Професионални серии за коса - тема 88

• 55 192
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Ехх, Фрейчее, това твоето чудовище е ненагледно! Heart Eyes Hug

Напълно подкрепям отзивите на Вив Hug за серума Митик, с голям кеф ще го ползвам, и не се зареждам с втори само защото много искам после да пробвам и Инициалиста. Crazy
Вив, като разказа така описателно за бялата ампула Про Файбър вече ми се иска пак да си я сложа, точно такова действие усетих и аз...май май довечера ще я цопна нея. Mr. Green

# 496
  • Стара Загора
Linde с какъв шампоан ще я съчетаеш.....с протеинов ли трябва .....с ДПШ ли Thinking аз както вече споменах имам една мостра ш-н и по една ампулка и една масчица от лилавите и се чудя как да я поделя за двете Joy Фрея уникална коса имаш просто толкова тежка ,плътна и здрава изглежда и сигурно е дееееее  Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 15:26 от delqna

# 497
Момичета, в Арлен са пуснали съобщение, че скоро ще започнат да зареждат Label M. Тук най-вече се обсъжда дълбокопочистващия шампоан. Има ли нещо друго, което е сполучливо според вас?

Фрея, страхотна коса, няма да се уморя да го повтарям!  Peace

Ловинг, благодаря ти!  Peace Разбрах.

ПП: На мен с единствената ми поръчка от Арлен за около 200 лв. ми изпратиха 10 мл. кенди олио и едно тестерче на Филорга. Зарадвах им се де, но можеше и още като ви чета Laughing. Готвя нова поръчка ама за черния петък  Embarassed и ще си поискам мостри пък! Само да видя как да стане, защото на мен не са ми звъняли за потвърждение.

# 498
Фрийк, в полето специални инструкции пиши какво искаш.

За черен петък и аз стискам, иначе 2 поръчки щях да пусна днес   Joy ама дали ще направят нещо нашите сайтове...или от английските ще е, ще видим.

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 15:31 от JLo

# 499
Делянка,
Предния път я ползвах с Дермо-калм-а на Керастаз (не съм усетила кой знае колко "дермо калм" от него, но е много приятен за ежедневна употреба, нежен е...не съм споменавала досега Mr. Green). Днес мисля да я пробвам с ДПШ на Лореал, имам го от размяна и учудващо за мен (не знам защо все ги мисля лореалските шампоани за лоши) отзивите по сайтовете за пазаруване са все положителни. По принцип се води възстановяваща, макар и супер функционалния ефект който докарва, та аз бих я ползвала с протеинов, ДПШ, балансиран или примерно някой неутрален с насочена грижа към скалпа. Peace

Фрийкче, пробвай с търсачката, по спомен доста неща на Лейбъл се харесват - шампоана за химически третирана коса, серията за обем, хидратиращата с мед и овес, някои протеинови спрейове...

# 500
Фрийк, в полето специални инструкции пиши какво искаш.

За черен петък и аз стискам, иначе 2 поръчки щях да пусна днес   Joy ама дали ще направят нещо нмашите сайтове...или от английските ще е, ще видим.

Ясно! Мерси!  Hug

Е, сигурно ще се отчетат с нещо намалено за няколко часа посред нощ  Mr. Green.

# 501
  • София
А тази бялата ампула нанася ли се на скалпа? Вероятно не, но нали пишат да се нанася с масаж ...  Thinking и се зачудих.

Фрей, страхотна коса, здрава и блестяща, плътна, с текстура  Heart Eyes Ех, мечта, мечта!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Ел, да ти имам късмета  Laughing  Hug

Линде, аз си ползвам Митик серума заедно с Инициалиста. Не ми пречи  Mr. Green В смисъл те са с различна насоченост, така че, мисля че няма проблем.

# 502
  • Стара Загора
Благодаря ти Линдичка Hug сега прочетох,че ампулата се ползва през поне 4 измивания което за мен ще рече 4 дни (мия всеки ден ) така и ще направя за да видя ефекта на маската и ампулата по-отделно през период от време Peace

# 503
А тази бялата ампула нанася ли се на скалпа? Вероятно не, но нали пишат да се нанася с масаж ...  Thinking и се зачудих.
...
Линде, аз си ползвам Митик серума заедно с Инициалиста. Не ми пречи  Mr. Green В смисъл те са с различна насоченост, така че, мисля че няма проблем.
Вивчо, май не се слага в скалпа, аз поне не бих.
Защо да са с различна насоченост Митика и Инициалиста, нали и двете са за растеж на по-здрава и плътна коса, или бъркам? Rolling Eyes Я ми кажи, за да знам. Mr. Green

# 504
  • София
Ами то и аз съм един специалист, намерила си кого да питаш  Joy
Но като ги сравнявах - Инициалиста е на базата на стволови клетки, стимулира уплътняването, удебеляването на косъма още от корена, действа в зародиш. Стимулира растежа на здрава, лъскава, устойчива коса.  Също и за сгъстяване мисля. Докаго Митика е само за подхранване на скалпа и корените с разни витаминки и други благинки, но не е с насоченост промяна в плътността, както е Инициалиста. Аз затова си ги ползвам заедно  Embarassed
Ако е грешно, кажете, да се поправя  Embarassed

# 505
  • Пловдив
Фрея, какъв разкош  Heart Eyes Ето така искам са изглежда и моята коса.  Блясък, гладкост, подреденост. Ех..... Simple Smile
Срам, не срам ще покажа моята и ще си изплача мъката. Липсва и животец на милата. Така и не успявам да си намеря фризьор, който да ми направи цвят и само да поддържам. На всяко боядисване и корени и дължини се мажат. Но смятам, че 3те бремености й се отразиха много зле.
http://media.snimka.bg/s1/5025/036294912.jpg?r=0
Вив и delqna , чакам отзив за маската Нутришън Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 16:05 от *dreamer*

# 506
Фрея, и със светкавица и без светкавица, все е голяма красота косата ти  Heart Eyes .
Аз само надниквам, днес не успявам да ви изчета  Hug .
Решила съм, като заредят в Рибката да си купя медния шампоан на Лакме, пък когато имам смелост, ще го пробвам  af .
Ау *dreamer*  , имаш страхотна гъста и дълга коса, как изобщо може да й казваш, че е зле?!Дано си откриеш желания цвят!

# 507
Вив, мерси мила Hug Със сигурност като свърша митика, ще взема инициалист, просто аз искам да усетя във времето действието и да ги разгранича, затова ще ги ползвам без да мешам.

dreamer, косата ти е много хубава, ти и преди си я показвала от по-близо снимана ако не се лъжа, и си личеше, че имаш гъста коса с плътен косъм.  Heart Eyes

# 508
Не мога да не споделя пълната ми възхита от Про Файбърите, които днес опитах за първи път.
Ползвах зеления шампоан (степен на увреждане 2) + Ре Чардж бялата маска/ампула.

Браво , благодаря за споделеното мнение. Предполагам за моята доста поизтощена коса степен 3 ще е добре. Ще пробвам  Peace

# 509
Инициалиста допринася ли за по-бързо омазняване на корените ? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт