Парфюмни размисли и страсти - 194

• 98 402
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря ви на всички мили хора, които ни поздравихте и ни пожелахте най- хубавите и ценни неща на този свят!
Знаете, че ви обичам и ви връщам положителните мисли и енергия!
Да сме живи и здрави всички и дай Боже деца да има! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дано темата ни и хобито ни се напълни с много парфюмни принцеси и принцове, като моята малка Емили!

Deetron ме разплака просто. Наздраве за децата и щастието с тях!
 smile3501 txtloves newsm76 Wine Glass family

# 316
  • на терасата
Честита дъщеричка и от мен, Densi!
Живи, здрави и много сбъднати желания за всички в семейството ти  bouquet
Не те познавам лично, но новината за бебче в любимата ми темичка ме прави много щастлива  Hug

# 317
Сега за парфюмите в болницата. Нося ли? Ми нося я! Не парфюма на Джулиет си пръскам денем, но нося в чантата и виал на Шанел 5. Heart Eyes  Може ли моя дъщеря да се появи и аз да не нося виал Шанел?!
Е на самото раждане ги пощадих, обаче два дни преди това отидох на тонове с Табако Ванил. Питаха ме какво е това невероятно миризило, а се съобразих с 3 пръскания. Crazy Държавна болница, свикнали на много силни дезинфектанти и миризми. Simple Smile
Имаха късмет, че не сложих Амбър Абсолют, защото съм страшно суеверна и да си прекадя пътя така да се каже.
Флориентала обаче го помирисаха в коридорите.
Сега с бебето няма да нося парфюми.

Бисквитка, давай смело и сбъдвай мечтата за още едно дете! Две родих трудно и искам още. От сега нататък ще осиновяваме с мъжа ми.

# 318
Момичета, знам че нееднократно сте публикували линка, където се проверява оригиналността на парфюма по неговия баркод, но ще ви помоля, ако ви е възможно, да го посочите и сега. Благодаря!

# 319
Сега за парфюмите в болницата. Нося ли? Ми нося я! Не парфюма на Джулиет си пръскам денем, но нося в чантата и виал на Шанел 5. Heart Eyes  Може ли моя дъщеря да се появи и аз да не нося виал Шанел?!
Е на самото раждане ги пощадих, обаче два дни преди това отидох на тонове с Табако Ванил. Питаха ме какво е това невероятно миризило, а се съобразих с 3 пръскания. Crazy Държавна болница, свикнали на много силни дезинфектанти и миризми. Simple Smile
Имаха късмет, че не сложих Амбър Абсолют, защото съм страшно суеверна и да си прекадя пътя така да се каже.
Флориентала обаче го помирисаха в коридорите.
Сега с бебето няма да нося парфюми.

Бисквитка, давай смело и сбъдвай мечтата за още едно дете! Две родих трудно и искам още. От сега нататък ще осиновяваме с мъжа ми.
Денси много ти се радвам,представям си те с корема напред подобаващо ухаеща,постъпваш за раждане.Аз като бременна със сина ми намразих няколко парфюма,гадеше ми се от тях,после с дъщеря ми носех едно свежо Черути имидж и нищо друго.Поздрави още веднъж и дано е кротичка Емили.   Hug

# 320
  • на морето
Денси, честита радост в къщи! Много късмет, здраве и красота навсякъде и във всичко на малката Емили! ylinfant newsm51

# 321
Пристигна M. Micallef MP2 PENCIL... Само вижте как! Crazy
Скрит текст:

Ароматът: започва като удар с букет маслодайни рози през лицето и много плодови примеси, на боровинки или нещо такова!  Мощен, та знае ли се... След няма и 5 минути става приятен аромат с плътна подложка от рози, зелено нещо ииии... не знам още какво! Rolling Eyes Ще се опитам да открия. Компактен аромат с далеечно напомняне за Градската кралица, но не така груб като нея, а някак нежно-срамежлив като кралица, но в розова градина в замък в провинцията, а не в града. След като се укроти и улегне се показва пудрена сладост. Мирише някак на топло чисто, като онази бархетна пижамка... ако я помните Simple Smile . Не, че прилича на него, но носи уют, мекота и топлина. Харесва ми, ще го нося, макар да не обичам толкова много рози. Кутията е стабилна, но не е луксозна. Шишето някак си също. Thinking Луксозни са единствено каталогът и визитката. Този парфюм струва точно колкото платих за него и нито цент повече.
Моливът е в безумно лилаво Laughing не знам ще го ползвам ли.
Впрочем, цените им са отново на 29,70€. Много се чудих дали да не поръчам и White Flowers M. Micallef, но сякаш ще се въздържа.

