Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 133 020
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Аз бях миналата година в Пирин и съм много доволна. Вътрешните басейни са с топла вода, много приятни и чисти. Храната на мен ми допадна, нямаше нещо завъртяно, но имаше зеленчуци, сирена, много хубави десерти...

# 316
Опитвам се да намеря единична стая в периода на ученическата ваканция през април. Търсим да е някъде между хотел "Св.Никола" и Интерхотела, но почти всичко е заето. Моля, препоръчайте ми хотелче. В букинг дава свободна стая в хотел "Анели" и в някакъв хотел "Сокол", който не съм чувала... Кой е по-добър вариант?

# 317
Виж в хотел "Астра".

# 318
Басейна в Пирин е с топла вода, но няма плитка част. Бяхме миналата пролет на 1 етаж с дворче, много приятно. Храната е хубава, много място на двора за игра на деца, приятни места за по питие..

# 319
Благодаря bouquet
Оказва се, че вариантите ми са хотел "Св.св. Константин и Елена", хотел "Анели" и "Сокол". Кой ще ми препоръчате?

# 320
Сокол е точно зад Свети Никола, изглежда добре и е на тихо място.
В Анели сме били, улицата до него е много натоварена и бучат коли и през нощта. На мен лично ми пречеха на съня.
"Св.св Константин и Елена" нямам идея къде е и какъв е.

# 321
На главната улица е.

# 322
На главната улица е.
Имаш ли впечатления от хотелчето? Как е откъм чистота и удобства? 

# 323
Има една страница във Фейса-Сандански безплатни обяви, доста предложения за настаняване съм срещала там.

# 324
На главната улица е.
Имаш ли впечатления от хотелчето? Как е откъм чистота и удобства? 
За съжаление нямам. Недостатък може би е потокът преминаващи хора по главната улица, ще бъде предполагам шумно. Анели е на 2 минути разстояние от него, около него наистина минават много коли. Сокол е под главната улица, там улицата мисля беше еднопосочна и може би не толкова натоварена.

# 325
  • В.Търново
Постоянно попадам на лоши коментари за хотел Анели.Аз не бих отишла там, особено с децата.

# 326
Постоянно попадам на лоши коментари за хотел Анели.Аз не бих отишла там, особено с децата.
Наша близка от Сандански ми намекна за лошата репутация на този хотел.
Аз нямам лични впечатления и не мога да коментирам от опит, само споделям инфото, което получих.

# 327
Аз бях миналата година в Пирин и съм много доволна. Вътрешните басейни са с топла вода, много приятни и чисти. Храната на мен ми допадна, нямаше нещо завъртяно, но имаше зеленчуци, сирена, много хубави десерти...

Това показва колко са субективни нещата.  Laughing

От цялата храна в Пирин десертите бяха най-зле според мен. Дори аз не ги ядях, а пък обичам сладки неща и нямам големи изисквания в това отношение. Но в случая беше добре, тъй като за десет дни не изядох нито един десерт и това имаше благотворно влияние върху килограмите ми  Joy

# 328
  • В.Търново
Между хотел Балевуров и Томас Палас кое бихте избрали?Били сме в Томас Палас, хигиената там не е на ниво.Иначе локацията доло-горе бива.

# 329
Аз четох преобладаващо кофти отзиви за Белевуров,в сайтовете където се предлага.Определено съм го задраскала за нас,въпреки чудесното му място.

Общи условия

Активация на акаунт