Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 172
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Те са безцветни. Peace т.е. бели.
Да, ето тази е от сгънатия вариант:
Скрит текст:

# 586
набързо прелистих в нет-а брошурата и видях, че има енергоспестяващи крушки - имате ли отзиви за тях, прочетох 3-4 стр назад, не видях да сте обсъждали, също така ако имате отзиви за тиганите или някой  от електрическите уреди  Hug bouquet

# 587
  • Русе
набързо прелистих в нет-а брошурата и видях, че има енергоспестяващи крушки - имате ли отзиви за тях, прочетох 3-4 стр назад, не видях да сте обсъждали, също така ако имате отзиви за тиганите или някой  от електрическите уреди  Hug bouquet
Такива не съм купувала. Имам на К-класик и съм доволна. В смисъл - доволна съм, че от 4 години ми светя крушките в хола и кухнята. А иначе от към осветление не съм доволна по принцип от енергоспестяващите крушки - все едно съм в епохата на Железния светилник.

# 588
да, определено светлината е по-мека някак, но пък не изгарят през седмица-две  ooooh! Имаме едни от преди 4=5=6г не помня колко вее сега започнаха да горят и пак искам такива  Peace
Мерси за включването  bouquet

# 589
Здравейте , да попитам  някои  взе ли си нещо от делимано уредите ? Мнения, доволни ли сте ? Аз вчера си взех 2 в 1  блендер и чопър ...  ще видим какви ще са ....

# 590
  • София
Здравейте , да попитам  някои  взе ли си нещо от делимано уредите ? Мнения, доволни ли сте ? Аз вчера си взех 2 в 1  блендер и чопър ...  ще видим какви ще са ....

Аз си взех миксера, доволна съм, меси тестото бързо. Исках и мелничката за черен пипер да си взема, но няма доста отдавна. Не знам дали са заредили, касиерката каза, че уж на 20.01 чакали стока. Доста остро се изказа за тях иначе.

# 591
  • София
Ние имаме мелничката, готина е

# 592
Тук има всичките уреди... Бих си взела тавата аз... Но ще видим.   А блендера за какво ползвате?

# 593
  • Бургас
Аз на тавите се чудя!

# 594
  • София
Ние имаме мелничката, готина е

Ти от кой магазин я взе?

# 595
дали има още от дамските бодита в Хаджи Димитър който са на 6 лв

# 596
Купих си уок тигана и днес го пробвах . Доволна съм .
От предишната седмица имам керамичен тиган и него си го харесвам много .
Честно да си кажа не влагах големи очаквания в тях и то за тази цена.
 Шафран има ли в Кауфланд и на каква цена / преди години помня имаше -ама не съм търсила скоро /?

# 597
  • Сливен
Аз си взех миксера, доволна съм, меси тестото бързо. Исках и мелничката за черен пипер да си взема, но няма доста отдавна. Не знам дали са заредили, касиерката каза, че уж на 20.01 чакали стока. Доста остро се изказа за тях иначе.
Може ли малко повече информация за миксера,че го обмислям като покупка,а не е малка сумата.Тези 300 вата не идват ли слаби,лесно ли се разглобява и почиства.Пробва ли и трите бъркалки.Мерси предварително.

# 598
Последно като купувах беше около 3лв шафрана. Грамажа е нюню - няколко грама е. Това са ми последните спомени. Днес пазарувах, но не съм поглеждала дали има.

# 599
  • София
Може ли малко повече информация за миксера,че го обмислям като покупка,а не е малка сумата.Тези 300 вата не идват ли слаби,лесно ли се разглобява и почиства.Пробва ли и трите бъркалки.Мерси предварително.

Да, пробвах го. Бъркалките се махат лесно, купата също. Лесно се и мият. Тестото ми го замеси за около 3-4 минути. (Моето тесто беше с 500 гр. брашно). Другите неща също бързо се разбиха. Аз лично съм доволна. Дано и така да си остана за в бъдеще  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт