Зоната- тема 4

• 29 386
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • Луната ни пази
Как ще убият кучето, Шаги?
Ами ей така, пускаме го на двора да бяга (не го разхождаме на повод по улицата, когато нямаме време). Комшията си пуснал големите песове (държи ги гладни и ги бие) и те прескочили оградата, когато видели нашия да бяга.
Скрит текст:
Когато го чуха нашите, вече беше с изяден стомах, целия в кръв. Брат ми се опитал да ги изгони, те за малко да погнат и него. Отишъл за дебел кол, за да ги махне от кучето, но то вече било мъртво. Направо ми се реве. Ужасена съм. Майка сега я е страх да ходи по двора, аз не можах да отида в онзи край, който е в целия в кръв. извинявам се за ужаса.

# 691
  • Euskal Herria
Шаги, а децата? Видяха ли нещо, или успяхте да скриете от тях? Племенникът ти е мъничък, ама дъщеря ти разбира всичко, голяма е.

# 692
Съжалявам, Шаги, че ви се е случило това и сте загубили кученцето си  Sad Hug
Добре, че поне на вас ви се е разминало.
Не знам към кого може да се обърнете, като описа отношението на съседа към кучетата, едва ли е много разбран човек.

# 693
  • Луната ни пази
Не знам как да кажа на детето, че кучето е умряло. Макар че според мен тя интуитивно го усеща. Още повече, че беше на село по време на случката. Хубавото е, че нищо не е видяла. Оф, тегаво ми е много.

# 694
  • Оптимист по принуда
Защо не извика полиция, Шаги? Ужас.  Hug

# 695
  • Euskal Herria
Утре при нас е почивен ден - празник. Тази вечер имаше шествие из града. Рейес Магос, или тримата влъхви - минават през целия град, накрая отиват в общината, където входът е свободен и всички деца могат да влязат. Много е зрелищно, всяка година са различни героите, единствено тримата рейеси (крале) са постоянни. Обичайно не за Коледа, а утре сутрин ще има подаръци под елхите за всички. Така ни разказаха нашите приятели. Доста снимки направих, не знам обаче колко са сполучливи. Ще ги прегледам и ако има нещо хубаво, мога да покажа, стига да нямате против.

Допълвам се с две снимки:

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 23:07 от YanaDG

# 696
  • Euskal Herria
Като гледам - последните постове все са мои, направо на монолог се обърна  Mr. Green.
Бях рожденичка, оказа се, че два дни продължи купона. И подаръците си ги бива.
Обаче не мога да се стърпя - ей, такава страст ми е четенето. Ама и читателите, и библиотекарите са много запалени:
http://azcheta.com/bibliotekari-ot-braziliya-pozirat-po-kniga-za … alendar-galeriya/

Ще се присъедини ли някой към четенето?  Wink

# 697
Ако и тук имаше такива библиотекари нямаше да тегля от Читанката  Mr. Green

# 698
  • Euskal Herria
Ммм..., погледнах януарския - одобрявааамм. Много ще си паснем с него, с тези очила е секси  Joy.

# 699
И аз като малък мечтаех да стана библиотекар, Янче. Не видях мистър юли. Ако им липсва, да се обадят. Мога да метна " Птиците умират сами" на кожената закачалка, тъкмо съм неглиже брадясал и неподстриган.

# 700
  • Euskal Herria
Да, липсват някои месеци, явно има място - за попълване на пропуските.
Да не си Мистър Юли?  Laughing

# 701
Мистър юли съм, определено.

# 702
Спретни една фотосесия ,а ние тук ще гласуваме дали ставаш за календара Wink Пък знае ли човек може да се окажеш достоен и за собствен календар  Laughing

# 703
  • Euskal Herria
Малеее, юли ми е най-натоварения месец - останалите трима у дома са рожденици през този месец. Сега остана и с някой от тях да сте на една дата  Laughing.

# 704
На 27- ми, Янче. Можем да си направим календар на бригадата, как не ми е идвало на ум, на.

Общи условия

Активация на акаунт