Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 165
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
В Кауфланд има ли тофу и къде да го търся, ако има......... при пакетираните сирена ли?

При нас е точно там  Peace

# 616
аз си купих от формичките за мъфини , мисля да ги изпробвам след малко  Blush

# 617
+1 за уок тигана .
Представях си го с по малко дъно обаче .

# 618
Харесах бархетни чаршафи с ластик. Пише, че са 100 процента памук .. Ще ги видя на живо и ако са мекички, както пише в брошурата, ще взема..Друг път дали са пускали бархетни чаршафи? Thinking
Кухненска хартия Зебра на 1.89 лв също си заплюх, и кафето Нова бразилия от 450г.

# 619
# 620
  • оттам, откъдето започва България
Кафе Нова Бразилия не го видях в брошурата.  newsm78

# 621
на заглавната е  Hug

# 622
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Като не съм я отлистила заглавната как да видя. Благодаря ти!

# 623
  • Варна
Наскоро пак имаше промоция на Персил , но по-малка опаковка. Чудя се дали да взема. Преди месеци взех голяма опаковка Ариел пак на промоция за 20лв и пере чудесно.

# 624
  • София
Аз мисля да сменя Персила с нещо друго - Ариел Rolling Eyes

Харесал съм сешоар на Сенкор, но дали могат да ми го включат да видя топлината каква е?
Тях пускат ли ги в намаления - Сенкор?

# 625
Течният сапун 2,5 литра за 3,99 дали го бива?

# 626
Харесах бархетни чаршафи с ластик. Пише, че са 100 процента памук .. Ще ги видя на живо и ако са мекички, както пише в брошурата, ще взема..Друг път дали са пускали бархетни чаршафи? Thinking
Пуска ли са, имам един комплект, но на мен този бархет ми е малко странен, не е като нашият от едно време. Иначе не е лош, но имаше една много тежка миризма в началото, отнесе доста пранета и дни ветреене навън, докато се измирише. Може би защото цвета му е тъмен.
Преди няколко месеца пак пускаха само долни бархетни чаршафи, отидох да вземе, но се отказах, не помня какво обаче точно не ми хареса.  Thinking

# 627
Пуска ли са, имам един комплект, но на мен този бархет ми е малко странен, не е като нашият от едно време. Иначе не е лош, но имаше една много тежка миризма в началото, отнесе доста пранета и дни ветреене навън, докато се измирише. Може би защото цвета му е тъмен.
Преди няколко месеца пак пускаха само долни бархетни чаршафи, отидох да вземе, но се отказах, не помня какво обаче точно не ми хареса.  Thinking

Аха....мерси за отзива. В Лидл скоро имаше детски горен и калъфка, от бархет, но мноооого меееек Heart Eyes, много...и дебел...като едно време, затова се зачудих. Ще трябва да се види на място...

# 628
Има ли хубави лозови листа и на коя марка?

# 629
Отзиви за бархентните чаршафи, моля...

Общи условия

Активация на акаунт