Парфюмни размисли и страсти - 194

• 98 475
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • До сърцето...

В момента не е ли безплатна доставката в целия Европейски Съюз?

Да!! Безплатна е  Peace

Благодаря, Кралю  Grinning

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 23:03 от Radika

# 196
  • Варна
Супер!
WaltherP99, разкажи за това чудо на Terry.

# 197
В момента не е ли безплатна доставката в целия Европейски Съюз?
Безплатна е. Платих само цената на парфюма, обявена в сайта Peace

# 198
  • Франция
Страхотен сок от бъз е Sublime Balkiss The Different Company.

Супер но аз поне в пирамидата на парфюма бъз не виждам?  newsm78
Да няма, но е натуралистичен сок от бъз. Най-натуралистичния. Peace
Абсолютно! Леко газиран при това.
Понякога не е нужно да се гледат пирамиди, а човек да се довери на носа си.  Peace

# 199
  • Germany
Бижу, какво купи?  Flutter
За Сюблим Балкиз и газираният бъзов сок подкрепям напълно.  На мен и Jour на Hermes ми мирише на бъз.
Валтер, приятелю,да, прав си, в базата е, но има доста от Wonderwood във Florential. Аз също казах,че са и много различни, Флориентал е перфектния баланс между мъжкото и женското в един парфюм, ако си сложа червена точка мога доста повече неща да кажа  Wink,  на мен стои меко, плодов, загадъчно ориенталски и женствено, на ММ е дървесен, тамянен и леко стипчив. Въпрос на вкус, усещане и емоции Wink  Peace
Искам да допълня и за тези подаръчни комплекти, коледни календари, с които ни заливат парфюмериите в момента. Моето лично мнение е, че не си заслужава плащането на по висока цена, за да се запознаеш с всичко. Имам такава придобивка. От двадесет аромата харесвам само един или два, и то с уговорка. Няма никакъв смисъл за мен да трупаме излишни парфюми, по добре един, но познат, желан, мечтан, отколкото двадесет, които само събират прах в шкафа, че са били изгодни.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 23:20 от kovatcheva

# 200
Много благодаря за мнението ти, WaltherP99!  bouquet Не познавам старата версия, защото до сега някак си подминавах техните неща, но онзи ден реших да пробвам и ужасно ми хареса. Няма да поръчвам от сайт, директно от магазина, на който дадох линк щях да го купя. Но не успях да прежаля 200 евро, да му се не види.  Laughing
За да не се върна без нито един аромат, купих от летището за подарък на малкия ми син Sauvage Dior по случай студентският празник. Беше си го харесал. Във Виена цената му беше 67 евро за 60 милилитра, а на летището го намерих за 58.

Като се говори за рерормулиран парфюм не значи,че самия му аромат е  променен,или поне не задължително.Reflection Man за който споменах аромата си е същия,но трайността е на 1/2 от оригинала.Ако ще плащаш такава сума за Amouage бъди сигурна каква е трайността при теб.  Peace

Трайността при мен е - след душ вечерта, усещах ароматът на китката си. Ох!  Heart Eyes

# 201
Е, какво... Blush На първо време това. Защото е изгоден! Mr. Green Не, че знам нещо за него или пък има кой знае какво да се прочете в ревюта, ама... хубаво шоше, интересен бранд, непознат и... ей така за тръпката. Пък и аз съм лесна, като не вървят размените, "снахите" намазват яко. Словашката мома каза, че откакто ме познава, рафта с парфюми и е отеснял, и никога не е имала повече, и по-хубави аромати, а аз съм щастлива да радвам момичетата, защото са прекрасни!
КДГ ще го заслужа с послушание по Коледа, че вече не остана какво да си избера за подарък. Crazy

ПП. Micallef Studio MP2 Pencil не е Studio MP2 всъщност, просто този, който купихме, го няма във Фрагрантика.
Top Notes: Black currant, Raspberry
Heart Notes: Rosa centifolia, White blossoms
Base Notes: Vanilla, White musk

А това пък въобще не ми е известно какво е, но е намесен Aoud Joy Crazy
А, има налична и моята поръчка.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 10:52 от Бижy

# 202
  • Варна
Запис  Peace
Принципно съм фен на този парфюм
http://www.enzo.bg/jean-paul-gaultier/classique-eau-de-parfum-pa … a-zheni/#variants
Но след последната си покупка не останах доволна от качеството/купих го от бюти зон/
Сега си поръчах Lady Million,дано е траен  Whistling

# 203
  • До сърцето...

Искам да допълня и за тези подаръчни комплекти, коледни календари, с които ни заливат парфюмериите в момента. Моето лично мнение е, че не си заслужава плащането на по висока цена, за да се запознаеш с всичко...

