Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 168
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • Сливен
мерси за бързият отговор  bouquet

# 601
Аз си взех миксера, доволна съм, меси тестото бързо. Исках и мелничката за черен пипер да си взема, но няма доста отдавна. Не знам дали са заредили, касиерката каза, че уж на 20.01 чакали стока. Доста остро се изказа за тях иначе.
Може ли малко повече информация за миксера,че го обмислям като покупка,а не е малка сумата.Тези 300 вата не идват ли слаби,лесно ли се разглобява и почиства.Пробва ли и трите бъркалки.Мерси предварително.
Аз върнах миксера, защото в книжката с упътването  пишеше, че максималното време за работа е 4 минути. Реших, че не си струва. Доста е слаб.

# 602
някой дали има новата брошура ?

# 603
Да попитам още нещо, тези, които пазаруват често се надявам да знаят  Hug
В кауфланд случва ли се да свърши количеството от нещо на промоция при да е изтекъл срока й ?
Чудя се ако утре отида основно за енергоспестяващите дали ще има, или днес е по-сигурно  Rolling Eyes newsm78
 bouquet

# 604
често се случва, особено при храни, напитки, козметика

# 605
Да попитам още нещо, тези, които пазаруват често се надявам да знаят  Hug
В кауфланд случва ли се да свърши количеството от нещо на промоция при да е изтекъл срока й ?
Чудя се ако утре отида основно за енергоспестяващите дали ще има, или днес е по-сигурно  Rolling Eyes newsm78
 bouquet

В нашия Кауфланд имаше.
Обаче бяха свършили моповете. Crossing Arms

# 606
При нас все по-често се случва вече
миналата седмица не успях да взема крем Здраве, като ходих два пъти,  първият път проверих в началото на седмицата дори, естествено тази седмица бяха заредили

# 607
Нашият Кауфланд е много посещаван и свършват по-бързо нещата.
По другите не е така. Поръчвам понякога да ми вземат от по-страничен.

# 608
  • София
някой дали има новата брошура ?

Аз я имам.

# 609
Има ли вече онлайн брошура?

# 610
Нашата брошура дойде
май това харесах само:
Нова Бразилия 450 гр за 3,69 лв
Пепси 1,5 литра - 99 ст
т.хартия Lovely 89 ст
Прах Elvi 2.39 лв
Милка 1,29 лв

# 611
  • Сливен
прах ариел има ли на промоция другата седмица?

# 612
прах ариел има ли на промоция другата седмица?
В Била има, течен от 21.01 до 27.01 вкл..

# 613
В Кауфланд има ли тофу и къде да го търся, ако има......... при пакетираните сирена ли?

# 614
  • Русе
В Кауфланд има ли тофу и къде да го търся, ако има......... при пакетираните сирена ли?
Преди години имаше и стоеше не където са пакетираните сирена, а малко преди киселото мляко. Отдавна обаче не съм се сещала да потърся и да си купя ако има.

Общи условия

Активация на акаунт