Зоната- тема 4

• 29 387
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Честита Нова година и от мен ! Нека ви донесе много здраве, успехи и сбъдне желанията ви.
Хубаво я посрещнахме и ние, но пък станах много рано, досега подремнах още два пъти, а в промеждутъците хапвах  Joy

Докато не са ни свалили украсата, исках да направя снимки, но като типична муня си забравих апарата, а телефонът ми прави снимки с обидно качество и имам само елха и един трон. Laughing
http://prikachi.com/images/398/8550398v.jpg

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 23:18 от валия

# 676
  • Euskal Herria
Хубава ви е украсата. И снимките са добри. А на трона - това ти ли си?

# 677
Аз съм. Simple Smile
Какви късметчета ви се паданаха от баницата? На мен екскурзия и пари. Даволна съм, много ме се ходи в Шотландия и Ирландия. Simple Smile

# 678
Валия,много си хубава и дано ти се сбъднат късметите!  Heart Eyes

# 679
  • Euskal Herria
Хубава си, Валия! По-късно и аз ще пусна снимка, сега имам излизане с кучето  Laughing.

# 680
  • Mediterraneo
Аз съм. Simple Smile
Какви късметчета ви се паданаха от баницата? На мен екскурзия и пари. Даволна съм, много ме се ходи в Шотландия и Ирландия. Simple Smile

Пари и Captur! Неотдавна попадна в полезрението ми тази кола и я искам! искам! искам! Накарах нарочно детето да напише този късмет, взех и че го изтеглих!

# 681
Честита НГ! Бъдете много здрави и много щастливи и успешни!
 Hug

Валия, много си хубава.  bouquet

На мен ми се падна любов, вече 3-та поредна година.  Heart Eyes

# 682
  • Другата България
Валия, много си сладка, и много млада! Hug

# 683
  • Euskal Herria
Хубави късмети ни се паднаха.
Едно фото и от мен:
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/10408 … 6&oe=5711A99F

# 684
Много хубаво куче.  Кокерите са големи циркаджии. Честита Нова година.

# 685
Благодаря, много сте мили.  Hug
Кученцето на Яна ми е толкова любимо.  Heart Eyes Такива изразителни очи има.
Трябваше и на моите котараци да им спретна една коледна фотосесия, но хич не стоят на едно място.

# 686
  • Euskal Herria
Благодаря! Колебаех се дали да не покажа една обща снимка с него, нали сме като сиамски близнаци  Laughing.

Наистина е циркаджия, всеки ден ни изненадва с нови номера.

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 19:33 от YanaDG

# 687
  • Euskal Herria
Ееее, каква тишина! Почивате или сте много заети?  Wink
Зимата изненада ли ви? Има ли сняг по вашите места?
Тук вчера беше разкошен слънчев ден, разходихме се до градче в съседна Кантабрия. Макар и да не бяха летни температурите, на плажа имаше сърфисти. Направихме снимки, поразгледахме, седнахме в едно заведение и се прибрахме вечерта.
А днес е студено, такъв силен вятър духа.Свършиха почивните дни, от утре почва нормалното ежедневие. На 6-ти при нас ще се почива, тогава е празникът Рейес Магос. Има шествие из града, раздават на децата бонбони. Много е зрелищно.

# 688
  • Луната ни пази
Честита Нова година на всички!
Изпратихме старата с много тъга. Кучетата на съседа (ротвайлер и каракачанска овчврка) разкъсаха моето куче, пуснато в нашия двор на разходка и го убиха. Съседа ги държи гладни и ги бие. Не знам къде да сигнализирам.
Изпратих старата с много работа, но най- накрая си вкарах апартамента в реди харесвам резултата.
Посрещнах новата, както исках: без купони на маса, а в една спокойна интимна обстановка, с чаша вино в 12 и гледайки зарята в града. После... заспахме!
Посрещнахме новата с много студ, а от днес вече и сняг. Утре започваме наново.

# 689
Как ще убият кучето, Шаги?

Общи условия

Активация на акаунт