Ananda Dolce M. Micallef - отново мощно начало. Много праскови с бадеми - белени, горчиви, млечни бадеми. Мека, ненатрапчива сладост, която идва може би от бадемовият цвят, но не съм съвсем сигурна, защото не помня много добре аромата на цъфнали бадеми. Или от амбрата. Напомня ми на един шампоан и маска за коса от серия на Avon от преди време. Кремав аромат. Дали заради приликата с шампоана... но не намирам цената му за уместна! Различен е, признавам го! Няма нищо общо с масовите аромати, които се повтарят един друг и все пак... не.

Мъжкият Akowa M. Micallef...  newsm43 ароматизатор за тоалетна! Мъжа ми тръгна за басейна и аз неблагоразумно го пръснах с него... Ако има майки, пишещи тук и се шашардисат на какво мирише треньора на децата им, обещавам ви - няма повече. Crazy

Ще се радвам дамата, която поръча White Flowers да сподели как е като го получи.

# 322
  • Варна
Ох, Бижу! Разкош! Как да не го обичаш Микалеф! Нямам търпение и за моя!  Heart Eyes

# 323

Годесче, като споменахте Essence, той прилича ли си с Essence Eau de Musc?  Hug
Приличат си, но ако мога да избирам, ще е първия. Вторият е доста по-нетраен, в общи линии, затова не бих го избрала. Освен това Musc-a му е значително по-малко, съответно усещането за чистота изчезва бързо.

ПП. Бижу, честит, обичам такива обгрижени опаковки, пък когато и съдържанието си струва е супер.
Аз обмислях White Flowers, но не съм го поръчала засега Thinking

SOTD, ама от три дни е La Panthere, май съм на път за довърша 50-ка.

# 324
Как да не го обичаш Микалеф!
"Той" е тя! Laughing Martine Micallef

goddess, Hug

# 325
  • Варна
От къде си го поръча маклефа? Simple Smile

# 326
Маклефа? Rolling Eyes Laughing Ако имаш предвид Микалеф, от официалния сайт.

# 327
  • Варна

Хаха, аз се чудя защо все една мацка позира с парфюмите, но почти никога не съм се замисляла и интересувала от историята на създателите.  Joy

# 328
  • Germany

WaltherP99,
4711 има ли изобщо някаква трайност?
Много ме привлича старинното му шише,
но все си мисля, че при мен ще трае за части от секундата..

vmarinska, надявам се да не си го поръчала, никак не е от твоята парфюмна група, ама никак  Peace Не се заблуждавай от шишето, на живо изглежда по-евтино, и одеколонът определено си е мъжки, лек, ненатоварващ, точно за отмора.
Някой може ли да ми каже дали Terre d'Hermes ЕДТ e реформулиран, или попаднах на кофти тестер  Thinking Осакатено му е уникално красивото начало, и се чудех, какво по дяволите съм напръскала. А не е като да не познавам аромата  Grinning. Чак в базата се появи с истинското си лице, но началото му много ми липсва. Много ще ме е яд, ако е така. Говоря за класическия флакон, не за лимитка. Макар да обожавам точно версията от 2009 година  http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Terre-d-Hermes-Flacon-H-2009-22499.html Heart Eyes
Тези дни се поулях малко парфюмно  Blush, а точно преди малко ми изскочи супер предложение за отдавна мечтаната http://www.fragrantica.com/perfume/Profumum-Roma/Ichnusa-3891.html, и то в перфектното за мен количество от 20 мл. Моля ви, кажете ми че нямам нужда от него, и че не си заслужава  Mr. Green
http://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Silver-Mountain-Water-472.html наистина е страхотно ледено предложение, като свеж планински въздух в студена утрин е, обаче и цената му е вледеняваща  Crossing Arms Pure на Джил Сандер е много подобен, само малко по-цветен и женствен, но пък цената му е в пъти по малка.
Преди време пробвах http://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Asian-Green-Tea-24780.html
Уж е най-добрия от серията, обаче никак не ми хареса, направо ми стана лошо от него, рядко парфюм ми докарва такава реакция. Има я creed-нотката, но ми е много нехармоничен, защото върху мен излиза една горчива нотка на стипчив касис и много санталово дърво, както и не на място поставен пудрен хелиотроп. Една какофония от цитрус, чай, горчиво, стипчиво, сладко. А за цена от 250 евро пък въобще нямам обяснение  Thinking
Продължавам да нося Cara Mia  Heart Eyes Детето ми каза: Мамо, толкова хубаво миришеш  Heart Eyes Наистина има феноменален шлейф и трайност  Shocked На шал го усещам всяка секунда  Heart Eyes
Честито на всички за новите парфюмни придобивки!

# 329
Търся подарък за жена в порядъка на 50-60 лв. За сега зная, че този парфюм със сигурност ще се хареса http://www.enzo.bg/burberry/london-for-women2006-parfjumna-voda-tester-za-zheni/
но ми се иска да събера и други предложения, ако знаете нещо близко до аромат и цена на този, за да изненадам все пак Simple Smile Благодаря ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт