Зоната- тема 4

• 29 376
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
Знаех си, че тайната е в очилата, хохох.

# 736
  • Euskal Herria
Е, как! Ей на, сега се ровя във фейса, гледам си снимките - ми друго си е  с очилата  Joy. Някак по-стройна, по-хубава, по-по-най...  Joy

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 09:50 от YanaDG

# 737
  • Другата България
Здравейте момичета и момчета!
Нещо се позагубихте напоследък, то и аз така де, но имах извинителна причина - здравословен проблем, който уж оставих зад гърба си. Чакам едни резултати само и тогава вече ще мога да се похваля /за себе си/ с финализиране на упражнението, че и ММ има нещо, което го тормози и тепърва с него ще се занимаваме...няма да разказвам в подробности, защото има един навлек с нездраво любопитство, отритнат отвсякъде и ровещ се в чуждите теми и публикации Sick, но засега съм добре.
Как сте всички, как я карате в това студено време? Аз съм у дома, само за уроците по немски излизам и за съвсем неотложни задачи, защото не ми понасят ниските температури, отделно студова алергия имам, която много ме мъчи всяка зима и на топло ми е най - добре.
Бела, не съм те чела отдавна. Как си, как е Тото?
Сиси и тя се загуби, надявам се и с нея всичко да е ок и да няма проблеми.
Сандо го чета доста е активен в "Покажи се", вчера разбрах, че и жена си показал, но всичко беше заметено благодарение на същия миризлив навлек, та да му кажа и тук евала за смелостта, която има.
Бебанка ми липсва също, скоро не е разказвала някоя смешна история...
Янче, нещо фиести, сиести при вас няма ли? Laughing Скоро не сме гледали снимки, дай да оплакнем окото.
Пишете когато имате време! Hug

# 738
Мери,най-важното е да сте здрави,другото ма'ната му ! Hug Дано резултатите ти са добри и мъжът ти и той да е добре!

# 739
  • Другата България
Да, аз отдавна това казвам - здравето на човек е най - важното нещо, всичко друго е поправимо.
Но има моменти, в които те предава, то в този напрегнат живот просто няма как.....

# 740
Да, аз отдавна това казвам - здравето на човек е най - важното нещо, всичко друго е поправимо.
Но има моменти, в които те предава, то в този напрегнат живот просто няма как.....
И аз съм в такива битки вече повече от половин година,ама бориш се няма как и продължаваш напред.Колкото е да е трудно някак пък се осъзнаваш ,че наистина това е най-важното и другото са бели кахъри.Пречистваш се един вид и си пренареждаш приоритетите,че често забравяме наистина важните неща като ни подхване инерцията на ежедневието.Отплеснах се,ама и аз го играя тоя "филм" вече много време,пожелавам на всички ЗДРАВЕ,другото е постижимо! Hug

# 741
  • Другата България
Много ти благодаря за сърдечните думи, толкова си права, че повече няма накъде!
Всеки явно си има по нещо, но не е необходимо да се раздухва и говори постоянно за това, да мислиш за него, да му позволяваш да те обсебва един вид - караш напред и се бориш доколкото можеш.

# 742
  • Euskal Herria
Мери, радвам се да те "видя". Стискам палци всички здравословни проблеми да се разрешават възможно най-бързо и най-благоприятно!
За почти всичко в предния ти пост  си абсолютно права.
Вярно, напоследък тук се пише рядко, даже по едно време имаше само мои постове, направо монолог се получи. А ми е приятно и теб да чета, и Сиси, и Катя, и Бубанка...
Последната фиеста при нас беше на 6 януари. Показах 3-4 снимки, освен ако искате - да пусна за малко албума от фейсбук публичен, за да се види.
За разлика от България - тук сняг няма, но пък дъжд и вятър - доволни количества. То и по-добре да няма сняг, че те на 2 см покривка почват да се вайкат и обявяват бедствено положение  Laughing.
Днес ми е ден за чистене, ама първо да си изпия кафето. Кучето нон стоп ми е компания. Вчера изпратихме и сестра ми за България.
Осмичка, Мери  Hug

П.П. Мисля, че съм добър слушател, ако някой има нужда. Понякога и само това помага, за да се избегнат гадните моменти.

# 743
  • Другата България
Аз по принцип съм много приказлива, но тук внимавам, заради това, което споменах по - горе.
Има доста /и особено една/ с нездраво любопитство, не е необходимо да си разголваш душата, не знаеш кой те чете.
Но пък ситуацията с мен покрай миналата вече операция е направо за филмиране, та сигурно ще ви я разкажа като всичко премине окончателно - и резултатите да ми излязат, за да видя  последно кое и как. Наканила съм се и една жалба до НЗОК да напиша, но и това ще е по - нататък, защото трябва да им приложа копие от епикризата.

# 744
Ето ме и мен. Аз не бях много активна заради рязка промяна в личния живот изискваща цялото ми налично свободно време, а то не е много покрай Тото  Crazy

Мери, тъкмо по едно време вече щях да идвам да те търся до твоя град  Crossing Arms

Катя ми липсва много. Добре че поне във Фейсбука я засичам.

# 745
  • Другата България
 Laughing С удоволствие щях да те посрещна. Само дето не бях тук през цялото време, но щях да намеря кой да го стори. Радвам се, че си имала желание и не виждам какво ти пречи да го направиш? Crossing Arms
Знам, че с малко дете е врътка, но се надявам да си добре /сте добре/ и тази промяна да е в положителна насока.

# 746
замерям ви с топка сняг или се фукам с прекрасния цвят на маникюра си - по ваш избор:

Скрит текст:

# 747
  • Оптимист по принуда
Мери, надявам се всичко лошо да остане зад гърба ти, да се стопи като снега навън. Ако трябва за нещо да си търсиш правата, направи го, заради себе си.

На всички, които се борят с нещо, за нещо, желая ви много сили  Hug И на себе си го желая.

Белла, надявам се си добре.  Hug

Моето дете тръгна на градина - днес се затича срещу учителката и я прегърна, каза ми чао, а аз щях да ревна. Не вярвах, че толкова бързо ще се адаптира, предвид това, което беше преди да започне - не допускаше никой чужд около себе си. Радвам се за нея и си мислех, че трябва да вярвам в детето си, колкото и да е мъничка и да изглежда неосъзната, и да спра само да се съмнявам и притеснявам. Казах си.

Бубанка и снежеца, и маникюра не отказвам  Heart Eyes

На всички много прегръдки.

# 748
Ехееее бубсън! Много як зимен цвят  Heart Eyes

Мери, всичко се нарежда полека. А за гостито дали ще може да се постопи снега, че не знам къде ще ме затрупа ако тръгна сега  Laughing

# 749
  • Другата България
замерям ви с топка сняг или се фукам с прекрасния цвят на маникюра си - по ваш избор:

Скрит текст:
Crossing Arms Кажи, че се фукаш. Каква топка е това, това си е шепИЧКа  Sunglasses снежец, но пък маникюра важи.
Шилак ли е? Дразниш, аз още съм без нищо, че нали за операцията не трябваше да съм с лак, а какъв новогодишен имах..... Heart Eyes
Мери, надявам се всичко лошо да остане зад гърба ти, да се стопи като снега навън. Ако трябва за нещо да си търсиш правата, направи го, заради себе си.

На всички, които се борят с нещо, за нещо, желая ви много сили  Hug И на себе си го желая.

Да, именно заради себе си съм се наканила да го направя и за да предпазя други жени ако е възможно. Hug
А за гостито дали ще може да се постопи снега, че не знам къде ще ме затрупа ако тръгна сега  Laughing
Е ок, става, но така или иначе ние сме си все по обещанията, та ще те видим и теб. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт