"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 951
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Не можах да гледам, имаше авария и нямаше ток #Cussing out ще прегледам довечера дали няма да има качена с БГ аудио във vbox-a или youtube. Интересен ли беше епизода или да не си губя времето да търся Thinking

# 541
Интресно беше,Бахар отиде при Умут и му разказа някой неща,не всичко и не главното но все пак този път си отвори малко устата,та ако нямаш много време поне тази част прегледай интересна беше.

# 542
Скрит текст:
Уау, сега зяпах малко, че ми стана интересно какво ше стане с Ейлюл. Обаче ни очакват интересни работи. Кадерката застава до баща си!!!

# 543
Аз мисля, че с Айлюл всичко беше вярно.Защо иначе събираше чашите, бутилките, та чак и завивката която има кръв?След това и казва, нещо от сорта, че голяма беля пати с нея?! Е тази камера кой я сложи, аз ли пропуснах нещо? Аааааа или може би така ще го изнудва онзи за пари?  Money

# 544
Ами тази писалка-камера я сложи клиентът но така и не разбрах защо,а и като тръгна си я забрави.
Скрит текст:
А после мисля че този запис попадаше в ръцете на Тунч,не съм сигурна но имам такъв спомен.А за Кадер,тя наистина застава до баща си,и иска той да се върне в къщи
А аз друго не мога да разбера,айде Севгито я знаем колко е заблодена и само за сина си мисли,но пък Шахин не мога да го разбера в цялата тая ситуация с Кемал той за аекунда не помисли за дъщеря си за това,че е бременна и че страда.И Севги и Шахин хукнаха да вардят откачения си син.А след всичко което Бахар каза на Умут очаквах,той да отиде да тегли един бой на Берат,пък той кво...хукна да се предава.

# 545
Честно казано не разбрах това изпълнение в хотелската стая с Ейлюл и Кадир. Нали той и каза, че и е намерил клиент, тогава защо тя като влезе в стаята и заспа? И после Кадир наистина ли я застреля? С каква цел? Нещо май съм изпуснала нишката.

Хареса ми това, че Омут отиде да се предаде в полицията. Достойна постъпка, след престъплението, което сам извърши.

# 546
Ами той Кадир и сложи някакви хапчета в чая и тя за това заспа,но останалата част от цялата история за какво беше и аз не разбрах,но предполагам днес или утре ще се разбере каква му е била целта.

# 547
Предполагам, че Кадир ще изнудва "клиента" за мноооого пари с кадрите от "убийството".

# 548
Да и за знам че нещо се изнудваха след това с този запис но нали писашката-камера я сложи клиента...та това ми е малко неясно.

# 549
Нямах време да върна вчерашният епизод, но днешния много ми харесваааааааааа. Ма Осман каква душичка, ма каква добра душа, чак да не повярва човек какъв дявол беше до "вчера" Laughing И Фериденцето ще заобича той накрая, ами айде Wink
Кой са опитали да убият в тази хотелста стая Ейлюл ли? Ейлюл да не си легна с някой за пари, по принуда на ония Кадир? Това разбирам от коментарите ви (благодаря за което) newsm78
Амаааа... Тунч май излъга "майка" си, че обича фериде, стори ми се да прави ехидна физиономия прикривайки се с ръката. Сякаш искаше да я накара да вярва в това? Какво ли е намислил пак...?

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 15:06 от Mrs.Bellucci

# 550
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Козан ми става все по-симпатичен.Макар че е проклетник и гадняр в същото време е честен и почтен по негов си начин.Не спестява на никого истината в очите.Всички са му ясни и как само им натрива носовете.... Party
Тунч го докарват със страшни пуловери и жилетки....браво! Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 16:38 от susy

# 551
Съгласна съм. И на мен започва да ми става симпатичен вече. Щом Ханданчето ми е забавна и симпатична, значи добре... харесва ми, че филма се раздвижи малко... не малко, ами доста де.
Днес много се смях с Хандан  Joy как само откраднала на детето играчките и приканво Умут да ИГРАЯТ с тях  Joy Joy Joy ПА-ДНАХ!
И Умут постъпи добре като отведе баща си Heart Eyes мислех, че ще са панаири до небесата, ама видиш ли и той имал сърце

# 552
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Явно има тенденция за ''облагородяване'' на отрицателните образи... Simple Smile за разлика от Ферман, който лети по парзалката...повръща ми се от тоз субект...Никой няма право да причинява това на бременна жена....По-добре честно да си каже какво му е на душата, отколкото така да я лъже...Докато к... я няма, добър и предан сОпруг, а като се върне ...пица #Cussing outНе знам Йоли с нещо да го е обидила или злепоставила....Тя си има кусури спрямо други хора.... Naughty Тая Диярия ми изглежда бледичка...Дане са ни подготвили нЕкоя зла болест Thinking newsm78

# 553
Скрит текст:
Да, Деря е болна от рак. Ще видим по-натам.

# 554
Днес пропуснах епизода,че и нямам време сега да си го пусна,сигурно ще го изгледам тия дни но може ли някой с две,три фуми да каже какво се случи днес,че ми е доста интересно.

Общи условия

Активация на акаунт