"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 913
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Даа, Джейсур го блъска с колата.
Ясно значи пълен цирк с Фериде и Ейлюл.  Mr. Green
Мерси, момичета.  bouquet

# 106
  • София
Случайно ви намерих, но бързам да се запиша, да не изпусна нещо.

# 107
Момичета, разкажете накратко как Ейлюл и Фериде разбират, че са сестри и кога ще стане това. Много ми е интересна интригата около тях и Джунейт.
Колажа е свален от фейсбук страницата на филма

Кога Джунейт ще се остави с Ейлюл и ще поиска Фериде. Също така искам да попитам: гледах един епизод сватбата на Фериде и Джунейт, но когато трябваше Фериде да каже "ДА!" се появиха Ейлюл и Тунч, а Фериде сякаш ми изглеждаше, че се чуди дали да се омъжи за Джунейт. newsm78

# 108
В деня на сватбата на Джунейт и Фериде,Ейлюл признава на Фериде,че са сестри и Осман Козан е убил родителите им,но тя не й повярва,мисли,че това отново е някаква игра на Ейлюл,казва ДА!След това заминават на сватбено пътешествие!

# 109
Благодаря много, а Ейлюл как разбира, че са сестри с Фериде? БЯх гледала един епизод, в който Фериде носеше същата.. муска мисля, че се казваше. Едно кожено, дето Ейлюл много пази, нещо като талисман. Не знам обаче дали само от това разбира, че са сестри newsm78

# 110
Уф, горката Фериде. Тя най-добричката в целия филм, па само кукувци около нея.

# 111
  • на пясъка при черупките от миди
Моля момичета, които сте гледали напред....кажете колко време ще ни занимават с комата на Берат?

# 112
Много. Направо ще ни иде да се гръмнем и ние.  newsm78 Joy

# 113
  • на пясъка при черупките от миди
Офффф, Джони, наистина ли? Мале и Кемал ме дразни - как е възможно, заради мекотелото Берат да изоставя жената, която уж обича? ooooh!

# 114
Ми не съм гледала подробно, ей така като съм ги прехвърляла сериите бая ми се види. Мани Кемал, ами Джунейт? newsm78
Нали уж обича любимата си, лъже ги и двете, много мъжкарско. Ми да им бие шута и да си намери трета.  Joy
Обаче Фериде ме кефи.  Mr. Green hahaha

# 115
Ах тази Севги...потресена съм от наглостта и глупоста й.Нямам думи.Тя в тоя филм веднъж не помисли за децата си.

# 116
Благодаря много, а Ейлюл как разбира, че са сестри с Фериде? БЯх гледала един епизод, в който Фериде носеше същата.. муска мисля, че се казваше. Едно кожено, дето Ейлюл много пази, нещо като талисман. Не знам обаче дали само от това разбира, че са сестри newsm78

И на мен до колкото ми е известно по  това,но и някаква жена ще каже на Ейлюл,която се появява доста напред в епизодите ,прегледах няколко по тази тема,но и нищо не разбирам от езика!

# 117
Моля момичета, които сте гледали напред....кажете колко време ще ни занимават с комата на Берат?
Берат умира след около 500 епизода!

# 118
Берат умира след около 500 епизода!
Това го разбрахме, Mrs Fiore пита за комата

# 119
 Момичета, някоя гледа ли по турската серията. Фериде умря ли? Тези двамата Демир и Инджи ще играят
ролята на Хандан и Берат ли - много изтъркано стана. Тази кукундрела майката на Хасрет ли натвори
всичко, а доктора не разбрах каква роля играе с тях?

Общи условия

Активация на акаунт