Парфюмни размисли и страсти - 194

• 99 124
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Честита рожба та Денси!   Hug
Ковачева, нямаш нужда, казвам ти, Профумум Рома е само аз мен, особено ако се връзва под 15-20 евро за тези 20 мл, вземи го за мен??? Hug

# 331
  • Germany
Ако беше на тази цена мислиш ли, че щях да моля тук да ме разубеждавате  Mr. Green

# 332
Ако беше на тази цена мислиш ли, че щях да моля тук да ме разубеждавате  Mr. Green
Вземай сега е време за сбъдване на мечти! Heart Eyes  Hug bouquet
Ей Ковачева, никога не мога да ти се отблагодаря, обичам те!

Аз все още се чудя така предпразнично на Сантал Роял Герлен, ама няма да мога да го нося ясно защо и някак само за празник не знам.

# 333
  • София
Честита да ти е рожбата и от мен, densi  bouquet

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 21:14 от cvetij

# 334
Днес съм с  Мароканската пустиня, Анди Тауър.Чист тамян,чакам нещо друго да избие,но уви,нема.Интересно обаче ,днес ме питат какъв ми е парфюма(аз нищо не усещам както винаги,ако завра нос в ръката си тогава -тамян)Явно има  шлейф,вече все по рядко попадам на такива.Сега чакам Мистерията на Роша от един американски сайт да пристигне,та ми е любопитно как ще го почувствам след 20  год.За мен това беше най шлейфовия парфюм на света.Непременно ще споделя. bouquet

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 15:01 от kabo6ar

# 335
  • София
Аз пък днес, след няколкодневно напомняне по различни поводи най-накрая извадих Ambre Narguile. Съответно не само цялата ни стая вече съм "обгазила" ами и половината коридор. Явно много различно се държи и си търси кожата, защото коментирахте предишните дни, че няма сияж и не се усеща.. Какво не се усеща  Crazy А хем съм със суха кожа, която обикновено не е никак услужлива в посока задържане и излъчване на парфюм. Та така, огромно благодаря за пореден път на "онази лоша жена" (която като онова  дяволче от рекламата ми пуска все разни ароматни мухи, но тя си знае, че аз пак я обичам  Heart Eyes) Ковачева, че преди години ме запозна с него  bouquet

# 336
  • Germany
Ели  Hug
И аз съм с много суха кожа, но и при мен е безумно шлейфов, и точно това ме дразнеше в него, затова се разделихме  Grinning. Но пък за времето, през което бяхме заедно много го харесвах  Heart Eyes Сега обожавам да го усетя на друг, но не мога да го нося.
Вчера попаднах в Дъглас на страхотна идея за украсяване на елха. Освен с топки, елхата беше допълнена и от малки пакетчета из цялата елха, опаковани като подаръци, нещо такова

Днес поставям коледната украса. И сега съм извадила всички парфюми от кутиите им и ги опаковам като подаръчета в най-различни хартии  Mr. Green и им връзвам красиви панделки  Heart Eyes. Така де, трябва да намеря на всичко приложение  Mr. Green Нещо като каляване на търпението Mr. Green Да видим обратния процес след това как ще ми се отрази  Twisted Evil

Парфюм за деня за четвърти ден: Cara Mia Aigner. Плаша се  Mr. Green, на път съм да стана моногамна  Joy

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 14:54 от kovatcheva

# 337
  • Пловдив
Извън темата - аз си правя такива подаръчета от кибритени кутийки и ги опаковам с цветна подаръчна хартия (от тази намачканата, не знам как се казва) или с кухненско алуминиево фолио. Стават страхотни.

# 338
  • София
 Мила Densi, Честито бебче и от мен!   Да е здрава малката Ема и много да ви радва! txtloves Two Hearts

# 339
  • До сърцето...
Аз бях дамата, която поръча http://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/White-Flowers-18568.html

Получих го, но не съм снимала пратката. Нямаше ме и от пощата го взе приятелката ми и от любопитство и нетърпение го разпечата. И аз съм със същото подаръче - мечето, и със същите две мостри. Явно върви яка кампания по пласиране на Ananda Dolce, защото една приятелка го донесе от едно пазаруване по-рано, предлагали са я в магазина. Не ми харесва и даже не я пробвах.
Но с удоволствие се запознах с мъжкия аромат и ми хареса много. Въобще не мисля, че е ароматизатор за ... какво беше там  Mr. Green Много интересен, плътен, една идея аристократичен, абе въобще - аз съм му фен. На ММ му легна "уау"!!!  (това ми е впечатлението от един тест)

