Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 133 010
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
За мен Томас Палас има повече предимства, отколкото недостатъци. Тази година сме пак там Peace

# 331
  • Варна
Аз резервирах Оранжевия ап. на Попови, дано съм направила правилен избор. Ще дам отзиви като се върнем през Май Simple Smile

# 332
  • В.Търново
За мен Томас Палас има повече предимства, отколкото недостатъци. Тази година сме пак там Peace
Кои са предимствата?Има един телевизор, мръсни прибори и фурна, под в пепел, прашен диван, мръсна баня, мухъл по фугите...не се изхвърля кошчето, липсва тераса и т.н.Това, което уж е тераса нищо не можеш да простреш там, нито да излезета да си изпиете кафето на въздух.

# 333
Кои са предимствата?Има един телевизор, мръсни прибори и фурна, под в пепел, прашен диван, мръсна баня, мухъл по фугите...не се изхвърля кошчето, липсва тераса и т.н.Това, което уж е тераса нищо не можеш да простреш там, нито да излезета да си изпиете кафето на въздух.
За мен предимствата са: добра локация, ниска цена, сравнително широко, отделена спалня, кухненски кът и това, че знам какво да очаквам, когато отивам там и няма големи изненади. Телевизия почти не гледаме, т.е. мога дори без въпросния един телевизор. Не пера, когато съм на почивка, така че и не търся къде да простирам... Терасата е малка, но е достатъчна за пушача в къщи да си изпуши цигарата Laughing За кошчето, приборите и фурната си права - и за мен са в списъка на недостатъците.
Под в пепел не съм заварвала, нито мухъл... Наистина ме притесни сега с този мухъл... 

# 334
  • В.Търново
Ние бяхме на втория етаж в левия апсртамент, ако гледаш от улицата.Ние сме четирима и ходим на басейн.Имаме за простиране 4 големи кърпи от басейна и отделно 4 кърпи от банята и бански.Абсурд това да се събире.Отделно и бельото, което се сменя всеки ден.Имаше черно по фугите на банята и покрай поддушовото корито, което беше и продънено и мокреше банята.Балевуров даже е на още по-добро място и помещението им е 40лв за 2+2 , но пък нямат кухненски кът.Но аз не готвя на такива почивки.Толкова ли е зле в Балевуров??

# 335
Някой има ли впечатления от Park View Studios и хотел Авис? Чудя се кое от двете да избера.

# 336
В Авис бяхме преди 5 години и много ми хареса. Миналата година ходихме-затворили са ресторанта, предлагат само закуска. Чисто е, но липсваха два ламела от щорите. Бельото беше поостаряло.
Но пък е точно до парка, птички, тревички Simple Smile

# 337
  • В.Търново
Вчера разбрах, че няма да мога да изляза отпуска последната седмица на юни, а може би предпоследната.Тогава дали ще работи градския басейн и дали ще става за слънчеви бани? Sad

# 338
Вчера разбрах, че няма да мога да изляза отпуска последната седмица на юни, а може би предпоследната.Тогава дали ще работи градския басейн и дали ще става за слънчеви бани? Sad

Според мен - да! Мисля, че градските басейни ги отварят към средата на май.

# 339
  • В.Търново
Благодаря! Дано да става за къпане на открито тогава.

# 340

Водата в градския басейн е мнооого топла (поне така беше миналата година), така, че и малко по-хладно да е навън, вбасейна е топличко:))))

# 341

Водата в градския басейн е мнооого топла (поне така беше миналата година), така, че и малко по-хладно да е навън, вбасейна е топличко:))))
Кога отварят басейна....

# 342
  • В.Търново

Кога отварят басейна....
Поста точно над моя коментар са отговорили на този въпрос!!!  Rolling Eyes

# 343
Решихме,че искаме да отидем в Сандански за пролетната ваканция, естествено няма нищо свободно, пиша тук евентуално, ако някой може да ми сподели инфо къде да проверя за места от 9 април

# 344
Решихме,че искаме да отидем в Сандански за пролетната ваканция, естествено няма нищо свободно, пиша тук евентуално, ако някой може да ми сподели инфо къде да проверя за места от 9 април
Виж тук
https://pochivka.bg/kvartira-spasovi-o3439

Общи условия

Активация на акаунт