Зоната- тема 4

• 29 372
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
фукам се, разбира се, но го играя скромна и не си го казвам в прав текст  Mr. Green

не е шилак, обикновен лак е  Flutter

но ако си организираме бой със снежни топки, ще ви покажа аз що е туй истинска топка, не скромна шепичка  Whistling Mr. Green

# 751
  • Euskal Herria
Ееех, ей така като видя повечко постове - много ми е кеф (ех, че дума) да ги чета  Grinning.

Хубави маникюри показвате. И Осмичка да пусне един, да не се стиска. Аз се радвам на чуждите, че лак почти не слагам. Имам, ама най-много да мацна един слой и толкова. И то по повод. Ако още някой има с какво да се изфука - и той да покаже.
Мери, за обещанията - ама точно така си е.

Пак да кажа - ако ви се гледат костюмирани и гримирани от фиестата, кажете, да пусна публичен албума и после пак ще скрия.

# 752
  • Другата България
Ееее, аз още съм следоперативно, чакай да се възстановя малко, не е честно така, а пък и при нас ако знаеш колко сняг има.... Crazy направо на снежен човек да те направя.
Няма и да изравям колата, ще ходя с таксита, просто ми е мисия невъзможна.
ММ да го направи като се прибере.
Дай Янче да погледам.

# 753
  • Euskal Herria
Скрит текст:
Който е видял - видял  Wink

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 12:46 от YanaDG

# 754
Бубанка,кой е лакът? Twisted Evil При нас снега е малко,но за сметка на това има ужасен вятър и е пързалка навсякъде.Чак ви завиждам при вас как си вали тихичко и лежерно и е толкова красиво. Crossing Arms
Скрит текст:
Видях кой е лака от другата тема,разкошен е Heart Eyes Аз пак да си питам:откъм вредните съставки как е? Че там не го намерих в списъка?

# 755
Александър на SNB Professional 
гледах го скоро в един блог и много го харесах  Heart Eyes
отварям днес кутиите, за да си избера какво да мацна и познай - и аз го имам  Joy
поръчала съм го лятото и съм забравила  Mr. Green
все едно получих подарък от себе си  hahaha bowuu

# 756
  • Другата България
При нас снега е малко,но за сметка на това има ужасен вятър и е пързалка навсякъде.Чак ви завиждам при вас как си вали тихичко и лежерно и е толкова красиво. Crossing Arms [
Не завиждай, натрупало е толкова много, не е разчистено, започва да замръзва, в кварталните улички е ужасно, абе просто мразя зимата. Mr. Green

# 757
При нас снега е малко,но за сметка на това има ужасен вятър и е пързалка навсякъде.Чак ви завиждам при вас как си вали тихичко и лежерно и е толкова красиво. Crossing Arms [
Не завиждай, натрупало е толкова много, не е разчистено, започва да замръзва, в кварталните улички е ужасно, абе просто мразя зимата. Mr. Green
Обичам снега аз,въпреки всичките му минуси Simple Smile Леда и вятъра обаче ги мразя много! Crossing Arms Нямаме парно,нещо топличко им се видя май от Топлофикация newsm78 Laughing

# 758
  • Другата България
Янче, разгледах.
Както обикновено, прекрасни снимки. Харесах си един пожарникар. Whistling

# 759
  • Euskal Herria
Няма проблеми, ако дойдете насам, ще гледам да уредя да има представители на различните професии  Wink. Мнооого са отзивчиви и любезни, помагат, когато е нужно.

# 760
  • Другата България
Ами аз не знам какво стана с организацията, Бела се беше захванала, ама нещо много ангажименти я налегнаха .....

# 761
Осмичке, 5 фрий са  Wink

# 762
Благодаря bouquet
Скрит текст:
Досадна ставам вече,ама в момента трябва да ползвам максимално безвредните,че вече съм в чуденка ooooh! С 200 лака,а купувам цветове,които имам само и само заради това Crossing ArmsДаже,ако знаеш бюджетни варианти,които не са описани на друго място ще съм ти благодарна ,ако споделиш. Hug

# 763
разбирам те  Hug

Скрит текст:
преди си избирах по цветове, сега по марки - повечето марки имат огромен набор от цветове
сега си купувам от сикретса снб, опи и джесика - дори днес ще си взема няколко джесики  Blush
и от магазините - перфект и понякога голдън роуз, но те не знам как са от към състав
другите марки съм ги "отписала" - дори любимите ми преди време катерин арли, есенс и катрис

# 764
  • Euskal Herria
Хм, така и така сте на лакова тема, може ли да дам линк, когато имате възможност да погледнете. Да ме ориентирате какво да купувам. Честно си признавам, нищо не ми говорят имената.
https://www.perfumeriasif.com/28-maquillajedeunas/

Общи условия

Активация на акаунт