Парфюмни размисли и страсти - 194

• 99 893
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Аз имам Шанел Шанс/зеления/ и на гърба му няма такова нещо

# 211
Ето тук една австралийка е показала такава бутилка на Шанс-а : http://www.bowsandpleats.com/2015/06/6-luxury-beauty-buys-worth-splurging-on.html Може да е била някаква лимитирана серия newsm78

# 212
Не съм от най-върлите почитателки и притежателки на Chanel,  но съм виждала Chance в такава бутилка, без съмнение за автентичността му.

# 213
  • Варна
Тъй като имах няколко запитвания, искам да споделя, че ароматите на M.Micaleff от сайта му с молива, бяха на 26 и 29 евро, а сега са на 99, т.е. явно тази промоция вече не е валидна. А иначе коледния календар е в наличност:
http://www.mmicallef.com/shop/gb/christmas/18-advent-calendar-by-mmicallef.html
или това:
http://www.mmicallef.com/shop/gb/accueil/76-discovery-box-x-24.html (почти същото)

То стана като някаква реклама, за което съжалявам, но тъй като имаше интерес, пиша информативно.  smile3506

SOTD: Magie Noire Lancome,
Реших да му дам шанс, но не , любовта е заминала - остава в размените.

# 214
Тъй като имах няколко запитвания, искам да споделя, че ароматите на M.Micaleff от сайта му с молива, бяха на 26 и 29 евро, а сега са на 99, т.е. явно тази промоция вече не е валидна.
До снощи си бяха на 29Е, днес вече са ги актуализирали.

Ако някой се интересува от D`Orsay, имат няколко аромата от 200мл на цената на 100мл. http://www.dorsay-paris.com/#!tilleul-eaudetoilette/c1uln

SOTD: After Midnight The Different Company

# 215
И аз имах зеления Шанс преди 6г. и нямаше такова нещо на гърба на бутилката. Но моето бутилче не беше тестер и беше 50мл.

Аз имам Шанел Шанс/зеления/ и на гърба му няма такова нещо

# 216
  • Враца
Здравей, sesil99
Имала съм такъв Шанел преди години,
с доказан произход от Франция
и беше със същата графика на гърба.  Peace

# 217
  • София
Момичета (и момчета), днес в един разкошен магазин в Пловдив попаднах на следните марки - Erbario Toscano, Les Senteurs Gourmandes, Wally. Бях с малкия и не можах да подуша нищо, някой път ще отида сама да се порадвам, но преди това - познати ли са ви марките и можете ли дадете някакви отзиви за тях?

# 218
  • Враца
На мен не!  Peace

Утре, в някой парфюмен сайт няма ли Black Friday?  Thinking

# 219
  • София
На мен не!  Peace

Утре, в някой парфюмен сайт няма ли Black Friday?  Thinking
Ей тук
Скрит текст:

# 220
WaltherP99, знаеш ли от коя година насам е реформулировката, за да потърся бутилка с по-стар баркод? Wink И аз предпочитам старата версия заради по-добрата трайност и шлейф. Иначе като аромат разликата е минимална според моя нос.

Имам версия на аромата от 2008-ма и сравнена със сегашната наистина като аромат разликата си я има-аромата е по-сладък определено.Честно казано моментната версия е доста подобна на това,което имам аз,като проблема не е толкова в по-малката сладост,а в ДОСТА по-малката трайност.Нямам идея да ти кажа честно точно на този аромат кога е реформулировката и дали е само една-явно не съм му голям фен след като от 2008-ма до сега около 40% от аромата ми е останал.

Качествен и траен аромат, но не е свеж и според мен е най-подходящ за мъже с афинитет към сладки парфюми. Пролетта сладостта ми дойде прекалено много, но тези дни го разносих отново и за това хладно време си е перфектен.

Тук нещо ме озадачи  newsm78 Да не би от канелата в комбинация от рома и кожата да ти оставя впечатление за сладост?? При мен в Bentley for Men Intense сладост няма никаква.
А да-ако в него усещаш сладост в него Hypnôse Homme трябва да ти се струва супер сладък тогава.
Да не би да не си падаш по гурме аромати? Ако е така не ми се мисли как биха ти се отразили някои от любимите ми гурме бомби  Mr. Green

Супер!
WaltherP99, разкажи за това чудо на Terry.

Малко ми е трудно да ти кажа-трябва да го понося на кожа.Като ми го донесоха имат няколко аромата върху себе си-бях да пробвам няколко неща и нямаш място по ръцете вече  Simple Smile
Инди бранд е това,който една мацка го държи , като всичките и аромати са сладки гурме-та  Mr. Green КЕФФФ
От миналата година са на пазара и от тогава като голям гурме фен са ми в полезрението,но до този момент нищо не бях пробвал.
Ще гледам възможно най-скоро да го понося и да направя ревю  Peace

Запис  Peace
Принципно съм фен на този парфюм
http://www.enzo.bg/jean-paul-gaultier/classique-eau-de-parfum-pa … a-zheni/#variants
Но след последната си покупка не останах доволна от качеството/купих го от бюти зон/

Бюти Зоун нямат вина - Le Male го реформулираха 5-6 пъти вече и вече има повече разлики,от колкото прилики с оригинала.Предполагам че и аромата,за който говориш е така като всичко на Gaultier .

Момичета (и момчета), днес в един разкошен магазин в Пловдив попаднах на следните марки - Erbario Toscano, Les Senteurs Gourmandes, Wally. Бях с малкия и не можах да подуша нищо, някой път ще отида сама да се порадвам, но преди това - познати ли са ви марките и можете ли дадете някакви отзиви за тях?

1.Erbario Toscano са италианска марка,като продуктите,дизайна на магазините-всичко е супер подобно на L`Erbolario и дори си мисля,че имат нещо общо.
2.Няма марка Les Senteurs Gourmandes - това е парфюмна линия на Laurence Dumont . Познавам част от ароматите им-имам 3 от тях.Кой точно те интересува? Имаш ли някакъв телефон-искам да видя дали имат магазин в София-в нета нищо не ми излиза и си мисля,че е някакъв сив внос.Намерих само старо мнение на Ковачева от 2013-та
Цитат
Другият интересен бранд, представен в магазина е Laurence Dumont. Задължителен е за почитателите на ванилията, а Ронита трябва да го посети още утре.
....
Мисля, че почитателите на гурмето и ванилия имат доста да изследват Wink. Магазинът се намира на ул. Солунска №48, отворен е от два дни и си заслужава посещение.
Някой знае ли този магазин дали съществува все още,защото https://www.google.bg/maps/place/%D1%83%D0%BB.+%D0%A1%D0%BE%D0%B … 0.9h,88.53t/data=!3m6!1e1!3m4!1sXKV6fCM4oWyKoKqioCBunQ!2e0!7i13312!8i6656!4m2!3m1!1s0x0:0x8acd2c76f3a79596!6m1!1e1
Ми изкарва нещо друго....
3.Отново италианска марка,но не знам нищо за тях

Аромат за вечерта

# 221
Момичета (и момчета), днес в един разкошен магазин в Пловдив попаднах на следните марки - .....Wally.
3.Отново италианска марка,но не знам нищо за тях
Трябва да са тези.

# 222
Какви парфюми харесват жените от 25г до 45г знам че за всяка е инвидуално но , бих се радвал да споделите както и да пишете на колко сте години за да се ориентирам.

# 223
  • Враца
Сладки, тежки с много ванилия и пачули.  Peace
С огромен шлейф.
Любимци са ми :
L'Instant Magic Guerlain
Alien Liqueur de Parfum Thierry Mugler
Dior Addict Christian Dior

# 224
От мен: трайни, шлейфови, не е задължително да са сладки, но да ги намираме за секси - да. Simple Smile
Velvet Orchid TF
Shalimar Parfum Initial Guerlain
Just Cavalli Gold
Bottega Veneta
Agent Provocateur Maitresse и други...

Общи условия

Активация на акаунт