Да, с подобни мисли поръчах това - http://www.mmicallef.com/shop/gb/accueil/43-discovery-booklet-by … ml#/booklet-woman  с идеята да се запозная с основният аромат - Ananda от коледният им комплект. Ако той ми "легне", всеки друг аромат от мострите ще е бонус.
И от пуста женска лакомия си поръчах и http://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/White-Flowers-18568.html, най-вече заради цената  Blush

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 00:09 от Radika

# 204
  • Варна
Моето лично мнение е, че не си заслужава плащането на по висока цена, за да се запознаеш с всичко. Имам такава придобивка. От двадесет аромата харесвам само един или два, и то с уговорка. Няма никакъв смисъл за мен да трупаме излишни парфюми, по добре един, но познат, желан, мечтан, отколкото двадесет, които само събират прах в шкафа, че са били изгодни.
Познат и желан, съгласна!
Ама от къде познат? Нишови парфюмерии тук няма (изключвам София - но и там няма всичко)! Запознаваме се с такива аромати, само чрез поръчване на мостри или от размени и то евентуално.
Да не се трупат излишни парфюми - абсолютно вярно, самата аз съм имам немалко отливки, които се чудя кога да изразходвам. В случая казвам, че на цената на 1 парфюм получаваш не малко  - 23 бонуса и то по цели 5 мл, така че цената не е е по-висока, а всичко друго ти е бонус. Ами дават хората, какво пък да ги върнем ли?  Laughing
Разбира се, че от всеки бранд няма да ти хареса всичко. Но ако искаш да опознаеш Micaleff си заслужава, като се има предвид каква цена трябва да платиш за мостри за някой друг бранд с 5-6 аромата например: това : http://eshop.carnerbarcelona.com/en/perfumes/12-samples-set.html
Т.е. всеки преценява за себе си, а понякога човек се учи от грешките си, докато не пробва.
Както казва Radika - пуста лакомия Wink
 Peace

# 205
Чудно нещо е химията, може да те възхити с невероятната необятност от изтъчени за сетивата формули, които ще вплете във всяка пора от кожата, а може и да те отврати с натуралистичната прямота на животинското начало. Когато се говори за Сюблим Балкис винаги ме учудва сравняването със сок от бъз, защото при мен той е толкова химера, колкото искам да бъда, когато съм яхнала метлата и не искам дори аз да се забелязвам в това състояние  Mr. Green.
Безкрайно обичам този парфюм, органично кисел от цитруси и леко тръпчив, без да се усеща като незрял плод,  уникално съчетание на роза с какао, дори ЛМ се учудва, че нося роза, когато съм с него  Mr. Green  в един момент се появява онази прелестна нотка на луксозна хартия за картички, с която се чувствам като балерина, но без оловния войник  Mr. Green и...1/8-ма  нотка от фин велур...  Признавам, че когато нося Балкис, не го разпознават,  но това е само допълнителен бонус  Flutter.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 08:33 от Нимфеа

# 206
  • Пловдив
А пробичките на Micallef с пръскало ли са?

# 207
Днес съм с класическият Angel edp. Работя си и ме радва облакът, които ме е обгърнал и от някъде се прокрадна спомен за Samsara edp.  Rolling Eyes Много ме изненада усещането, но и в момента когато пиша това, отново мисля точно така.

# 208
  • До сърцето...
А пробичките на Micallef с пръскало ли са?

Да

# 209
 Здравейте момичета, имам сега следното питане. Предполагам,че има от вас някой, който е купувал тестер на Шанел Шанс ЕДП. Това което ми показаха има гравирана рисунки на гърба на шишето, представляваща пирамидата на парфюма (качила съм снимка), надпис,че е тестер и 4 цифрения код. Имам 3 тестера на Шанел (мадмоазел, кристал о верт и 5-ица премиер), но на гърба на нито едно от шишетата, няма такова нещо.
Като знам как е залято с ментета на Шанел, много внимавам какво купувам вече и от лицензирани магазини. Такъв ли трябва да е тестера?

Много моля за коментар.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт