Отговори
Здравейте отново, предвид на това, че не съм писала тук от има няма десетина години,може би!
Искам да попитам някой от вас има ли поглед върху това дали е трудна,твърде ангажираща или може би приятна работата като директор на детска градина.
Благодаря предварително!

# 1
Ти сериозно ли? Предполагам предлагат ти да бъдеш директор в частна ДГ? За държавните хората, които се захващат или ги захващат с дейността си знаят нещата, най-малкото защото са били достатъчно време, пет години, учители, за да има право да бъдат директори.

Всичко, човек, е твоя грижа- от участие във съставяне на меню, през записване на новоприеити деца, през работа с ИСОДЗ, контрол на дейността на групите, персонал, проверки, справки, документация, ходене по общини и институции, избор на ДПД ...... иииии още 123456 неща, които изпускам в момента.

# 2
не,не ми предлагат да бъдадиректор,питам по друг повод,няма да давам подробности,нямасмисъл.затова и въпросът ми е по-общ.ясно е,че като всяка работа и тази трябва да се върши. аз питам дали натоварването е прекомерно ежедневно или е на периоди,да кажем. в хода на разговора ще си изясня.

# 3
Всеки ден е чанч. И не свършва в петък в 17 часа. Аз не бих си причинила подобно нещо.

# 4
благодаря ти  Wink

# 5
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
като гледам нашата директорка на детската градина - според мен нищо не правиш по цял ден - за всичко са ти виновни родителите - не ги информираш за нищо и после им казваш че не е възможно да са пропуснали тази информация - и винаги имаш болничен за удобни за теб дни - и разбира се ако в края на годината родителите не ти напишат "Благодарствено писмо" почваш да пилиш на учителките - а на учителките не им пука - супер е

# 6
# 7
По-добре директор отколкото подчинен!!! Mr. Green

# 8
Всеки ден е чанч. И не свършва в петък в 17 часа. Аз не бих си причинила подобно нещо.
На два пъти съм била ВРИД директор като вторият път имаше реална опасност да остана за постоянно. Не бих си го причинила.

Общи условия

Активация на акаунт