Парфюмни размисли и страсти - 194

• 99 052
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,от къде мога да закупя Мароканската Пустиня на А.Тауър освен от официалния сайт.Тия дни разнасям една отливка и нещо много ми допадна.Все пак  Коледа, подаръци и т,н.Човек трябва да мисли за себе си.

# 346
Момичета,от къде мога да закупя Мароканската Пустиня на А.Тауър освен от официалния сайт.
От тук.

karie, и аз благодаря, разбира се!  bouquet Това, че аз не намирам избрания на сляпо, лично от мен парфюм, за не особено отговарящ на очакванията ми, не значи, че достатъчно много други хора не го намират за луксозен и прекрасен. Simple Smile

# 347
Момичета,от къде мога да закупя Мароканската Пустиня на А.Тауър освен от официалния сайт.
От тук.

karie, и аз благодаря, разбира се!  bouquet Това, че аз не намирам избрания на сляпо, лично от мен парфюм, за не особено отговарящ на очакванията ми, не значи, че достатъчно много други хора не го намират за луксозен и прекрасен. Simple Smile
Благодаря,а  освен по интернет друга алтернатива?(че сега си патя с една поръчка от us сайт) Hug

# 348
WaltherP99,
4711 има ли изобщо някаква трайност?
Много ме привлича старинното му шише,
но все си мисля, че при мен ще трае за части от секундата..

Издържа около час-час и половина най-много,но за сметка на това е супер евтин и не е проблем да се пръскаш през деня по няколко пъти.

WaltherP99, нищо не разказа за Oui Plus Perfumes by Terri.

Парфюма не е мой-собственика замина за Португалия малко на почивка.

WaltherP99благодаря за препоръката,ще пробвам.С тази Кьолнише васер ме върна в детските ми години ,когато тати го ползваше.Не съм го мяркала от 30 и нагоре лета.Незнаех ,че още се произвежда.

Oajan е по-...отвсякъде от Ambre Narguile . Като ми свърши Ambre Narguile повече няма да си го купувам.Жалко само,че 10мл отливката на Oajan и е към края си.
4711 се прави от над 200 години  Peace

Знаех, че ще се включиш Walther. Благодаря ти.
За новата версия на Mauboussin Homme питам, да, старата е спряна и няма къде да я намеря. Разкажи, какво знаеш за новата. А и за старата също. Hug

Старата беше супер харесвана от много мъже и жени,но на мен лично ми миришеше като поредния 30-ти фланкър на Le Male .
Новия в началото е свеж и билков с доста лавандула, но в базата е пачули бомба,на която идват на помощ от време на време канела и леки дървесни нотки.Ако човека,за когото го купуваш обича пачули-перфектен е за него,но ако не обича забрави.

Някой може ли да ми каже дали Terre d'Hermes ЕДТ e реформулиран, или попаднах на кофти тестер  Thinking
....

http://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Silver-Mountain-Water-472.html наистина е страхотно ледено предложение, като свеж планински въздух в студена утрин е, обаче и цената му е вледеняваща  Crossing Arms Pure на Джил Сандер е много подобен, само малко по-цветен и женствен, но пък цената му е в пъти по малка.
Преди време пробвах http://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Asian-Green-Tea-24780.html
Уж е най-добрия от серията, обаче никак не ми хареса, направо ми стана лошо от него, рядко парфюм ми докарва такава реакция. Има я creed-нотката, но ми е много нехармоничен, защото върху мен излиза една горчива нотка на стипчив касис и много санталово дърво, както и не на място поставен пудрен хелиотроп. Една какофония от цитрус, чай, горчиво, стипчиво, сладко. А за цена от 250 евро пък въобще нямам обяснение  Thinking

Terre d'Hermes и двете "класики" (в големи кавички) са ми МНОГО неприятни , и ми миришат на развалени и вече загнили портокали - не случайно съм ги сложил във Фрагрантика в аромати,които не понасям.Нямам идея за фланкърите.

Silver Mountain Water и взех последно тестер 120мл за $105.

Acqua Originale серията на Creed не ми е много любима,но най-много ми харесва Vetiver Geranium .

Момичета,от къде мога да закупя Мароканската Пустиня на А.Тауър освен от официалния сайт.Тия дни разнасям една отливка и нещо много ми допадна.Все пак  Коледа, подаръци и т,н.Човек трябва да мисли за себе си.

Навсякъде другаде е по-скъп.Регистрираш се и го пращаш на адреса на Габко в Германия.Правил съм го няколко пъти  Simple Smile Честно казано винаги съм купувал аромати за други хора,а не за мен.Нищо от това,което съм пробвал на Tauer Perfumes не ми харесва особено.Харсват ми ароматите на Tauerville , които отскоро се водят отделен бранд , а не линия на Tauer Perfumes . 10 франка ти е до Германия доставката.

