Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 249
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря Тарталета  bouquet  -  след твоя пост си обогатих знанията Full HD и  HD ready, но се оказа, че до 32"  изкривяването на образа при  HD ready не е чак толкова голямо, стига да приема 1080р   /каквото и да означава това/  Благодаря ти.

# 511
  • Пловдив
Майка ми си купиха такъв телевизор от миналата промоция преди 2 седмици, ами доволни са, не са забелязали такова изкривяване. Гледат го с Булсатком.

# 512
Здравейте,
Някъде преди месец купих микрофон от Кауфланд, който така и не успях да накарам да проработи. Включвам го в компютър, в лаптоп, в йониката не детето - не ще. Да не би да трябва нещо по-специално като настройка? Някой има ли микрофон от Кауфланд?
И евентуално колко време след покупката може да се върне - минало е малко повече от месец, пазя касовата бележка.

Аз имам, работи си без специални настройки  Peace За връщане - пробвай.

# 513
4-те литра REX на каква нормална цена са?

# 514
Благодаря Тарталета  bouquet  -  след твоя пост си обогатих знанията Full HD и  HD ready, но се оказа, че до 32"  изкривяването на образа при  HD ready не е чак толкова голямо, стига да приема 1080р   /каквото и да означава това/  Благодаря ти.
|

1080p са Full HD,  HD ready са 720p! Wink

# 515
Здравейте,от приятелка разбрах че Хутри Булет в кауфланд ще е намален тази седмица на 150лв , ако някой случайно е купил или е ходил и видял може ли да сподели дали е вярно ? Благодаря

# 516
Купих на майка ми преди време Нутри Булет-страшно недоволни сме. Нищо не смила така лесно, както показват на рекламата. Блендера ми от Лидл се справя много по-добре, а струваше едва 50лв. Когато вкарам всичко в Булета, включа го и той се зори и замирисва на изгоряло.... Вече никой не го  ползва. ooooh!

# 517
Има ли авокадо в Кауфланд?

# 518
Купиха ми тиган от промоцията и съм доволна засега.
 Та има ли тенджери от същата марка / и на каква цена.
Изобщо интересуват ме тенджери с керамично покритие и цената им.

# 519
  • Пловдив

Да има, аз съм взимала от Кауфланд авокадо (и е било хубаво). Peace

# 520
Има, но цената му е 1.99лв за брой. Тази седмица във Фантастико отново е на цена 0.99лв. И в двете вериги магазини е хубаво. Купувам постоянно, заради детето  Peace
Много ми е чудно - сиренето Саяна, което е на промоция тази седмица е по-добро на вкус, отколкото миналата седмица, когато не беше на промоция  newsm78 по-преди това пак беше на промоция и пак беше хубаво.  Grinning Иди, че разбери къде е логиката...

# 521
Много ми е чудно - сиренето Саяна, което е на промоция тази седмица е по-добро на вкус, отколкото миналата седмица, когато не беше на промоция  newsm78 по-преди това пак беше на промоция и пак беше хубаво.  Grinning Иди, че разбери къде е логиката...
A дали е било все Саяна или каквото и да е?
Моя позната ми беше споделила, че когато свекърва и, с която живеят заедно, идвала да пазарува и слагала от хубавото сирене и го маркира на ниска цена, после бучката от евтиното се прехвърля на камарата с по скъпото. Дано да е била само тя, че вече не работи там. Никога не знаеш какво купуваш.

# 522
  • Sunshine state
Саяна не ми харесва като марка- ни сиренето им,ни кашкавала,ни нищо.

# 523
Моя позната ми беше споделила, че когато свекърва и, с която живеят заедно, идвала да пазарува и слагала от хубавото сирене и го маркира на ниска цена, после бучката от евтиното се прехвърля на камарата с по скъпото. Дано да е била само тя, че вече не работи там. Никога не знаеш какво купуваш.

Как може такова нещо. Никой отговорен сужител не би постъпвал така.
Отделно сирената са на партиди с различно качество. Особено важи за изварата на Олимпус. Веднъж се прекарах със солена, а не би трябвало да е такава.

# 524
Хахаха, ами като нищо може и да съм платила за Саяна, а да съм яла нещо друго! Нищо не ме учудва вече  Crazy  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт