Парфюмни размисли и страсти - 194

• 99 821
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честито, Денси! Бързо възстановяване ти желая и много помощ от каката  Hug

# 286
  • София
Помагайте, хора - пак съм затруднена с избора на подарък, този път - за жена, на 35 години. Еднакво добре й стоят и носи с удоволствие Opium - YSL, Gucci EDP by Gucci и Passenger - Dupont. Би носила с желание и Envy me EDP, но не успявам никъде да го намеря. Точно той ме и притеснява - жената принципно харесва по-остри аромати, а Envy me не е такъв, поне според мен, но тя го харесва, много.
Идеи - къде да намеря EDP до неделя, или какъв друг парфюм да избера? Мислех си за Zen, Presence d'une femme...бюджетът е до около 100 лв.

# 287
Karimma, веднага щях да ти пусна линк към Парфимо, но видях, че търсиш парфюмна версия.
Никъде не виждам описание на такава, сигурна ли си, че не става дума за тоалетната вода? Rolling Eyes

Може и да съм пропуснала парфюмната версия де. Успех в търсенето bouquet

# 288
  • София
И аз не виждам, Смарти...а девойката твърди, че преди години е ползвала парфюмна версия, ароматът на която бил мнооого траен. А сега, де  Confused

# 289
Да не е този http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Envy-Eau-de-Parfum-27085.html ? Попитай я какъв цвят е била бутилката.

# 290
  • София
Не е...ходихме и го гледахме в един магазин, та със сигурност знам, че не е този, към който е линкът. РозАвото е   Crazy

# 291
Ясно. Laughing Реших, че може да било отдавна и да е забравила, че е Envy, не Envy me. Peace

# 292
И аз не виждам, Смарти...а девойката твърди, че преди години е ползвала парфюмна версия, ароматът на която бил мнооого траен. А сега, де  Confused

По спомен, Gucci Eau de Parfum 2 беше точно резлив и зашеметяващ. И е розов  Laughing
Сигурна съм, че ще подбереш нещо хубаво Hug

# 293
  • София
И сладък, Смарти, и сладък...а то(но това трябва да го избегна. Уф!
Нямам идея Зен-ът как ухае, Монблан съм имала, затова го споменах като вариант. Дайте идея за нещо по-остричко, пачулисто-мускусно.

# 294
  • София
Розовото Енви ми няма парфюмна версия.
Освен това е спрян отдавна и всяка наличност някъде е шестица от тотото.

# 295
Дайте идея за нещо по-остричко, пачулисто-мускусно.
Колко сладко трябва да е? Иначе се сещам за http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Rod … Parfum-14319.html

# 296
Скрит текст:
Помагайте, хора - пак съм затруднена с избора на подарък, този път - за жена, на 35 години. Еднакво добре й стоят и носи с удоволствие Opium - YSL, Gucci EDP by Gucci и Passenger - Dupont. Би носила с желание и Envy me EDP, но не успявам никъде да го намеря. Точно той ме и притеснява - жената принципно харесва по-остри аромати, а Envy me не е такъв, поне според мен, но тя го харесва, много.
Идеи - къде да намеря EDP до неделя, или какъв друг парфюм да избера? Мислех си за Zen, Presence d'une femme...бюджетът е до около 100 лв.
[/spoiler]

За мен Енви ми е една кръвна група с Версаче Bright Crystal. Аз лично харесвах Енви ми, повече от кристала, но пък кристала беше по-популярен май, а и по-спомен малко по-остричък от енви ми. Нямам представа, обаче дали го има още този парфюм, но ако го има може да го пробваш евентуално  newsm78

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 20:56 от gumenka

# 297
  • Франция
Честито, Денси!  bouquet Бързо възстановяване и да ти е здрава и щастлива малката Еми!

# 298
Честито на Денси! Жива и здрава да  е малката Еми и много да радва родителите си! bouquet

# 299
Честита рожба на Денси! Жива и здрава да е малката Еми и много да ви радва!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт