"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 947
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Тя Ейлюл е толкова изобретателна, че сигурно и с пет бебета ще се окаже бременна.  Joy

Скрит текст:
По-нататък, когато Козан искаха да я изгонят от къщата е много интересно,настани се на палатка в градината, викаше пресата да правят репортажи, че я гонят, общо взето голям цирк направи.

# 571
Йълдъз ми е интересна докъде ще стигне. Освен, че ще извади нож по някое време.
Какво го жали тоя Ферман толкова и какъв е тоя мазохизъм да го гледа с друга?  ooooh!

# 572
Момичета искам да ви питам нещо за бъдещите епизоди.Кадер ще разкаже ли на Шахин какво е причинил Берат на Бахар и изобщо някой ще му каже ли?

# 573
Здравейте
Ейлюл както се правеше на бременна не се ли оказа че наистина е?
Поздрави

# 574
Здравейте
Ейлюл както се правеше на бременна не се ли оказа че наистина е?
Поздрави
Тук не е много сигурно това,мисля,че Тунч има нещо общо с кръвните резултати!
Ейлюл ще забременее,но на по-късен етап от Тунч!

# 575
и всички мобилни телефони в тоя филм звънят ЕДНАКВО. В сериал, заснет в периода 2011-2016, в който цяла Турция ползва т.нар. "акъллъ телефон" (умен тел.), тук изпoлзват на запис един и същи телефонен звън на всеки възможен gsm . И на Осман Козан, и на Джунейт, и на Тунч, и на Бахар, и на Ейлюл, и на Ферман, и на Кадер, и на доня Севги, и на Шахин, и на Берат, и на Умут.. всички телефони звънят еднакво  Joy дзър-цзър (пауза), дзър-дзър (с тон по-високо), дзър-дзър (пак модулация) хаха Laughing

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 23:22 от diziler

# 576
Аууу филмът започва с романтична сцена.
Секси Шахин цепи дърва, а Севги го гледа любовно, че дойде и съседка да любопитства кой е Мачото.  Joy
Усещате ли как Хандан е влюбена вече в Умут и се чувства гузно?

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 15:07 от JonyBonboni

# 577
егати му и клюкарския квартал. Това е село извън Анкара, ако питате мен... Как така във всички магазини са се уговорили да не продават нищо на Бахар и Кемал. Сякаш няма един супермаркет, да си напазаруват на спокойствие...  Навсякъде има Мигрос, тия съвсем ни взеха за канарчета. Че и маршрутките не спират, само защото Кемал чака да се качи.. Нали като звъннеш на компанията за градски транспорт или там каквото е.. ше ти направи на нищо

# 578
Точно така, направо село си е. В Kıbrıs са, затова  Laughing
Кемал вместо да вземе жена си и да отиде при татко Осман се прави на интересен.  Crossing Arms

Ето част от екипа с кмета на Мамак:

Не бях гледала сериала 2 месеца и толкова неща са се случили. ooooh! Имам да наваксам.
За гледалите по-напред - наистина ли Ейлюл е бременна?

# 579
Хм, Къбръс... е Кипър. Така се изписва... Kıbrıs
Иначе и на маршрутките пише Улус-Мамак, ясно, че е там.. но то е като "Ботунец-Кремиковци" за София. Извънградска зона. Аз съм бил в съвсем други части на Анкара. А там , където е заснет този сериал е просто... неприятна гледка за окото на зрителя

# 580
Това направо е смешно  hahaha в магазина няма да им продават продукти, хората няма да се качват на маршрутката, а ще мръзнат по спирките, защото, видиш ли, тези двамата са посрамили КВАРТАЛА  Shocked Shocked
Какво го интересува квартала кой с кого и какво прави?
А пък селските клюкарки, които трябва всичко да знаят  ooooh! Кой е този мъж? Какво прави у вас? Кажи де, кой е? И тая Севги седи и трепче само, и няма да защити семейството си. Той е далечен роднина  Shocked Глупачка. Добре че беше Кадер да я постави онази кокошка на място.

# 581
Да, това Ulus - Mamak като го видя и се сещам за някое село до града и маршрутките, които ходят на всеки 15-20мин., за да идеш я на училище в големия град, я на работа. И интересно в 5 сезон има раздвижване и различни места, но не се разделят с розово-червената къща в квартала. Другото, което ми е правило впечатление беше една сцена с Бахар и Умут, когато се караха на някаква скала и тя уж щеше да скочи. Тогава целия град се виждаше в далечината. Аз съм от Пловдив и около селата в Родопите има такива гледки към града, тази беше същата, значи тоя "квартал" е на около 20-30-50км. от Анкара. Имението и него го забелязах, че е забито и не е в града, когато Кадир беше на гости на Ейлюл хубаво го даваха отпред.
И Козан имат шофьор, не защото са богати, а защото живеят на нивата едва ли не.  Joy

# 582
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Божкее! Какви романтици се извъдиха всичките!!! Joy Само Осман изостава...Зюхрето нищо не получи  ooooh! И аз мисля, че Тунч не е искрен...Направи една крива мутра като се обясняваше с майка си... newsm78 ''Джунейт щял да има дете'' и от това следва, че Фериде ще се омъжи за него. Тоя няма грам мозък. А иначе, не мога да повярвам, че ще я похарчи  заради едното отмъщение... no
Да им имам ''престижните'' офиси... hahaha Тоя офис, дето Осман щял да купи на Кемал, мяза на алуминиевите бараки на Колхозния пазар във Варна.... Mr. Green

# 583
Къбръс е махалата, а Улус е в центъра на Анкара Wink Разстоянието между двете е около 18км и си е точно махала от селски тип. Затова се вихрят така клюките и всеки познава всеки Laughing

Аз днес го пропуснах. Стана ли нещо интересно?

Ако на някой му се гледа малко сватба:

# 584
Кадерката и тя е омъжена за някакъв от сериала, но не знам дали са го давали. Има малка роля, доколкото съм чела и е брат на приятелка на Бахар във филма.
Май предстои да го видим. Един къдравелко.  Thinking
Гайе Тургут повече ми харесва с дълга коса. Сега в 5 сезон, дето се е подстригала изглежда по-женствена, но пък аз обичам дълги коси..
Всички в новия сезон са слаби в сравнение с тези серии, които гледаме сега, само Фериде, ми се струва, че е отпрала бузи. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт