Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 132 921
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Обади се в хотел Елит.Собственикът има още един хотел точно до паркинга на Елит , но в момента не се сещам как се казваше. 
Сетих се, хотел Бистрица.

# 556
Благодаря
И в него няма места.
Нещо друго наблизо- къща за гости, семеен хотел , апартаменти . Все едно какво , единствено да е близо до Елит

Здравейте,
хотел Елит е сграда с апартаменти под наем на различни собственици. В същата сграда се помещават и апартаменти "При братята". В следващата сграда посока парка е хотел "Бистрица" и зеленият апартамент "Попови", който е с две спални, ние там сме отсядали две семейства. Ако не се лъжа и хотел "Виктория" е в същата сграда, но не съм сигурна. Отсреща през пътя е хотел "Томас палас".Ако се спрете на Бистрица имайте предвид, че има и хотел "Бистрица" 2, който е по-далеч от "Елит".

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 09:30 от mi_ni

# 557
Обади се в хотел Елит.Собственикът има още един хотел точно до паркинга на Елит , но в момента не се сещам как се казваше. 
При братята?

# 558
  • софия
Здравейте. Дали може някой с мнение за добра механа в Сандански...по възможност с жива музика? Благодаря предварително!

# 559
Здравейте,може ли да ми препоръчате хотел с топъл вътрешен басейн,близо до центъра!

# 560
Здравейте,може ли да ми препоръчате хотел с топъл вътрешен басейн,близо до центъра!

Точно на центъра е хотел "Свети Никола", а в началото на парка е Интерхотела. И на двата басейните са топли, първият е с по-достъпни цени.

# 561
Благодаря!

# 562
Здравейте! Не сме почивали в Сандански, та решихме да го посетим!
В тази връзка ме интересува дали има хотел в града с вътрешен и външен басейн? Мястото да е подходящо за деца Simple Smile

# 563
Пирин, Интерхотела, но са скъпи...Свети Врач-по-старичък е

# 564
При братята?

Ако някой се интересува
Хотел Елит е само част от сградата която излиза в интернет. Само 1 вход.   При братята е апартамент на 2 етаж. Втория вход  е  Сандански-апартаменти. Третия вход  е хотел K&M. Другата част от сградата още не се ползва. Нямат ресторант, кафе.

# 565
При братята?

Ако някой се интересува
Хотел Елит е само част от сградата която излиза в интернет. Само 1 вход.   При братята е апартамент на 2 етаж. Втория вход  е  Сандански-апартаменти. Третия вход  е хотел K&M. Другата част от сградата още не се ползва. Нямат ресторант, кафе.

Апартаментът на "При братята" е с напълно оборудвана кухня - готварска печка, аспиратор, хладилник, микровълнова, ел. кана, тенджери, тигани. Само посудите (чиниите) бяха малко.

# 566
При братята?

Ако някой се интересува
Направила съм резервация за хотел K&M.  Имате ли впечатление за него?

# 567
  • София
Здравейте. Искам да попитам някой, който е ходил в Апарт хотел Медите 3 звезди дали си струва и на какво разстояние е от 4-звездния хотел Медите? С 2 малки деца сме и ако трябва да се върви много от единия до другия заради басейна май не си струва. Бях се навила за една оферта и в последния момент видях, че става дума за 3-звезден, а не 4-звездния..

# 568
Здравейте. Искам да попитам някой, който е ходил в Апарт хотел Медите 3 звезди дали си струва и на какво разстояние е от 4-звездния хотел Медите? С 2 малки деца сме и ако трябва да се върви много от единия до другия заради басейна май не си струва. Бях се навила за една оферта и в последния момент видях, че става дума за 3-звезден, а не 4-звездния..

Много лошите отзиви от Медите преобладават,единици са добрите .Не съм ходила,минавах с колата покрай тях само,но нали знаете,че не става пеша да ходите до Сандански,доста далеко е и то по стръмен баир.

# 569
  • София

Много лошите отзиви от Медите преобладават,единици са добрите .Не съм ходила,минавах с колата покрай тях само,но нали знаете,че не става пеша да ходите до Сандански,доста далеко е и то по стръмен баир.

Да, това, че е извън града го видях. Били сме 1 път в Сандански в Санаториума и долу-горе се ориентирам кое къде е. Сега не ми се иска пак в Санаториума, че имаше доста болни деца и се чудя квартира ли, хотел ли..съвсем се обърках вече Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 14:01 от nimfi4ka

Общи условия

Активация на акаунт