моята девойка също не и се нравят много зеленчуковите пюрета,но аз не я насилвам,колкото изяде.Жълтък съм въвела и давам през ден по 1/4 в момента,от другата седмица ще е по1/2.Месо ще давам средата на март евентуално,че сега въвеждам един месец зърнените.Кашата я давам винаги с един или два плода и я обожава 
То в нета можеш да прочетеш какви ли не глупости,така,че трябва да си подбираме инфото 
Ще се радвам да се присъединиш към нашия задушевен кръг 
Така стиска устни, че не успявам да ги разтворя. На това отгоре усилено и неуморно ми хваща ръцете и ги маха от устата си
Въобще за момента не намирам начин да се справя. При вас как е? Имате ли успех? Иначе с каката също имахме трудности май в началото докато свикне, но по-преодолими бяха. Вярно, че започнахме по-късно - първото й зъбче се показа на 13.5 месеца 

Е има изключения,случвало се е да се разхождаме и 2 часа,ама рядко.
А с проходилката направо тича, особено като чуе сестра си от някоя стая.
Ето и резултатите на Маги, които са от деня, в който е навършвала 7 месеца:
Сега изчаквам зъбчетата на Маги да израстнат още малко и ще започна да ги мия. Но тя сега не ми дава да бръкна, за да я намажа и предполагам, че ще е същото положение със стискането на устните.
Ще се радваме да споделяш тук с нас! 
Пробвах тази сутрин с гърнето и... веднага се разрева. Изобщо не иска да стои на него
Все повече се уверявам, че Сияна е от децата, които по-трудно свикват с новите неща. За разлика от кака й, която е много адаптивна и винаги съм била много щастлива от това. В живота има доста промени и адаптивността е много ценно качество. Е, ще видим по-натам как ще е. Само да ни е здравичка Сиси, другото ще го наредим някак
Засега обаче самостоятелността се проявява основно като съзре количката си в коридора и веднага се втурва да пълзи към нея, за да огледа за боклучета. Те са най-голямата забава. Много внимателно ги взима, колкото и да са мънички, между палеца и показалеца си и ги разглежда с огромен интерес. В този момент пък съм благодарна, че, за разлика от кака си на тази възраст, Сияна много малко неща слага в устата си. Просто ги разглежда
Е, аз съм все на щрек, разбира се 
. При вас явно е доста по-драматично. Нищо, още малко и ще проходят и ще стане още по-забавно по градинките. Между другото, Евето, вие май бяхте недалеч от Южния парк. Аз вчера пусках Сиянчето да пълзи там на една площадка с по-меко покритие. Даже най-забавното е, че се срещнахме с още едно 9-месечно бебче и заедно си пълзяха със Сиси. Явно решение има, особено когато е слънчево и топличко

Значи слагам го след яденето в 10ч.след обядът в 13.30ч. и след следобедното хранене в 17ч.
Сигурно ще започна да я слагам от другата седмица , може би преди ядене
и аз не знам, ще пробвам пък ще видим. Ние също все още се дърпам е на яденето, яде само банани и ябълки(пази диета за лятото
) Зъби още няма, но постоянно мрънка все е недоволна та може би скоро и да има. Момичета от кога мислите че е най добре да се пускат бебоците на ясла? Аз си мислех за тази година но нямали да е много рано за тях
дали ще се справят сами, че де госпожите надали ще могат да обръщат внимание на всички