ПЪРВИ КЛАС - тема 5

• 54 862
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
....Малко ли са съфорумките, които се имат за първи хубавици, а са със съвсем обикновена външност.

И не прави добро впечатление, нали? Е кое му е правилното на това....Както и да е. Не съм фен на подобен род самочувствие. Peace

Браво! bouquet

# 631

Много е красиво! Това домашното ли е?

# 632
Да, дамашното .Но и в час пишем така.

# 633
Ето за контраст с вашите красоти, но толкова може:

http://storage4.album.bg/04d/12545974_10205471598968960_51485467 … c268_31932517.jpg

Нарочно публикувам без корекциите, че след тях изглежда още по-страшно. Whistling

# 634
Полина, не е зле.

Валя, питаш как са децата със самочувствието ли? Какво да ти кажа, познаваш моето дете, знаеш от къде започна и къде е сега ... и честно казано, лети в облаците, но има и защо, де.

# 635
Касита, говори ми, говори ми.... Crazy
И аз бих литнала след нещо извоювано. Дано всички имаме много поводи за гордост от децата ни. Hug

# 636
  • София - Рим и обратно
Не е лошо да имат самочувствие по отношение на външния си вид, но е задължително и да им се набие в главите, че винаги ще има по-красиви от тях и това не е никаква беда, нито е най-същественото нещо. Иначе в пубертета настава драма и едно 24 часово висене пред огледалото и в банята, което изяжда цялото им време и енергия в непрестанни рефрени "ах, колко съм грозна днес", "дали ми е мазна косата.."  и т.н А през това време по-грозноватичките вършат по-полезни неща. Та така. Кокетки, кокетки, но с мярка.

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 08:17 от 'Кафе с мед'

# 637
  • На брега на реката
И моята дъщеря е в някаква такава фаза с талантите обаче. Обича да пее и да танцува, но не желае да ги развива с уроци или курсове. Обаче все повтаря как еди-кое си би го изпяла по-добре, как ще иде в X factor и  ще им покаже как се пее. Върни обяснявай за вокални педагози и т.н.
Горната диктовка със Зайо много ми хареса. Угре ще я направим. В четвъртък пък щели да имат самостоятелна работа по математика, та днес правихме разни упражнения от помагалата. Добре се справи, даже отлично, дано в час да не се притесни. От другага седмица започват десетиците и се надявам да не стане мазало в главата, че тъкмо започна да смята без пръсти. От февруари пък пак тръгва на занималня, че се връщам на работа и само се моля да нямаме притесненията от началото на учебната година  Confused

# 638
  • около Варна
Явно наборът е такъв - с високо самочувствие, и моето не пада по-долу Simple Smile)) От една страна е много добре, аз никога не съм имала самочувствие, макар че отстрани изглежда обратно, моята неувереност много ми е пречила, от друга страна е добре да имат и доза самокритичност и реална себеоценка, но тепърва ще се изграждат като личности.
Много красиви тетрадки видях, браво на децата! Моята пише сравнително добре и с малко грешки, аз не се занимавам вкъщи с нея, засега поне.

# 639

Дъщеря ми пише по-красиво, а е левичар Party

# 640
  • в здрача
Вчера едно от децата в класа носело нож.  Rolling Eyes Как хрумва такава идея на първокласник?
Ами ако им дават от безплатния плод и особено когато той е киви и/или портокал, което се случва често е най-логичното нещо да му дойде на акъла, че му е необходим нож за да си го обели и изяде. Повечето деца ги оставят, но някои правят шоу опитвайки се да обелят кората на портокала с обезопасената си ножица от несесера.
Друг е въпроса дали  родителите знаят за ножа и какъв точно е бил, как го е носил до там и т.н.

# 641

Дъщеря ми пише по-красиво, а е левичар Party

Браво на детето!

# 642
Нашта го раздава честолюбива. Спря да ходи на тренировки по плуване, защото госпожата й направила забележка. Хайде, плуването как да е. Ами ако попадне в подобна ситуация с нейната си г-жа, сигурно няма да иска да ходи на училище?! А е много твърдоглава и настойчива, трудно ми е да я убедя за каквото и да е.
Вчера гледам, пише нещо в един тефтер- водела си дневник Laughing. Генерира що годе текст, но правописни грешки- на корем. ас, мойята, раскрил, кам... главните букви и препинателните знаци не ги смятам в кюпа.

# 643
  • София
Вчера едно от децата в класа носело нож.  Rolling Eyes Как хрумва такава идея на първокласник?
Ами ако им дават от безплатния плод и особено когато той е киви и/или портокал, което се случва често е най-логичното нещо да му дойде на акъла, че му е необходим нож за да си го обели и изяде. Повечето деца ги оставят, но някои правят шоу опитвайки се да обелят кората на портокала с обезопасената си ножица от несесера.
Друг е въпроса дали  родителите знаят за ножа и какъв точно е бил, как го е носил до там и т.н.

Аз пък моя днес го пратих с лъжица Simple Smile Давали им кисело мляко, а как са го яли без инструмент, не ми се пише.
Чудесни диктовки показвате, моят има още много да работи, за да стигне до подобен краснопис.

# 644
Раздавали с киселото мляко еднократни пластмасови лъжици. Поне един път е било така, ще разпитам повече.

Общи условия

Активация на акаунт