Парфюмни размисли и страсти - 194

• 98 960
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
BoMarina, съчувствам ти искрено за преживяното.   Hug

# 526
 Cerruti 1881 pour Femme
на промоция  bouquet скоро ще споделя дали (колко) ми харесва  Laughing Laughing

# 527
Честита рожба на densi!
И искрено съчувствие на BoMarina за необяснимото " прецакване"....

И огромна молба към всички информирани...
ЛМ има един парфюм, преди да ме срещне, любов завинаги
http://www.erbariotoscano.eu/product/profumo-cuore-di-pepe-nero/

Минах през постовете, където се споменава производителя, но ще бъда безкрайно благодарна на всички, които мога да посочат магазин, цена или онлайн магазин, от който мога да купя в Бг...
Пловдив, София

И за да не не спам, прфюмът, който ми е " петък 13" е и един от тези, които много харесвам....
Асоциацията ( нееднократно, ама все така ще се случи, е...смърт... ), за радост  липсва...
Вероятно защото в постфактум...

В некратката си житейска история, обаче, смятам, че аромат със силно позитивно излъчване, прави нещата да се случват...

Ако нагласата да помогнеш на съдбата е ароматизирана и работи....защо не?
За мен това е...един спрян от производство амуаж...

Ароматите, към които посягах най- често през из иналата година са: feminine du Bois, black orchid, водата на чудесата и Cedrat Boise....

И поне е темата е И за споделяне на емоции...
Днес бях обдишвана многократно и питан почти толкова често на какво ухая - 4 човека (в кръчамта, предимно мъже), моят зъболекар, двама непознати ( жени в обществена тоалетна), касиерка в супермаркет...

Черната орхидея...
Да и се не надяваш в тропически климат...

Весели празници и много положителни емоции ( ароматни и други)

# 528
  • Germany
alethea_, ето тук може да се вземе онлайн http://baraka.bg/index.php?route=product/product&product_id=1148
Това е същия магазин, който обсъждахме по-назад темата. Някой провери ли, дали съществува още магазина на Солунска, за Пловдив знам, че съществува  Thinking Ето линк и във ФБ https://www.facebook.com/Baraka.Naturals/ и сайта на магазина http://www.baraka.bg/
Pepe Nero на мен лично ми е много близък с http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Terre-d-Hermes-17.html Ако не го е пробвал ЛМ, нека да го тества  Peace
Успех!

# 529
Момичета, траен ли е вашият Tom Ford Noir, моят въобще не е. а в магазина като го пробвах беше много траен  Crossing Arms
Да над 12 часа ми трае. Около 6 пъти пръскам.
Когато го пробвах от тестера в магазина и на мен ми беше траен, а като го купих  след 2 часа не се усеща, дори околните не го усетиха. Според вас имам ли право на рекламация. Купуван е от единствения магазин в Стара Загора който предлага марката.

# 530
alethea_, ето тук може да се вземе онлайн http://baraka.bg/index.php?route=product/product&product

Благодаря за бързата реакция!
Ако не знаехме, че живееш в чужбина, лично аз бих те определила като национално богатство!

Човек, който откликва на всяко запитване без сянка на присъда ( кой прав кой крив Wink
Българщината по същество!

Благодаря!
В този ред на мисли- чудех се ( чета ви през цялото време, много рядко пиша ) колко често се влияем от мнения на парфюмно близки души в избора си на следваща любов? Колко често нашите антиподи ни карат да си мислим, че имаме и друга парфюмна " душа"?

Има ли такова нещо като парфюмен " гуру" , или сме вселена от усещания, които са уникални за всички нас ( пристрастени, любопитни, отегчени...безразлични ?

И колко личността на другия определя нашата посока ( или отклонение) що се отнася до следващия ни избор?
И ако силните в описанията на ароматите ( олфактивно) ни провокират, доколко прагматизмът( или не особено типичната за пола) дипломатичност на мъжете улесняват нашия избор( естествено всички асоциираме с горепосчените Ковачева, Walter и Deetron),?

За себе си, определено отговарям и на трите въпроса с ДА, което е и огромна благодарност към горепосочените за времето, времето и времето, което без полза НИКАКВА
Отделят на нас- парфюмно ПО-неопитните ( и " неопетнени;)

Весели празници на всички!
Благодарим ви, че ви има ( парфюмни магове и магьосници )

Тамян и рози, ирис и ауд, мъх и ванила, ветивър и бензоийн за всички, които още търсят съвършенния аромат 

# 531
Когато го пробвах от тестера в магазина и на мен ми беше траен, а като го купих  след 2 часа не се усеща, дори околните не го усетиха. Според вас имам ли право на рекламация. Купуван е от единствения магазин в Стара Загора който предлага марката.
Определено не. Peace Peace
Трайността зависи от много фактори, като най-вече ако ти е суха кожата тя бързо пие парфюмите. Аз съм с мазна и ми траят поне двойно повече от на хората със суха. Може да е от хормони, може носа ти да свиква и да не го регистрира, особено като го носиш постоянно. Пробвай да се напръскаш хубаво с 6-8 пръскания и да видиш дали другите хора ще го забелязват.

# 532
BoMarina, съчувствам ти искрено за преживяното.   Hug

Hug

# 533
Когато го пробвах от тестера в магазина и на мен ми беше траен, а като го купих  след 2 часа не се усеща, дори околните не го усетиха. Според вас имам ли право на рекламация. Купуван е от единствения магазин в Стара Загора който предлага марката.
Определено не. Peace Peace
Трайността зависи от много фактори, като най-вече ако ти е суха кожата тя бързо пие парфюмите. Аз съм с мазна и ми траят поне двойно повече от на хората със суха. Може да е от хормони, може носа ти да свиква и да не го регистрира, особено като го носиш постоянно. Пробвай да се напръскаш хубаво с 6-8 пръскания и да видиш дали другите хора ще го забелязват.

Благодаря, да пробвах с много пръскане, невярвам за 3-4 дни носене да съм свикнала, мисля да отида и да си пръсна на едната ръка от тестера и на другата от моя, за да ги сравня.  Peace

# 534
При суха кожа се препоръчва първо по тялото да се постави хидратиращ лосион, а специално на местата където ще се слага парфюмът да се намаже с някакъв по-мазен крем за тяло. Някои препоръчват дори вазелин.

# 535
  • Варна
При суха кожа се препоръчва първо по тялото да се постави хидратиращ лосион, а специално на местата където ще се слага парфюмът да се намаже с някакъв по-мазен крем за тяло. Някои препоръчват дори вазелин.
ще го пробвам това и при мен,че се измъчих с тази нетрайност  Peace

# 536
Някой знае ли каква е цената на Santal Royal в Дъглас?

# 537
Някой знае ли каква е цената на Santal Royal в Дъглас?
298лв. мисля.

# 538
densi, благодаря! Hug

# 539
Здравейте, не знам дали съм в правилната тема и се извинявам, че нахлувам. Искам да купя на мъжа ми подарък парфюм, обаче нещо различно и същевременно близко до любимия му аромат - Аrmani code. Като че ли Bvlgari Man in black най много се доближава, но бих желала, ако може и вие да ме насочите.

Общи условия

Активация на акаунт