"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 959
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • на пясъка при черупките от миди
Възмутих се...то бива да си смотан и зъл ама тоз Берат да го бият с камъни, малко ще му е. А наистина ли турците така си бранят сестри, майки, чест...като Умут  newsm78 все познавам някой друг и честно мисля, че тия неща са дооооста преувеличени. Много се смях като Умут тръгна да търси сметка на изпадналия в безсъзнание Кемал  hahaha
Джони,
Скрит текст:
Днес печеше при нас и направихме много приятна разходка. При вас как е?

# 511
Момичета аз да ви питам,знам че гледате последният сезон по турската телевизия,та нека някой да сподели какво се случва там с Йелдъс а също така и с Назире.
Йълдъз е бременна отново Simple Smile и пак е с Ферман,понеже в сезона,който се излъчва в момента,той много скоро ще я остави! Назире вече живее в къщата на Осман,след като Берат умира и продължава да работи там.Общо взето или в застой или вече са се изчерпали с тях,а може би им е време да са щастливи!

# 512
Анелия Димова благодаря за инфото  bouquet ..но да ти кажа честно по съм склонна да ми мисля че към дадения момент,образите им са се изчерпали,отколкото да си помисля че сценаристите са решили най-накрая,че трябва да са щастливи... Joy
Като гледам как вървят нещата си мисля че нищо хубаво не им се случва на тия хора...те ги попиляха сценаристите,и докато при Фериде и Джудейт е малко по ведро настроението,то при Бахар и Кемал е егати драмата.

# 513
Чакай де, при Фериде и Джунейт сега е ведро настроението.
Скрит текст:
По-нататък се женят, имат бебе, бебето го отвличат, в новия сезон се появява дъщерята на прислужницата им (Хасрет). Тя се влюбва в Джунейт,с майка й уж убиват Фериде в един пожар. Има погребение, тя дава някакви хапчета на Джунейт и по тоя начин изкарва така нещата все едно той я е изнасилил и се омъжва за него, докато Фериде уж е умряла. Фериде се оказва жива и по стечение на обстоятелствата е омъжена за друг, баща му й помага да су извади лична карта и се казва Зехра. А тоя другия е приятел на Джунейт, но не знае че Зехра и Фериде са една и съща и дрън-дрън. Изобщо гледайки 5 сезон, в който и Бахар е омъжена за друг и Кемал е женен за друга (те пак се обичат де) човек все едно гледа друг сериал. Там в момента не се занимават с Умут и Назире. Тунч, Берат, Хандан и Джесур са умрели. А ние дори Джесур още не сме видяли. Затва понякога казвам, че сериите са правени ей тъй. Серии да има.  Laughing

# 514
Това не знам дали трябва да го сложа в скрит текст,за това ще попитам така дано не е проблем.Исках да попитам коя е Джесур?

# 515
Скрит текст:
Джейсур беше харесал много Бахар,после заради някакви пари искаше да убие Кемал.

# 516
Брей, JonnyBonboni, това звучи много интересна развръзка, само дето ще се проточва във 200 серии, докато се случи. #Crazy Повече действие в сериите, няма да се отрази зле. А не мога да разбера защо в този сериал, който и да поиска пари и изнудване, веднага му ги дават, без да се противят и да измислят друг план, примерно да заплашат и него или да му хвърлят един бой #2gunfire ама не, на драго сърце дават пари, теглят кредити. Например тоя охлюв Берат, така лесно му дадоха парите, че чак е смешно, егати мишкарската история, ми той може до живот да ги изнудва  ooooh! Така и не разбрах как се скрива текст newsm78, понеже пиша от телефона. А сериите по Нова до кога ще ги проточват, много ли има до края на сериала или за сега няма край? hahaha

# 517
И аз пиша от телефона.
Когато започнеш да пишеш съобщението, натисни по-горе настройки, представлява едно кръгче, приличащо на гайка/слънце, за да ти се покажат опциите. Броиш осмото от ляво на дясно, там където са B, I, U, S, G и т.н.
Или петото от дясно на ляво
  Laughing
Не знам как по-ясно и по-подробно да обясня за скрития текст.
Скрит текст:
пробвай. Иначе от новия сезон има излъчени сто и малко серии и доста неща се случват там и с Фериде и Джунейт, и с Бахар и Кемал. А там дават по 45 мин. на ден, така че при нас май малко по-бързо се развива.

# 518
И аз пробвам скритият текс,че до сега не съм писала,предварително се завинявам ако не ми се получи първите няколко пъти. bouquet
Скрит текст:
проба

# 519
Здравейте. Днес много ме развълнува епизода, макйта и бащата на Кемал така плакаха, че ме разчувстваха.

Ама наистина ако както тазвате Бахар и Кемал се разделят вече няма да имам желание да гледам филма, ще стане като сериала Дързост и красота. Отврат.

Не казвайте какво става в бъдеще че иначе е безинтересно. Praynig

# 520
Момичета кажете ми моля ви сенякой няма ли да хвърли един хубав бий на тоя гадняр,че направо не се търпи вече.
А от носно това да не се казва какво се случва по напред,вече започнахме са пишем в скрит текст и мисля че това е достатъчни,все пак си пишем по сериала а не е нещо странични,мисля че скритият текст е достатъчна мярка за тези които не искат да знаят кайво ще се случи за напред.

# 521
  • на пясъка при черупките от миди
Гадняра и него, ама и Севгитуууу една гора бой е хубаво някой да ѝ дръпне, че евентуално малко мозък да ѝ дойде... #2gunfire

# 522
Както е казала Надето, пише се в скрит текст за сериите за напред. Който иска чете, който иска НЕ чете Peace
Днес пропуснах епизода, но миналата седмица нали прегледах сериите, та дано да не съм изпуснала много. Не ми се гледаха драмите покрай Кемал - нямам си други проблеми, че да оревавам и него сега Crazy А като гледах доста ще го оревават Tired

# 523
Я кажете, Зверкинята сви ли чека на Ферман, че се наложи да изляза и не разбрах?

# 524
Благодаря за разясненията!  bouquetМалко проба на екстрите:
Ексклузивни новини: Laughing Забелязахте ли как, като буса блъсна Кемал, той беше като отрязан с ножица на кадъра, докато падаше в калта, пролича си доста, че не е истинско. Хехе, тази екстра вече ми е любима! Heart Eyes
Скрит текст:
Това вече трябва да е скритият текст. bowuu

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 04:15 от Lola7

Общи условия

Активация на акаунт