"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 919
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Ама те не са ли го осиновили?? Thinking Нали Осман направи нещо, уж по бързия начин?

Бахара не мога да я обсъждам вече, нямам думи да я опиша. Бива простота, ама като нейната минава всички граници. Да се влачи до края на филма.

# 136
  • София
Офф Бахар и Кемал няма ли да се събират вече и какво ще стане с тая Фериде и Джунейт?

# 137
Това е невиждано чудо! Най-накрая Бахар каза на Зюхре, че е бременна от Кемал без да прекъсва изречението на срички!

# 138
Момичета, някоя ще ми сподели ли какво стана днес? От вечера вечерта сме с малкия в болница с ларингит и днес не съм гледала.

# 139
Ужас, дано оздравеете скоро.  Hug
Бахар отиде в къщата на Козан и каза на Зюхре, че е бременна от Кемал.
Берат май направи опит да се събуди, Джунейт отиде на вратата на Фериде да й се моли, каза й че я обича и т.н., после Тунч я изведе на разходка, а на нея й прилоша, щото не била яла.
Джунейт я видя и се разтревожи. Бащата на Мине причака Йълдъз в парка, после отиде да й тропа на вратата.
Скрит текст:
Това помня, може и нещо друго да се е случило, че покрай бебето и неговия режим не знам ден ли е, нощ ли е. Изписаха ни на 20ти 2990 и днес бяхме на лекар, станал е 3360. Sunglasses

# 140
Ето малко инфо от страница във Фейсбук за следващите 10-ина епизода!
"Кязъм казва на Осман,че Бахар е бременна.Джошкун казва на Йълдъз да говори с Ферман,тя го пуска в къщата.Хандан разбира,че баща й е болен и заминава за Бодрум.Джошкун иска пари от Йълдъз.Бахар иска помощ от Джунейт,за да говори с Кемал.Осман нарежда на Кязъм да не допуска никого до Кемал.Сумата,която Джушкун иска,за да замине завинаги е огромна. Кемал си взима сбогом с всички и моли Джунейт да се грижи за Бахар.Фериде е решена да замине.Берат излиза от комата,но има проблеми с паметта.Ейлюл разбира,че Тунч е теглил кредит.Джушкун взима парите и си тръгва.Фериде и Тунч копуват къщата,на която Джунейт е плащал наема.Зюхре иска прошка от Бахар,но тя й казва,че детето е от Берат.Джушкун се завръща решен да иска пари и от Ферман.В същото време Осман влиза и нарежда да пребият Джушкун.Джушкун казва на Умут,че си е искал дъщерята,но не са му я дали,той е решен да отмъсти.Кадер мисли,че Берат заблуждава всички,за да си върне Бахар.Джошкун и Умут влизат при Йълдъз и Зюхре. Умут вижда,че Джушкун иска само парите.Джушкун насочва нож срещу Умут и признава,че е убил жена си.Зюхре успява да звънне на полицията и те се намесват.Има опасност Йълдъз да влезе в затвора.Ферман научава истината.Берат узнава,че ще става баща.Ферман е решен да даде Мине.Кадер разбира,че Берат е насилил Бахар.Умут споделя със Севги,че харесва Фериде.Берат моли Бахар да му разкаже за хубавите им моменти.Ферман предава Мине на държавата.Йълдъз е тъжна.Кадер е решена да разкаже.Ейлюл си измисля история,че Тунч е запалил склада на Осман.Йълдъз припада и разбира,че е бременна."

# 141
Ихаааа благодаря ви момичета. Интересни ще са сериите близките дни.

# 142
Бахар вече ми е толкова противна.. Sick #2gunfire

# 143
Анелия, много благодаря за информацията!  bouquet

# 144
Мога ли да попитам за какъв склад става въпрос?

# 145
Мога ли да попитам за какъв склад става въпрос?

Преди, не си спомням точния брой епизоди,може би стотина,запалиха един от складовете на Осман.Тогава пострада и един от работниците,на чието семейство не оказаха помощ,а Осман искаше да ги изиграе с обезщетението!

# 146
  • на пясъка при черупките от миди
Альоооо, къде изчезнахте  Mr. Green

# 147
Тук сме,ама нищо не се случва,освен,че Бахар от тъпа премина на още по-тъпа!

# 148
  • на пясъка при черупките от миди
Мдам, опитвам се да разбера защо мълча. Досега милион пъти можеше да каже на Кемал. За изнасилването да кажем, че подозирам защо мълчи, ама чак пък да го гледа тоз Берат и да се грижи за него.... А той ще си спомни и ще се преструва нали??? А другите кукувици Джунейт и Фериде скоро ще се разберат ли?

# 149
И аз гледам филма,скоро всичко ще се оправи ☺.

Общи условия

Активация на акаунт