рила в Боровец (март 2015 г.) и на хотел Хисар в Хисар/я (от август 2016 г.), които се водят четири звезди. Чудя се какво беше положението с хотел Орфей в Пампорово миналото лято, ама нещо не мога да си спомня - явно не е било нещо забележително.

От десет години не съм била на море в БГ и много ми се ходи - дано догодина ме огрее.

# 278
  • В.Търново
Разглеждам в Букинг апартаментите и семейните хотели в Сандански и за посочения период за края на юни ми дава  на някои места, че е резервирано вече.Възможно ли е от сега да са започнали резервациите за периода юни-юли месец?  Rolling Eyes
През юни 2014г. бяхме за 6 нощувки в Томас Палас.Но , ето, моя син от както септември тръгна в първи клас болестите не са спирали.Разболява се още повече.Обмислям вариант само за 4 нощувки, нямаме възможност за повече, защото вече платихме и морето за 2017г.Не ми се иска пак в Томас Палас, хигиената не беше много на ниво, но цената е ок, въпреки че малко са си вдигнали цената сега.
Други места, които набелязах са:
Хотел Томас Палас - http://www.booking.com/hotel/bg/thomas-palace.bg.html?aid=357023 … total;ucfs=1&

Хотел Константин и Елена - http://www.booking.com/hotel/bg/constantine-and-helena.bg.html?a … total;ucfs=1&

Хотел Балевуров - http://www.booking.com/hotel/bg/balevurov.bg.html?aid=357023;lab … s_src=hp_iw_title

Апартамент Център Сандански - https://pochivka.bg/apartament-tsentar-o9556

Апартамент Връх Сандански - http://www.booking.com/hotel/bg/sandanski-peak.bg.html#map_closed

Според вас кое е по-подходящо за двама възрастни и две деца, като голямото е на 15г. малкото на 7г, заради което искам да отидем за малко до Сандански.Всички места са доло-горе в един район.Мислим да ползваме отново градския басейн на Сандански.През 2014г. входа за басейна на Интерхотел Сандански беше 15лв., което за всекидневно ползване от 4 членно семейство е грабеж за мен.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 10:47 от rusalka1

# 279
Ние избрахме хотел Елит и останахме много доволни. Ползвахме студио на цена 45 лв. Съвсем ново строителство и много чисто. С две големи деца сме на 16 и 13 години. Намира се точно до пазара. Има кухненски бокс, ако решите да си готвите.Ако не наоколо има магазини и заведения, които предлагат готова храна. Ние взимахме от нея. По алеята покрай реката за 5- 10 мин.и сте пред интерхотела. Запазих си номера на собственика, за да го ползвам и за напред.

# 280
  • В.Търново
Хотел Елит бих го ползвала като краен вариант, не е точно на центъра.Иначе добре изглежда, има и микровълнова печка пише, чисто, подредено с вкус.

# 281
Апартаменти Попови избрахме миналата година за почивката ни в Сандански. И трите са идеални за 4 членно семейство. Имат всичко необходимо за гответе, в  случай,че предпочитате домашно приготвена храна.
За плаж не бих повторила повече градския басейн, вярно много по- евтино е, но чистотата е ужасна. В Итерхотел Сандански е по-скъпо, но си заслужава. Все пак всеки си преценява възможностите, но и хигиената  на басейна не трябва да се омаловажава, както и хигиената на апартамента в който ще отседнем.

# 282
  • В.Търново
Апартамент Попови също съм ги гледала.Техните апартаменти са големи, по 70-85кв.м и излизат по 65лв на вечер.Ако тръгна да давам и 60лв за басейн на ден и отделно изхранването излиза доста скъпо.Има доста прилични студиа и апартаменти по 40-45лв, които съм набелязала са точно такива.
Когато ползвахме градския басейн 2014г. нямаше проблем с чистотата.Единствено някакви мушички плуваха, но това го има във всички басейни на открито.Аз не мисля, че вход за басейн на ден от 15-20лв на човек е нормална цена.

# 283
Както вече написах всеки преценява колко да вложи за почивката си, а и за здраве.
Ап. Попови ние ползвахме Оранжев ап. за 50лв. на вечер. Бяхме в Сандански края на август 2016г..
Градския басей беше препълнен, шезлонги се намираха до 10.00ч. водата беше ужасно мръсна, мазни петна и миризма/силна/ на хлор или нещо подобно,но се усещаше. Синята боя с която е боядисан басейна полепваше по телата при допир и се отмива много трудно. Листата от дърветата във водата, бяха последното което би ме притеснило. Водата в големия басейн беше кристално чиста, но студена. Ако харесвате студена вода, то то,и басейн е идеален.

Споделям мнението си.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 14:46 от Пролетно цвете

# 284
Rusalka, изпратих ти на лични мнението на една приятелка за едни апартаменти в Сандански - там бяха лятото на 2015 г. и бяха доволни. Аз не мога да кажа нищо за тях. Ние бяхме в хотел Пирин през май 2016 г. Мнението си съм споделила в темата.

Провери тези апартаменти, не пречи!

Общи условия

Активация на акаунт