Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 132 915
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте. Искам да попитам някой, който е ходил в Апарт хотел Медите 3 звезди дали си струва и на какво разстояние е от 4-звездния хотел Медите? С 2 малки деца сме и ако трябва да се върви много от единия до другия заради басейна май не си струва. Бях се навила за една оферта и в последния момент видях, че става дума за 3-звезден, а не 4-звездния..

Здравей. Апартхотела е в непосредствена близост до основния хотел - слиза се по едни стъпала. Ако сте с две малки деца, там не е лошо да бъдете когато работят външните басейни. Вътрешния басен е сравнително малък и едва ли може да поеме капацитета и на двата хотела.

# 571
  • София
Здравейте. Искам да попитам някой, който е ходил в Апарт хотел Медите 3 звезди дали си струва и на какво разстояние е от 4-звездния хотел Медите? С 2 малки деца сме и ако трябва да се върви много от единия до другия заради басейна май не си струва. Бях се навила за една оферта и в последния момент видях, че става дума за 3-звезден, а не 4-звездния..

Здравей. Апартхотела е в непосредствена близост до основния хотел - слиза се по едни стъпала. Ако сте с две малки деца, там не е лошо да бъдете когато работят външните басейни. Вътрешния басен е сравнително малък и едва ли може да поеме капацитета и на двата хотела.
Благодаря за отговора! Май ще се откажа от хотелите и ще мина на вариант апартамент, в крайна сметка отиваме заради въздуха..

# 572
Обади се в хотел Елит.Собственикът има още един хотел точно до паркинга на Елит , но в момента не се сещам как се казваше. 
При братята?

Ако някой се интересува
Хотел Елит е само част от сградата която излиза в интернет. Само 1 вход.   При братята е апартамент на 2 етаж. Втория вход  е  Сандански-апартаменти. Третия вход  е хотел K&M. Другата част от сградата още не се ползва. Нямат ресторант, кафе.
Направила съм резервация за хотел K&M.  Имате ли впечатление за него?
Нямам лични впечатления от K&M. Детето ми беше на турнир в Сандански, децата бяха настанени в K&M,  а ние родителите в Елит. Не съм влизала, но според треньорите и децата хотела е съвсем нов. Те са били едни от първите гости /това е в периода 07.02.-11.02./  Има едноспални и двуспални апартаменти с оборудван кухненски бокс и диван. Няма ресторант и кафе.  Мисля че има подземен паркинг, платен. Може да се паркира на и  улицата срещу хотела.  Срещу хотела има хранителен магазин. Цените не са завишени.. Намира се в началото на алеята.

# 573
  • София
Здравейте,

Получих оферта за хотел Свети Никола за двама възрастни и едно дете (9 год.) за двойна стая. Била съм много пъти там, но сама с дете и съм била в двойна стая, която знаем, е много малка. Моля който е ходил и сте били трима, да ми каже дали слагат допълнително легло (незнайно къде) или ми предлагат тримата да спим на едно голямо легло (което също не е голямо, а две събрани малки). Благодаря предварително.

# 574
Някакви мнения за механата в "Интерхотел Сандански"  - храна, цени, музика???

# 575
Здравейте!
Планираме почивка в Сандански в х-л Медите.Бих искала да попитам тези от вас,които са ходили април месец дали външните минерални басейни работят т.е дали са с топла вода?

Ще бъда много благодарна ако получа отговор.

# 576
Здравейте!
Планираме почивка в Сандански в х-л Медите.Бих искала да попитам тези от вас,които са ходили април месец дали външните минерални басейни работят т.е дали са с топла вода?

Ще бъда много благодарна ако получа отговор.

Ние бяхме края на май. Външните басейни работеха, като само детския беше с топла вода, както и този с джакузито. Останалите басейни си бяха с ледена вода.

# 577
  • София
Здравейте. Някой мнение за хотел Перун?

# 578
Здравейте!
Харесала съм си един апартамент в Сандански, но тъй като не познавам добре града искам да попитам запознатите тук какво е мнението Ви. Далеч ли е от центъра, има ли заведения в близост?
https://www.booking.com/hotel/bg/d-amp-v-apartment.bg.html

# 579
Апартаментът се намира до санаториума. Центъра е на около 15 Мин, а заведения има точно под него.

# 580
Апартаментът се намира до санаториума. Центъра е на около 15 Мин, а заведения има точно под него.

А, апартамента хубав ли е? Шумно ли е около него?

# 581
Нямам представа. Точно до него има неголям хотел.

# 582
Здравейте!

Има ли в Сандански закрити басейни или позволяват ли в хотелите външни лица да ползват басейна или уелнес зоната срещу доплащане?Thinking

# 583
Здравейте!

Има ли в Сандански закрити басейни или позволяват ли в хотелите външни лица да ползват басейна или уелнес зоната срещу доплащане?Thinking
В Интерхотела пускат външни лица срещу 15 лв на човек, в Свети Никола беше 7-8 лв на човек. Друг хотел с вътрешен басейн е "Пирин", който е в края на града, и там пускат срещу 15 лв. В "Панорама" има само външен басейн за гости на хотела.

# 584
Цената вход за басейните еднаква ли е за деца и възрастни?

Общи условия

Активация на акаунт