Зоната- тема 4

• 29 412
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
И ние сме сами. Байганясах от гости. Гърмим бомби тук яко.

# 661
  • Другата България
Да се бяхме събрали поне. Grinning
Бомби не гърмим, но за тази сметка се гърми здраво.

# 662
  • Mediterraneo
Как пък една бомба не чух от Коледа насам?! Айде, отдалечен квартал сме, насред нищото, но кварталът е достатъчно голям, че да гърмят. Но нищо. ДА видим довечера ще се случили нещо.

# 663
При нас излизат малко преди 12 и точно в 12 гърмят. Но са на открито и става заря а не само гърмежи. Няма я тази истерия с поздравяването ЧНГ....... само си казват "Благодаря за старата година" и толкоз. Ама грам емоция няма в тия викинги newsm78 Аз пък НГ я свързвам с Дунавското хоро  Crazy Няма ли дунавското не е свършила годината....

# 664
  • Euskal Herria
Аууу, ми вие вече сте се напили, бре... Ние още се гласим, след малко ще сядаме.
За пиене - направо международно изложение, всичко има.
За пиратки - от Коледа са почнали, в 12 ще е все едно сме в Бейрут.
Наздраве за тези, дето вече са на масата!

# 665
  • София
честита нова година 2016.Много здраве,радост и късмет на всички. Grinning

# 666
Честита нова година! Да е много здрава и благодатна!

Хубаво изкарахме ние, доволна съм. Довечера ще правим автър парти, защото остана много храна за изяждане  Mr. Green

# 667
Честита и от мен!
Осъмнах в бар  Crazy а трябваше да е кротко. Главата ми е камбана, ще нападам хладилника...

# 668
За много години,момичета и Сандо! Simple Smile Пожелавам ви много здраве,късмет и любов!  Hug

# 669
  • Другата България
Честита и от мен!
Осъмнах в бар  Crazy а трябваше да е кротко. Главата ми е камбана, ще нападам хладилника...
hahaha spoko една чорба ще оправи нещата - колкото по - мазна, толкова по - добре. Изпитано.

Tada Честита Нова Година от мен на всички с пожелания за здраве, здраве и...здраве, на вас и семействата ви!

Аз съм свежа на краставичка, въпреки че и ние осъмнахме в зълвата, но този път се държах прилично и нямаше прекалявания, още ме държи от вторник от банкета на ММ Embarassed Sunglasses. Станах в 10, посвърших това - онова и ще търся нещо за гледане след като си запаля камината, че след малко пак ще започне да стяга навън.

# 670
Вече съм по-добре. Ядене му е майката  Laughing
Мери, нямаше шкембе чорба  Sad

# 671
  • Euskal Herria
За много години!
Пожелавам ви Новата 2016 година да бъде по-щедра на здраве, хубави събития и повече пари  Laughing! Нека лошото остане в старата година!

Тук снощи почнаха по-често да гърмят час и половина преди полунощ. И тогава вече се отприщиха, продължиха до към 2. Направо светло стана от фойерверките. Сега е кротко и тихо, народът реанимира.
Времето е слънчево и топло, идеално за разходка. Но засега пием кафе (е, някои и бира) и мързелуваме. Но пък се събраха три почивни дни - време, достатъчно да отскочим до съседните кокетни градчета и местенца. Ако се изпълнят късметите, които се паднаха от новогодишната баница, направо няма за какво да се тревожим през годината  Laughing.

П.П. Белла, да беше свирнала по-рано, щях да те насоча къде има шкембе-чорба, даже щеше да продължиш след това купона.

# 672
# 673
честита нова година и от мен!  Flutter
ние продължаваме маратонското ядене  Laughing

# 674
  • Euskal Herria
Ооо, то това си е традиция вече - следновогодишните трапези  Wink.
Честито на всички именици днес!

Общи условия

Активация на акаунт