"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 701
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • ГО
Някой ще ми отговори ли кои са Инджи и Шахин и кога трябва да се появят в българските епизоди?
Много далеч са още от нашите епизоди. Като им дойде времето - ще ги обсъждаме Simple Smile))

# 91
Шахин е бащата на Бахар и Кадер,а Инжи намери Кемал когато се опитаха да го убият и той не си спомняше нищо.Шахин ще се появи скоро.

# 92
Шахин е бащата на Бахар и Кадер,а Инжи намери Кемал когато се опитаха да го убият и той не си спомняше нищо.Шахин ще се появи скоро.

Извинявай за глупавия въпрос, но...

Колко скоро?!?  Shocked

# 93
Ами мисля,че беше когато Кемал   и Бахар се събират,или малко преди това,може би още 20 серии,не съм сигурна точно колко остава.Като имам време ще погледна.
А за новите епизоди пише,че другата седмица Фериде умира.Дано не е вярно.А Бахар отказа на доктора да се омъжи за него и сега той се съюзява с Инжи.

# 94
Ами нищо чудно и да умира Фериде...то на актрисата сиг и е писнало от дързост и ктасота...
Трябва да се развива все пак!

# 95
Ееее айде стига де, ако умира точно Фериде спирам да гледам филма

# 96
  • ГО
Типично в техен стил ще е, ако затрият главната героиня.  ooooh!
Все пак се надявам да не го направят и да си доизгледаме сериала с щастлив финал!

# 97
Надявам се да не е вярно,незнам дали сте гледали вчера новия турски епизод.Там Солмаз даде приспивателно на Фириде,после сложи нещо в едно джезве и запали газта.Фириде заспа,къщата се подпали.Джунейт отиваше при нея да я изненада и видя пожара,Ейлюл и баща и дойдоха.И другата седмица пише че ще бъдат много тежки серии.Също Юсуф се влошава, Кемал го води в болница и там ги вижда Демир,който се усъмнява че има нещо.Това сама си го преведох и незнам колко е точно.

# 98
  • ГО
Аз гледам само сериите по Нова, ама ми е интересно да ви чета какво се случва по-нататък. Само дето не мога да коментирам, та си коментирам бг сериите.

Малеее, как забравих да честитя бебенцето на Джони.
Джони, живи и здрави бъдете! Да ви е честито момченцето!!!

# 99
  • на пясъка при черупките от миди
Може ли някой да сподели колко серии ще ни занимават с тоз Берат и истеричната Назире, която все другите обвинява?  newsm78

# 100
  • София
Един въпрос имам не че ми пречи но защо коментирате сериите толкова напред не е сигурно дали ще пуснат всички епизоди и дали няма да го спрат. Освен това не всички тук са толкова напред (като мен) и не всички знаят кои са героите които споменавате разбирате ли?

# 101
Берат скоро ще се разведе с Бахар,но той продължава да участва във филма.

# 102
Благодаря, kama4e, не се притеснявай. С бебето сме супер яде, сере, суче и спи. Засега е бебе-мечта. Цяла седмица нямам време гледам отгоре-отгоре. Някой ще каже ли на бързо историята около Фериде и затва как отиде в имението и видя Ейлюл с Джунейт и защо Зюхре набута Ейлюл в стаята и я накара да се скрие от Фериде?
Ели, че ние казваме какво коментираме. А доколкото съм наясно от една бг страничка във фейса за момента има три купени сезона, но дали е истина, не гарантирам. Ще погледаме и ще видим.

# 103
  • ГО
Джони, пу-пу, все така да си е кротко бебето!

Ейлюл разбра, че Фериде не знае, че с Джунейт са се оженили и си науми да й покаже снимки от сватбата, уж случайно.
Чу, че Зюхре помоли Тунч да даде на Фериде едно писмо от почината леля, заедно с някакви бижута. Ейлюл смени плика с писмото с такъв, със снимки от сватбата им.
Тунч даде писмото и бижутата на Фериде, тя ги видя и разбра. Отиде в къщата на Козан, скри се в градината и видя Ейлюл и Джунейт да закусват и да проявяват близост един с друг. От мъка падна и се преби, Тунч я видя и я заведе в нейния апартамент и я посъветва да се преструва пред Джунейт, че не знае. Защо обаче, не разбрах. Тя се съгласи и се направи на ударена и отиде у Козан, като този път звънна на вратата и Зюхре помоли Ейлюл да се скрие и да не признава на Фериде истината, че нали може от стреса да си загуби гласа. И така - всички се преструват. Едни, че не знаят, други, че знаят. Crazy

# 104
Да, Тунч я накара да се преструва, че нищо не знае за да може да му отмъсти. Сега Фериде е решила да ги побърква. Знае много добре, че Ейлюл е в дома на Козан, но се прави на 2 и половина.
А Зюхре като помоли Ейлюл да се скрие тя не пожела, каза, че вече нямала да се крие и да лъже, ама Зюхре като чу, че Фериде е пред стаята и я натика в банята  Joy hahaha
"Живея" за мига Бахар да се разведе с Берат. Тоя мръсен плужек не мога да го гледам. Той умираше по-натам в сериите (май), нали така бяхте казали или се бъркам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт