"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 916
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Мисля,че Берат тия дни ще излезе от комата.
И аз гледах новия епизод,но не мога да разбера всичко.Сега чакам една приятелка да го гледа и да каже какво говорят.Доктора се усъмни нещо за бебето и каза че Бахар ще е негова.А Джунейт не повярва,че това е Фериде и май ще се окаже че ония двете са замесени и че са отвлекли Фериде.

# 121
Оф, разказали сте нещо, но аз миналата седмица нищо не гледах от турските епизоди. Някой има ли време да направи една ретроспекция?  Sunglasses
Четох в инфото последно, когато доктора щеше да предлага брак на Бахар и че Кемал щеше да се намеси. Какво стана после? Бахар разбрах, че отказала, а Демир се съюзил с перлата. Дотук ясно, днес гледах 5 мин. и телефона ми блокира - защо Йълдъз и Зюхре пак бяха в черно и защо Джунейт беше пребит като куче?

# 122
Джони, мила аз днес го гледах, но абсолютно нищо не разбрах. комисаря дойде в къщата на Козан и каза
че Фериде е в моргата (така го разбрах). Демир се свърза с Инджи , но какво толкова си казаха не разбрах.
Майката на Хасрет иска да разчисти пътя за дъщеря си към Джунаит и мисля, че използва доктора за целта. В инфото за утре доколкото разбрах Фериде наистина умира. Интересно ми е Кемал как ще действа
по- нататък. Не ги оставиха на мира двамата с Бахар.

# 123
Някой гледа ли новия епизод по турската,Фериде жива ли е?

# 124
Някой гледа ли новия епизод по турската,Фериде жива ли е?
До колкото се разбра от вчерашния епизод,същият който каза,че Фериде е в моргата,донесе някаква експертиза,с която се доказва,че тялото е нейно,но едва ли...!Джунейт отиде в една къща в гората,за да я търси и беше проследен от Хасрет!

# 125
В тези новите епизоди фериде и джунейт заедно ли са

# 126
По ужасни лелчета от Назурето и майката на Бахаркатя ,НЯМА....
Сега и този селяк Омут се появи ,така че ще ни чакат доста драматизми ми се струва!
А Джунейт от началото на сериала е доста безхарактерен мъж.Не може едно решение да вземе... ooooh!

# 127
  • София
Момичета, какво ще стане с Бахар ще махне ли детето и кога ще се събере с Кемал?

# 128
  • ГО
Баси и гадния брат. Всички се държат, като откачалки. От къде на къде, ще се изтъпани и на всеослушание ще съобщи, че сестра му е бременна. Оффф, не знам как бих могла да го харесам тоз Умут.
Чудно ми е как Хандан се влюбва в него. След Кемал, този направо си е малоумник!

# 129
Няма да махне бебето,а Умут не е наясно с нищо и затова така се държи. После се пооправя ☺.

# 130
И аз гледах днес и накрая в последните десет минути нещо се прецака сигнала. Егати тия от Нова ТВ значи грама срама нямат.
Кво става ся Фериде жива ли е? Четох из фейса, в страницата, че умряла, ама истина ли е?
Въобще тя отвлечена ли е, каква е, как се стигна дотук?
Между другото като гледам по обяд нашите серии и като хвърлям по едно око на турските епизоди и ми е много странно, все едно гледам два различни сериала. Докога това протакване? Не може вечно да снимат и да вкарват нови герои с един и същ сюжет. И мине-замине и някой умира. Страхотно. Hug Joy

# 131
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Момичета! Моля ви да въведем малко ред  Praynig Виждам че някои от вас гледат напред сериите, а други като мен гледаме само ''българските'' и се объркваме от коментари за хора които не ги знаем все още...Получава се едно преплитане на случки и персонажи...Ако е възможно сериите напред да се коментират в БЯЛО или в ''скрит текст'', така който иска да чете, който не иска няма....В черно да се коментира само днешната серия....Голяма объркация става.... ooooh!

# 132
Много съм разочарована от Кемал и Джунейт! Crossing Arms
И на Фериде много тъпо и се получи в дома на Козан!...

А за горкия Тунч - нямам думи, вечно той им е черен!Много вярно си го каза на Джунейт, че за всичко си е виновен сам, но все пак го изритаха и никой не го защити! Sad

Новият ми фаворит по противност е Назире!Видя ли и зурлата Mr. Green и как се тюхка за синчето си и ми се повдига! Sick

А с този новия приятел на Омут каква е историята, който се настани в къщата на Кемал? Каква роля ще изиграе по-натам?

# 133
А с този новия приятел на Омут каква е историята, който се настани в къщата на Кемал? Каква роля ще изиграе по-натам?
Скрит текст:
Не знам турски, но като гледах епизодите ще се върти около Иълдъз, ще се изправи срещу нея с нож в ръка. Според мен ще се окаже, че е баща на момиченцето.

# 134
  • ГО
Със сигурност е бащата на бебето, което е в Йелдъз!
Убил е майката, сега се крие от полицията, търси си детето.
Уффф, мъчно ми е за Йелдъз и Ферман. Как само приеха детето, как се грижат за него, колко са щастливи. Ще ми се да можеше да го осиновят, ама....

За Бахар не ми е жал! Сливи ли имаше в устата да каже на Кемал, че е бременна?
Не стига, че тя се отказа от него, направи го на маймуна в гражданското, ами сега реве за него. право ми е отврат. Като се хване за корема... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт