ВТОРИ клас - 3 тема

• 35 436
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
   Dive, за котаче може да погледнеш тук :  https://www.facebook.com/LetsAdoptBulgaria/
Лу,много ви е хубаво Коледното селце!

Днес и ние почнахме календара-голяма радост,още си е абсолютна беборана.... Wink

# 511
нашите оценки са към страница и половина... и забележки имат за невнимаване в час напр, не е като едно време...

календар измайсторихме по темата за детски календар... хареса ми идеята  Flutter

# 512
  • София
lulumba, очите ми останаха в календара. Чуден е!

Dive, лекичко завиждам Embarassed Пожелавам ти да си намерите най-прекрасното пухче. За мен по-сладка животинка от котката няма. Дори да е с характер  hahaha

# 513
Кати, супер е короната!

Лу, селцето е страхотно! Представям си децата колко се радват.

Моята вчера беше много разстроена. Изобщо нямаше да разбера, защото се върна весела. Преди да легне направих един гаф с нейна рисунка и в леглото тръгнах да й се извинявам. Не беше в настроение и я зачоплих. Лека-полека избухна в сълзи и един час не можа да се успокои. В единия час госпожата й се скарала за нещо, което класната го позволявала и тя не знаела, че не трябва при тази госпожа, но не могла да си каже от срам. Госпожата по музика постоянно се карала заради  коледното тържество. Съответно вече изобщо не пеела, а само си отваряла устата. Госпожата искала да е перфектно, а пък аз вкъщи все повтарям, че не е нужно да е перфектно, а да се старае и да пробва, защото и без това е супер критична към себе си.
Не е свикнала да й се карат в училище, защото е кротка и изпълнителна и приема всичко много навътре. Не знам как да й внуша да не обръща внимание на всичко. Говорим-говорим, но не става. Като сменят класната в четвърти клас с много учители, които няма да я познават и всеки ще е със своите изисквания и настроения, ще й бъде още по-трудно, ако не преодолее тази чувствителност донякъде.

# 514
Тъкмо си мислех, не може да стане по-натоварена програмата и познайте - звъни тази сутрин комшийчето и ни кани на рожден ден в един от дните, в който синът ми има 4 занимания. И му видях един кариес (на сина ми, не на комшийчето), та другата сряда трябва да го взема от училище и да ходим на зъболекар. Написала съм си вече мемо, да не забравя кога какво беше.  Crazy

На Лулу на адвент-календара се радвах и аз много, страхотен е!
Нашите са тривиални: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12311 … 7&oe=56E06546

Снощи прескочихме до Коледния базар в градинката на Народния, имаше Дядо Коледа, деца, народ, печащи се наденички и шишове. Не можахме да стоим много, че от 19 ч. беше концертът на хора, в който пее малкият, но поне видяхме какво е. Имаше и концерт съвсем наблизо, в градинката пред хотел Рила, там са запалили светлините на коледната елха на София - жалко, че не остана време да погледаме! Ето го и събитието:
http://archive.bnt.bg/bg/news/view/112856/veche_i_v_sofija_grejn … tm_source=flip.bg
https://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Elhata-na-Sofiia-grejva-dov … chera_599932.html

# 515
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и вашата програмата е станала тежка  Hug

при нас 13.12 се очертава сгъстен  Blush - сутринта КМС, веднага след това празник в занималнята - театър, почерпка, май и дискотека ще има  Crazy той държи и на роботиката следобяда...  
а пак сме сами...

в събота си направи коте в Арт Ленд и е много доволен Simple Smile ако има други майсторчета - ателието има щанд в захарната къща на Немски Коледен базар и всеки ден са там.  Hug

# 516
  • София
... трансформациите на миналогодишния ни календар
Лулу, брависимо!

Много ми хареса и короната на Кати - шарения трябва да има Laughing

Който е от София, може да намине през виенския коледен базар в Градската градина. Има един щанд на издателство "Фют". Дадоха ми брошура с изданията им и вътре има полезна информация за много книги за деца, включително и коледни. За всяка книга пише и за каква възраст е предназначена. Само пари да има  Blush

# 517
  • Sofia
Дъждец, дано обръгне твоята девойка...  Hug

звъни тази сутрин комшийчето и ни кани на рожден ден в един от дните, в който синът ми има 4 занимания. И му видях един кариес (на сина ми, не на комшийчето),
Събори ме, Жас,...  Joy Joy Joy Joy не мога да спра да се смея... щом го погледна и избухвам... Joy...

За днешното джобче от календара съм в готовност да снимам клипче. Очаквам голяма веселба и смях...  Laughing

# 518
Събори ме, Жас,...  Joy Joy Joy Joy не мога да спра да се смея... щом го погледна и избухвам... Joy...

Ами хайде де, изтрещях вече.  Crazy Laughing
Коледни поражения...

За капак, прибираме се снощи от концерта и синът ми се сеща в 21 ч: "Мамо, госпожата по пеене в училище ми даде да науча една песен за утре, ама аз си забравих тетрадката с текста."  ooooh!
Добре, че има ютюб, снощи до 22 и сутринта в ранни зори въртяхме "Да протегнеш на някой ръка" - какво е запомнил, не знам, тя 100 куплета.

# 519
  • Варна
Дъждче, не й е лесно на малката кукла Sad И аз навремето бях така - много тежко изживявах ако ми се скара за нещо учител, или дам грешен отговор... с дни го преживявах. При мен разликата е, че никой не ми е сядал край леглото да ме разпитва какво ми е Confused Твоето момиче е късметлийче с мама като теб Hug Ще се справите и постепенно ще започне да усеща за какво си струва да се тревожи и за какво - не. 
Момичета, взехме нашата бебка-котка. Казва се Зара вече. Много е сладинка и много, много я е страх още от нас и от дома ни Sad Дано посвикне... Цяла нощ прекара в банята - под мивката и зад тоалетната чиния... През нощта поплака малко, много жално ми стана... Дава да се гушка, но трепери цялата и сърценцето й ще изхвръкне! За сега най-много харесва мъжа ми. Сутринта я оставихме сгушена на неговия стол в трапезарията. Явно усеща добрите и спокойни хора животинката! Heart Eyes

# 520
  • София
Еха, честито ви коте. Бързо да свиква с вас и да не ви прави много поразии.

На Фют каталозите и аз ги харесвам и ще скокна да си взема един. Те и на немския коледен базар имат щанд.

Тази седмица пак е с грозното писане. Като я няма свекърва ми да контролира процеса - една седмица е добре, една хич не е.

# 521
Да ви е честита животинката, Dive! Ще свикне, милото, трябва му време. И аз карам моя мъж да си вземем котенце /никога не съм обичала котките  newsm78/, но той е твърдо против животно в къщи.
Макар и двамата да сме гледали кучета ...

Дъждец, детето ти е чувствително, като повечето момичета. Едва ли ще се промени скоро, може би когато попорасне, когато животът я попречупи, поне при мен тогава стана. Но това, което можеш да направиш дотогава, е да я изслушваш винаги, да й говориш, то ще си остане в съзнанието й. Hug

А аз исках да ви разсмея с една задача от един сборник със задачи, който купих на моето дете по математика. " Милен има 100 лв. Купил си дъвка за 80 лв. Колко лева му останали?" Mr. Green

# 522
  • Sofia
Ох... тоя Милен не ще да е бил наред... дъвка за 80 лв! Mr. Green  Joy
На мен вече и един пръст да ми покажете ми стига...  Crazy

О, Dive, бързаци сте, честито ви котенце!  Simple Smile

# 523
  • София
А аз исках да ви разсмея с една задача от един сборник със задачи, който купих на моето дете по математика. " Милен има 100 лв. Купил си дъвка за 80 лв. Колко лева му останали?" Mr. Green
А тази видяхте ли я: Махала отишла на митиг, на всеки дали по едно знаме и две кебапчета. След митинга изхвърлили 15 знамена, останалите 35 си ги прибрали в къщи. В задачата се пита колко кебапчета са получили жителите на махалата. 

Те и на немския коледен базар имат щанд.
Същото място имах предвид и аз  Peace

При мен разликата е, че никой не ми е сядал край леглото да ме разпитва какво ми е ...
Dive, цялото наше поколение е така (визирам родените между 1970 и 1980 г.). Понякога си мисля колко по-лесен е бил животът на родителите ни от тази гледна точка - не са се ангажирали с нашите страхове, сексове, пози и други глупости. То и ние бяхме големи загубеняци де.
Скрит текст:
Мъжът ми като дете е живял на 11-и етаж и сега има страх от високото, след като някакъв човек скочил от техния блок и се самоубил. Ама такъв страх, че не се качва на по-високо от 5-и етаж, не ползва лифт, а пътуване със самолет изобщо не обсъжда. Не пътуваме и по магистрала Хемус с мостовете. Познай дали някой от родителите му се е сетил да поговори с него, когато е бил дете.

# 524
Каква е тая дъвка за 80 лв., съвсем ретро са я подкарали в тоя сборник - сигурно я дъвчат от времето на хиперинфлацията през 90-те.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт