Веднъж пак се беше подсякла и я мазах с клотримазол сутрин и вечер ама много бавно ни Мина. Кажете нещо по-ефективно 
Сега обаче се замислям и по-раничко да взема подобна триколка, защото, от една страна, са пуснали модели, които позволяват полегнало положение на седалката и вдигане на крачетата (т. е. детенце да спинка), а, от друга страна, нашата количка започва полека-лека да сдава багажа (тя е още от каката). А друга нямам желание да купувам. Моделите, които ти си харесала, според мен, са добри. Аз обаче се спирам на модели от малко по-ниска ценова гама - например, Lexus Trike 4 в 1. За мен важно е полегналото положение на седалката, гумите да не са много големи, да има голям багажник/ чанта и удобен родителски контрол. Не държа седалката да може да се обръща към родителя - това не ми е нужно. Видях, че има и модели, които могат да се сгъват и да стават по-компактни. И това ми изглежда важно 
Много се надявам таткото да е зад теб
Иначе това с минирането направо страшно прозвуча
при нас нищо ново. Все още не пълзи малчо-вече като го гледам май директно сиска да се изправя

харесахме една близо до няс на 5мин пеш, с двор,с прекрасна база и дрдрдр...проверих цените-620лв. Доста са,но ММ настоява и щял да си прави сметка да се справяме
Мисля да го пусна Ноеври (Декември е кратък) за свикне и спокойно да се върна на работа. 

Колко пъти в живота си ще мога да се скатая с такова хубаво извинение
Та, сега планирам като gergamelka - януари аз и малкото септември-октомври. Ние също вървим към частна ясла. Голямата беше в частна (4 години така и не я приеха в държавна) и ММ смята, че каквото сме дали на едното, сега трябва да дадем и на другото. Не съм съгласна, особено в този случай. Не може всичко да се мери толкова съвършенно точно, но това е друга тема. Миналата седмица пуснах кандидатура на Маги за държавна ясла все пак, пък да видим какво ще стане и какво ще решим накрая.

Тя и нашата от каката така изглежда при разлика 6 години между дечицата. Обаче тя в момента само се използва на вилата в градинката където кака Рая е заявила, че това е нейният кон
Иначе е тотално амортизирана вече от употреба 
Може някой път лично да ти я покажа. Ние живеем на 45 минути пеша от там, но пак си ходим 
Препоръчани теми