Благодаря,а  освен по интернет друга алтернатива?(че сега си патя с една поръчка от us сайт) Hug

Сайта който Бижy ти даде е много добър и сигурен,но вече обясних най-евтиния за теб начин. Peace

Аромат за спорт

За вечерта...още не съм решил  Sunglasses

# 349
Много ми е интересна дискусията около Микалеф, особено Ананда Долче. Сега знам, че няма да ми хареса.

Имам нужда от олфактивна почивка и от лекички и ефирни непарфюмни парфюми.  Rolling Eyes Goldea ми е много приятна и я навестявам тези дни, комфортно ми е с нея. Сигурно имам нещо подобно, ще се разровя.

Пробвах Marc Jacobs Decadence:
http://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Decadence-31226.html
Потресаващо грозен флакон, но ароматът е носим и приятен. Не е така инфантилен като останалите аромати на бранда. Ако беше презентиран в некифленски флакон дори щях да го купя.

# 350

Пробвах Marc Jacobs Decadence:
http://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Decadence-31226.html
Потресаващо грозен флакон, но ароматът е носим и приятен. Не е така инфантилен като останалите аромати на бранда. Ако беше презентиран в некифленски флакон дори щях да го купя.

Какво ти грозен, безумна кичария  Laughingне знам кой е дизайнерът му, но хлъцнах, като го видях  Laughing
Ароматът също не ме впечатли особено.

# 351
Какво ти грозен, безумна кичария  Laughingне знам кой е дизайнерът му, но хлъцнах, като го видях  Laughing

Къде го пробва? До миналата седмица никъде в магазин го нямаше.

# 352
Ароматчето всъщност ми напомня Rihanna Rogue, имат много подобен състав. Някой ми беше пращал проба при размяна и ми беше харесал.
http://www.fragrantica.com/perfume/Rihanna/Rogue-18807.html

# 353

Къде го пробва? До миналата седмица никъде в магазин го нямаше.

В Австрия го пробвах, още преди месец.

# 354
  • Germany
Момичета и момчета,

Днес е поредният ми ден с Cara Mia и се замислих, че много рядко нося толкова дълго време само един парфюм. Рядко попадам на толкова удобен за мен парфюм, който не ме предизвиква да следя начало, развитие, край, ами просто от начало до край, че и на следващия ден ме радва много  Heart Eyes Та питането ми е, към какво посягахте най-често през тази година? Кои парфюми ви бяха най-удобни и защо.

Моята равносметка за тази година е проста. Най-често носих
1. Boise Torride Guerlain
2. Cafe Chantant Nobile 1942
3. Just Cavalli Gold
4. Cara Mia Aigner
5. Floriental CdG
6. Les Voyages Olfactifs 01 Paris-Moscow Guerlain

Имам доста покупки тази година, но като че ли най-удобни и ненатоварващи ми бяха тези. Ако трябва да отговоря защо най-често посягах към тях, то е, че ме допълват прекрасно, почти всички са нови за мен и не са ми омръзнали, не са крещящи и имам добра химия с тях, и най-важното, просто ме радват непрекъснато  Heart Eyes Какъв е вашият списък?

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 21:12 от kovatcheva

# 355
  • София
Аз напоследък всеки ден съм с Том Форд Ноар - неописуемо удоволствие ми носи този аромат.Станах и аз моногамна откакто го имам,но не ми пречи и не се замислям, за първи път така се влюбвам в аромат на ТФ  Heart Eyes.

# 356
  • Велико Търново
Носи ми се нещо ванилово-шоколадово-гушливо, но не накъртващо сладко, и трайно Grinning Разносвам напоследък само Кадифената орхидея на ТФ, но ми се иска нещо като гореописаното Flutter

# 357
Откритието за годината/ако не броим една неосъществена любов, Ciel Pour Femme Amouage/ е модерната муза на Ести. И аз като теб, не му следя развитието, защото от начало до край ме кефи. А и приликата му  с друг мой любимец, Нарцисо, оказва влияние за тая привързаност.

# 358
Та питането ми е, към какво посягахте най-често през тази година? Кои парфюми ви бяха най-удобни през годината и защо.

Имате ли любими следтренировъчни аромати?

В последно време основно
1.
2.
3.

Много рядко повтарям 1 аромат в рамките на месеца,ако не броим ароматите за спорт.Аз не мога да си направя такава класация.

Носи ми се нещо ванилово-шоколадово-гушливо, но не накъртващо сладко, и трайно Grinning Разносвам напоследък само Кадифената орхидея на ТФ, но ми се иска нещо като гореописаното Flutter

Искането ти звучи малко като "Искам 1.90м добре сложен синеок мъж....с 9-10 см ... "достойнство" " Mr. Green
Няма как шоколадово-ванилово творение да не е сладко.
Бюджета какъв е?

Аромат за вечерта

# 359
  • Велико Търново
WaltherP99, благодаря ти за включването Simple Smile да, вярно, че желанието ми звучи невъзможно, така описано, но това е защото най-вероятно аз не успях да пресъздам точното описание на уханието, което искам да имам. Ще ти дам пример - The One от Dolce&Gabbana,  Табако ванил на ТФ, Heliotrope на Etro... не са ми прекалено сладки - такъв ми е напр. La vie est belle на Lancome. Бюджетът ми е до 100 лв. Предпочитам да мога да тествам в парфюмериите, не ми се рискува на сляпо Confused

Общи условия

Активация на акаунт