Професионални серии за коса - тема 88

• 55 317
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Letsgo,  Ползвала съм я 2 пъти от тестери. Хареса ми определЕно, но шампоанът не. Та без него не знам как и с какво да я съчетавам.

В Арлен при абониране за бюлетин дават код за 5%, валиден до 19 ти.  Peace
Двойните стайлинг гелове на Лореал как са? Загледала съм жълтия за къдрици. Имат ми силна фиксация?

# 166
JLo,жълтия не е много подходящ за фин косъм.Оставя нещо като филм по него,усещането е за леко мръсна коса.Пробвах с минимално количество,пак същата работа.И като термо не ми допадна.Лека фиксация,не втвърдява.Но пък има и доволни  Peace

# 167
Линде, сравни ми мароканската маска с кафява капачка и Нутритермик. И двете са добра хидратация Simple Smile
Зариби ме по тази ампула по файър :*
Руса мама, и двете хидратират много добре, а разликата за мен е в това, че с мароканската косата си запазва плътността, докато с нутритермика (както и с екстремния ФК) косата е по пригладена някак. И след двете обаче косъма е гладък, блясъка е налице и косата е гъвкава. Heart Eyes
Ампулката re charge е хубава, днес след като съм преспала косата е още по омекотена и гладка. Flutter

# 168
  • София
Джей Ло, на мен са ми слагали от жълтия в салон, много мъничко, като финиш след дифузер. Честно казано, все едно нямах нищо на косата, но допускам, че е така, заради малкото количество.
Нищо особено, според мен.

Руса мама, по същия начин усещам и аз двете серии, както ги е описала Линдето.
Мааалко по-любима ми е Марокан-а  Heart Eyes

# 169
Ето ме мен след самоподстрижката:

Скрит текст:

# 170
Даа, и аз така Hug

# 171
Даа, и аз така Hug
Я прати линк.

# 172
Здравейте, чета ви от два дни, много информация , трудно ми е да обхвана всичко, чувствам се голяма невежа. Надявам се да ме извините за въпросите, които ще задавам. Мисля, че най-наложително ми е да сменя боята за коса. От години се боядисвам с Иноа , но мисля че от нея много ми изтъня косата, фризьора ме обеждава в друго. Смятате ли, че съм права и с какво бихте ме посъветвали да се боядисвам? В момента съм в медната гама, светла, оранжевееща , естествената ми е тъмно кестенява, малко бели коси. Благодаря ви!

# 173
В Арлен при абониране за бюлетин дават код за 5%, валиден до 19 ти.  Peace

bouquet

С това голямо намаление на серума Митик ойл, мисля да залитна Mr. Green

# 174
Ето оттук и двете маски са ми почти еднакви, само балсама остана да пробвам и ще сравня с маските.
http://www.arlen.bg/category/170/hydrating-hidartirashti.html
Как съм изпуснала снимката на Епона Crazy много хубава коса, ей затова обичам темата, надъхвате ме с тези снимки момичета Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 10:10 от Анонимен

# 175
JLo,жълтия не е много подходящ за фин косъм.Оставя нещо като филм по него,усещането е за леко мръсна коса.Пробвах с минимално количество,пак същата работа.И като термо не ми допадна.Лека фиксация,не втвърдява.Но пък има и доволни  Peace
На същото мнение съм, въпреки че съм го ползвала само веднъж до сега. Нищо особено, определено без него ми е по-добре и това е поредната и последна покупка за къдрици тип гел, която правя. Явно моята метла не се разбира с такива гелове  Tired
 Епона, разкошна коса !
JLo, страхотна грива!

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 09:54 от Inked Mom

# 176

Епона супер си се справила. Много ти е красива косата  Heart Eyes

Letsgo маската на Фитикод можеше да се използва и без отмиване като финиш нали?

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 10:02 от alex.viki

# 177
Да Епона, много добре ти се е получило.

# 178
Епона чудна е станала и си личи блясъкът  bouquet

Момичета хайде стига вече с тия драми-ако някой се е почуствал обиден-сорри.На всички е ясно че не сме се събрали тук с такава цел, ако смятате че има нещо да си казвате и да се доизяснявате- Моля правете го на лични без да занимавате целият форум с това  bouquet

# 179
Момичета хайде стига вече с тия драми-ако някой се е почуствал обиден-сорри.На всички е ясно че не сме се събрали тук с такава цел, ако смятате че има нещо да си казвате и да се доизяснявате- Моля правете го на лични без да занимавате целият форум с това  bouquet
Мишелче! Hug
И нека бъде мир! Peace

Общи условия

Активация на акаунт