Опаковката на White Flowers чудна! Всичко е пипнато, и въпреки, че е без целофан, кутията и шишето са си класа!
Парфюма е, как да кажа, соло с оркестър  Laughing  Много мощно, рязко начало и нотката на тангерина (цитруса) така си и остава водеща, звънка и постоянна през цялото развитие на аромата. Цветните нотки на ириса и жасмина (розата не я "чувах" много-много) омекотяват аромата след гръмката увертюра, а базата е малко безгласна. Ами самия факт, че води една основна тема през цялото време го прави малко скучен. Впечатленията ми са едно носене, снощно, и в къщи. Може би навън, на студено, ще покаже друг характер, трябва да го разнося тия дни.
За тия пари хич не съжалявам, че го взех. Благодаря на Кари и СкорпионКинг!!

От утре ще започна и комплекта мостри да опознавам.

# 340
Radika, благодаря, че писа! Hug
Кутията предполагам, че е подобна на МР2, но аз не я намирам за луксозна, а напротив - доста "дървена", кичозна и като кутия на нещо, купено от книжарница. Нито пък шишето, което е същата форма и пак е с огледала, и камъчета(на моето лилави и голяма цигания, според мен...), но въпрос на гледна точка. Simple Smile Парфюмът... носих го навън, не че е студ в момента, но ... ако го бях пробвала някъде, никога нямаше да го купя. Не знам ниш ли се води M.Micallef, но за мен тези три аромата, които имах възможността да пробвам, не струват толкова, колкото е редовната цена, на която се предлагат. Не е лош МР2, но смятам, че не е wow и не е нещо, за което биха ме попитали: с какво си, ухае прекрасно. Не съм го носила на работа все още, най-често там оценяват ароматите ми, за да съм сигурна, че няма да впечатли никого, но така мисля. ММ го хареса, ама не беше възторгнат. Коментира го като: интересен аромат, май нищо от другите ти не мирише подобно.

# 341
  • До сърцето...
Бижу,  Heart Eyes

Кутията (бледо синкава) и флакончето (с синьо-бели кристалчета) ми стояха много сладко (трябва да ги снимам, ама вече го разкостих, тия дни ще им ударя една фотосесия).

Аз също не бих го купила, ако го бях пробвала, ама това защото съм си скрънза - купувам само тези, без които не мога  Crazy

А този, още докато му се чудех снощи и реших, че няма да се разделям с него. Ще имам и такива настроения, за тях един подарен L'erbolario ми идва слабичък.

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 09:41 от Radika

# 342
Сега пак пръснах, мирише на локум "Роза".  Simple Smile
Няма опасност от слабост в M.Micallef-ите парфюми Laughing доста са яки.
Пак ще пробвам мъжкия, но честно, направо ме е страх.  Crazy Обаче ММ не се оплака някоя майка да е избягала с писъци от басейна заради това, че е миришел на такъв парфюм. Mr. Green

# 343
  • Варна
Radika, честито!
За тези пари - колкото - толкова.   Peace

Много ясно, че няма да се харесат на всички еднакво парфюмите и повечето аромати на М.Micaleff  може би не си струват парите, но така е и с всички скъпи брандове. Даже веднага мога да изброя някои безумно скъпи, от които съм разочарована, но да не се отклоняваме. Wink
Между другото Ananda  http://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Ananda-8331.html е много харесван аромат, но си е скъп, така е. Е, всеки си преценява според парфюмния бюджет.
Аз гледам на тях като малки бижута с доста приятно съдържание, лично гравирани от авторката.   Heart Eyes
Личи си, че е вкарано някакво творчество и отношение, а доколко е сполучливо ....

# 344
  • До сърцето...
Radika, честито!
За тези пари - колкото - толкова.   Peace

Много ясно, че няма да се харесат на всички еднакво парфюмите и повечето аромати на М.Micaleff  може би не си струват парите, но така е и с всички скъпи брандове....

karie, специални благодарности  newsm51 
Защото ако не беше ти да споделиш твоето изкушение, ние сега нямаше да си чешем клавиатурите, а и носовете, с този бранд.

А и наистина - за толкова пари - толкова!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт