Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 323

• 40 539
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Ех, не грабна статуетката.....Но дано пък Енгин да са го забелязали точните хора
и да му предложат участие във филм, извън Турция.

Да е здрав и да продължава да се превъплъщава в нови герои. Пътят му е отворен
за нови успехи и ще има в колекцията си нови награди! Той е най-добрият! newsm10

Спокойна нощ, момичета!

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 04:28 от elinor-7

# 586
  • Пловдив

Излизат снимки.

# 587

Добре са...
"С любов, ще се видим скоро ".

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 04:44 от harmonia_dd

# 588
  • Пловдив

Спомени за цял живот.

https://twitter.com/sara_selena92/status/668976548029034496

Видео: Енгин гледа Йомер.

"С любов, ще се видим скоро ".

Дано има предвид проект, а не завръщането в Родината им.

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 04:49 от mariana51

# 589

Нашето слънчице...

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 05:02 от harmonia_dd

# 590
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal/photos/a.23678310 … ype=3&theater

От Engin Akyurek Universal Fans Club:
Наградата "Най-добър актьор" се връчва на Маартен Хейджимамс, от Холандия. Благодарим на Енгин Акюрек от все сърце, за успешното представяне на Турция на международната сцена и затова че преживяхме такива прекрасни вълнения. Енгин, ти винаги ще бъдеш нашият победител.

# 591

Животът продължава и го чакаме на екран. Heart Eyes
 smile3524

# 592

Добро утро момичета  Two Hearts

Нека денят ви да е хубав и най-вече успешен. Чакаме Енгин да се завърне живо-здраво от Щатите и да очакваме вниманието му да бъде привлечено от нов интересен проект.

Не можа да вземе статуетката, но за нас той е победител и без нея, защото самата номинация е престижна и говори за оценката която вече му е дадена.

Настроението е било на макс...

# 593

newsm51

Удоволствието да съпътстваме Енгин, да се вълнуваме заедно с него и за него, да се надяваме заедно с него, да се радваме, че наистина е сред най-добрите в света беше НЕЗАМЕНИМО!
Да му е честита на холандеца Маартен Хейджманс наградата.Сигурно е заслужил статуетката...направи ми добро впечатление при представянето на „Рамзес”. Рафе Спол – също. „Черно огледало Бяла Коледа” даде заявка за нещо оригинално, но явно ги беше срам да наградят пак англичанин…
И след цялата еуфория от тези няколко дена, аз, естествено, искам да подкрепя Енгин Акюрек и реших, че е нормално да го направя освен във Фейсбук и в неговата тема.
Енгин е млад. Отиде, видя какво е да се бориш и да общуваш с най-големите. Това е безценен опит за цял живот. Сигурно е разбрал, че сам човек, колкото и да е талантлив и голям професионалист, колкото и да е дисциплиниран и трудолюбив, колкото и приятелска да е атмосферата зад кадър, не може да направи цял сериал. Защото кино не се прави от псевдотворци и халтураджии... Не се прави с чайове, целувки  и спонсорски бижута. Не се прави "зад кадър", а "в кадър". Сега, като теглим чертата, единственото достойнство на КРА е, че Енгин участва в него. Сериалът не е нито „авангарден”, нито „уникален”. Уникален е само Енгин Акюрек. И затова бе номиниран САМО той.
Киното е екипно изкуство. С него трябва да се борави внимателно, съвестно и отговорно. С морал.  Защото морал не е мръсна дума. А киното, като най-модерно изкуство и най-лесно достъпно до зрителите, трябва да се съобразява с него.  Е, екипът на КРА беше слаб, да не говорим, че замисълът бе вехт като лански галоши. И зрителите в родината му го наказаха. Гледахме го само ние, верните фенове на Енгин. Прав беше Енгин, като заяви веднъж, че трябва да се говори само когато имаш какво да кажеш... Ще си позволя да довърша изречението му: а не да си плямпаш, колкото и каквото си искаш като кокошка на бунището...Веригата продуцент- сценарист-режисьор-актьор- партньорка се късаше непрекъснато. Това е истината. Бързината и небрежността, с която беше създадена тази история, обаче, съвсем не доведе до лекото и приятно възприемане на заснетия резултат - а той беше плачевен и дразнещо слаб. ИДЕЯ И РЕАЛИЗАЦИЯ - това са били критериите при присъждането на наградите ЕММИ. Аз съм сигурна, че Енгин получи номинация за блестяща реализация на екрана, но явно...идеята е куцала. И това не е останало незабелязано от професионалното жури. Но вината не е негова. И победата, имам предвид номинацията, си е само на Енгин. По дяволите изкуството и зрителите! - крякаха непрекъснато сценаристките. И...ето го резултатът. Но как да го уважим този резултат, след като авторите сами не се уважават? Ами никак. Както направиха и журито, и зрителите…Уважиха САМО Енгин, без останалата какофония.
Сега пожелавам на Енгин Акюрек скоро да предприеме следващото пътешествие със силен образ, да е все така честен към работата си, да прави това, в което вярва, а ние пък ще вярваме на него....И ще го следваме в неговия път напред...Защото го обичаме...

ПП. Марияна 51, да те питам, кой е този Хейджимамс, че явно нещо съм го пропуснала? И друг холандец ли е имало?  Освен ако не става дума за Хейджманс...

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 10:13 от loveofmine

# 594
Здравейте,

Цитат
Благодарим на Енгин Акюрек от все сърце, за успешното представяне на Турция на международната сцена и затова че преживяхме такива прекрасни вълнения. Енгин, ти винаги ще бъдеш нашият победител.

Първо, статуетката в Сеул-отговаряйки на критериите и сега, номинацията в Ню Йорк.

# 595
  • София
Здравейте! Много ми се искаше Енгин да получи статуетката и то заради самия него, заради таланта му и себераздаването, за по-високо самочувствие, за да го ценят подобаващо в родината му, за да му предлагат качествени проекти. Хубаво е, че светът го видя, че вече е познато име за специалистите в областта на киното. Вярвам, че това беше само една крачка към върха и славата, която го очаква.

Вижте от какви мацки е заобиколен    smile3503

Започнаха и колажите:

# 596
  • Пловдив

http://vbox7.com/play:536051a714

Здравейте Енгинки. Ето какво казва той - Надявам се!

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/539486_engin-akyurek-23-1-1-2-01-5

# 597

http://vbox7.com/play:536051a714

Здравейте Енгинки. Ето какво казва той - Надявам се!

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/539486_engin-akyurek-23-1-1-2-01-5
smile3525
И аз се надявам, като фен на ЕА. Heart Eyes
А за целувката, благодаря.  Grinning

Вижте от какви мацки е заобиколен    smile3503

Особено ми прави впечатление, тази с червената рокля.

# 598
  • Пловдив

Поздрав отново.

И целувки.... за довиждане.

# 599

Цитат
И целувки.... за довиждане.
bouquet
Чакам, да се "видим" скоро.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт