"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 681
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Палавници.  Joy

# 646
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Знаех си, Осман Козан ще излезе голям пич!!! Laughing

# 647
Еее Севги взе да се усеща що за човек е златният и бивш зет Берат.
Оффф да минава тая сватба между Шахин и Севги(ако изобщо има такава)че вече Кадер не се трае(или поне аз  не я изтърпявам,тази нейна еуфория ми е малко повече на фона на всечко останало).
А тоя Берат ми се струа,че Шахин едно хубаво го използва понеже забеляза,че е леко глуповат.

# 648
Някой да каже 2 думи за епизода днес.
Какво е направил Осман?

# 649
И аз чакам някой да разкаже с няколко думи, че нямам възможност да гледам в Нова Плей. Flutter

# 650
Ами нали Тунч искаше да върне акциите на Осман, а той в замяна да му даде пари за откупа на Едибе. Добре ама Осман скъса договора и каза на Тунч, че за него парите са много важни, но по-важно е семейството му и разбира се в това число и сестра му. С две думи ще намери парите за откупа на Едибе и не иска акциите от Тунч.
Бахар и Кемал разбраха, че бебето може да има увреждане и посъветваха бахар да направи нужните изследвания, но тя категорично отказва да приеме, че нероденото й момченце може да има здравословен проблем. Кемал на няколко пъти се опита да я вразуми, но тя отказва да го слуша. кадер и Берат се сблъскаа пред къщата им (на бахар и Кемал) и ги чуха докато се караха за въпросните излседвания. Разбира се Берат видя Бахар с кръв на челото от дето припадна и веднага направи нова интрига - каза на Омут, че Кемал и Бахар са се скарали и че сестра му е била със кръв на челото и синина.
Друго интересноооо... Фериде и Джунейт са ми много сладки как се правят на детективи Grinning
Едибе уж избяга, но Кадир ще я хване тоя (даже не знам дали накрая не я хвана - последните 5мин не го догледах) мисля че това беше главното днес

# 651
Мерси, Къти!
Браво на Осман. Не разбирам, защо Тунч ги мрази толкова цялото семейство???
Лоши новини за Бахар и Кемал значи... Confused

# 652
Мрази ги защото се е чувствал ощетен...Спомни си как отведоха майка му...Никой не му обясни на това дете какво се случва...Осман е бил строг с него, но в предната серия му обясни защо..За да го направи силен и за да може да се справя с предизвикателствата.. Защото отговорността към ''чуждо'' дете е много по-голяма отколкото към своитеПодозирам, че и към Фериде ще прояви подобна чувствителност.Монологът на Осман в предната серия беше много трогателен...А когато видя Тунч седнал до стената на двора да плаче, Осман почти се просълзи... Пак казвам...Осман е пич!!! Naughty Laughing

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 19:43 от susy

# 653
Е хайде сега. Не е бил захвърлен в някой дом за сираци. Имал е обич, храна, дом, пари, работа...

# 654
Осман НИКОГА няма да захвърли детето на сестра си в дом за сираци.'' храна, дом, пари, работа.'' Тунч е имал, но не е чувствал ОБИЧ...Осман май не е раздавал обичта си щедро, дори и на собствените си деца, с идеята да ги направи силни и самостоятелни... Naughty

# 655
Е той Осман не е обичлив по природа  Mr. Green, но Зюхре ги обича всички и изобщо не съм съгласна, че Тунч не е бил обичан.

# 656
Не тя може да си ги обича всичките,но нали виждате че не смее да покаже обичта си към Тунч,нито веднъж не можа да го защити за каквото и да е било пред Осман,а и само с пари не се живее,а аз наистина смятам че е осещал делението между него и останалите.
А и какво се чудим нали все пак някой трябва да е лош във филма. Joy

# 657
Пфу, аз където го следя веднъж седмично сериала, съм гледала много пъти как Зюхре го защитава.
Ама тя и Кемал защитава, ама Осман го изгони Laughing Защитава жената наред, просто Тунч не е стока.
Все големи драми при него, все онеправдан, все необичан, горкият той. Sick

# 658
Абе криво седим право да си говорим - Осман тук наскоро взе да показва, че може да бъде човек и да обича, а и Тунч съм съгласна, че не е стока. Осман ЩЕ СТАНЕ пич, но до сега не видях нищо хубаво в него. Откакто се показа като добър човек с Бахар от тогава ми става симпатичен. Не обичам хората като него, които делях останалите на бедни и богати.  Peace

# 659
Не мисля до момента , че ''Тунч не е стока''.Той просто е подвластен на усещането , че е пренебрегнат....Има качества...Жалостив, предан син, добър приятел(Фериде), бунтар с добро сърце.Просто объркан човек, станал жертва на семейни тайни и интриги...(за които досега не е ясно на драгия зрител) newsm78 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт