все познавам някой друг и честно мисля, че тия неща са дооооста преувеличени. Много се смях като Умут тръгна да търси сметка на изпадналия в безсъзнание Кемал
Джони,
все познавам някой друг и честно мисля, че тия неща са дооооста преувеличени. Много се смях като Умут тръгна да търси сметка на изпадналия в безсъзнание Кемал
и пак е с Ферман,понеже в сезона,който се излъчва в момента,той много скоро ще я остави! Назире вече живее в къщата на Осман,след като Берат умира и продължава да работи там.Общо взето или в застой или вече са се изчерпали с тях,а може би им е време да са щастливи!
..но да ти кажа честно по съм склонна да ми мисля че към дадения момент,образите им са се изчерпали,отколкото да си помисля че сценаристите са решили най-накрая,че трябва да са щастливи... 
Повече действие в сериите, няма да се отрази зле. А не мога да разбера защо в този сериал, който и да поиска пари и изнудване, веднага му ги дават, без да се противят и да измислят друг план, примерно да заплашат и него или да му хвърлят един бой
ама не, на драго сърце дават пари, теглят кредити. Например тоя охлюв Берат, така лесно му дадоха парите, че чак е смешно, егати мишкарската история, ми той може до живот да ги изнудва
Така и не разбрах как се скрива текст
, понеже пиша от телефона. А сериите по Нова до кога ще ги проточват, много ли има до края на сериала или за сега няма край?

А като гледах доста ще го оревават