Лидл ::74::

• 78 567
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Аз не мога да разбера - хем толкова искате книгата, хем не може да се "прежалите" 3 седмици да си купувате нужните продукти от там  newsm78
И да не е само спам  Blush - да похваля шкембето на Антола - снощи направих божествена шкембе-чорба, страхотно е и точно за 1 час в тенджерата под налягане стана мозък  Heart Eyes Перфектно почистено е и има миризма само докато се вари, след това въобще не.

# 151
  • Sofia
Morena
Ако под полезно имаш предвид "Постно и вкусно", то същите са ги пуснали вече в магазина на Раковска. Така, че може и във вашия магазин да ги има.
mmm, така е озаглавена брошурата...  Laughing Тъкмо се чудех кое е "Постно и вкусно" и видях, че като застана на "полезно" се показва то.  Crazy   Мерси за инфото!  Hug

Раличка, като се жалват, предполагам имат предивид опасенията си, че ако събират по-дълго време точките, междувременно може да се изчерпи книгата.  
Такива мисли имам и аз, но не си го слагам на сърце - ако стане с книгата - ок, ако не - здраве да е.
И без нея ще мина, и без това в повечето такива по-луксозни кулинарни книги като цяло рецептите са такива завъртяни и заскуани - неприложими в ежедневието, та и по празниците ни.  Wink

# 152
 Преди колекционирах всякакви книги и рецепти - нещо поохладнях . В нета могат да се намерят почти всички рецепти ,а такива гурме - дето рядко ще приложа в къщи - вече не ми трябва книга да ми трупа прах и тя.

Скрит текст:
Морена имаш страхотен блог и от години черпя от там идеи  Hug  Скоро научих ,че е твой  Heart Eyes

# 153
Съпругът ми купил 2 чифта дънки - горчица и тъмно сини, за него 2 чифта, блуза за него и дървен конструктор за каката. Има 4 точки.

# 154
Аз ако до другата седмица не събера още 2т. точно брашно, захар и други ще си взема, че ми трябват постоянно, но на тарикати нито лев Naughty и да не ги събера ще си ги разпечатам в папка рецептите. Но като има кой да купува ще се предлага.

Миксер, същия без блендер частта има в К. на Делимано 130 лв. беше май Peace

# 155
Вече разполагам с още две точки. Ако на някого тази книга му е мечта - да свирне.

# 156
  • В една слънчева къща...
Миксер, същия без блендер частта има в К. на Делимано 130 лв. беше май Peace
Този в Лидл е 1300W, а в K - 300W /хич не го виждам Делиманския Simple Smile
И да се похваля - от Лидл обещаха да ми доставят до няколко дни желания перфоратор Simple Smile
Благодаря на всички, които се включиха в издирването  Hug

# 157
Аз не мога да разбера - хем толкова искате книгата, хем не може да се "прежалите" 3 седмици да си купувате нужните продукти от там  newsm78
И да не е само спам  Blush - да похваля шкембето на Антола - снощи направих божествена шкембе-чорба, страхотно е и точно за 1 час в тенджерата под налягане стана мозък  Heart Eyes Перфектно почистено е и има миризма само докато се вари, след това въобще не.
Е аз последното, което готвих го варих 5 часа... Може ли да ми пишеш каква ти е тенджерата под налягане на лични? Благодаря предварително!

# 158
Някой питаше за термометъра. Взех го и много съм доволна. Отчита правилно. ММ пък минал и си взел две блузи,но видял някакви обувки 24.99лв само,че нямало неговия номер. Имате ли представа от коя брошура са? newsm78

# 159
  • София
Ходих специално за мъжките дънки тая сутрин. Много грозни.
Взех на ММ една блуза от тези с дългите ръкави - виненочервена. Но и тя ... с много уговорки. Подозирам, че ще се разтегне само след едно изпиране.
Мъжките жилетки - доста селски и грозни по мое мнение.
Дамските дънки - бих си взела от тъмните, но моделът е прокъсани на коленете...
Цветът "горчица" изобщо не ми хареса.
А дамските блузи - исках от черната с имитацията на кожа отпред, но ... качеството е доста зле.
Изобщо... поредното разочарование от дрехите на Лидл.

# 160
  • Пловдив
Кой от Пловдив иска точки? Имам 4ри.

Мандалото хлопна, обещах ги.

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 12:59 от Янтра

# 161
Ако може аз да се възползвам от точките Simple Smile

# 162
Пусни ги в Продавалник-а  hahaha Шегувам се  bouquet Hug

Може ли да ми пишеш каква ти е тенджерата под налягане на лични? Благодаря предварително!
Най-най-обикновена, от Кауфланд сем я купували на промо преди няколко години.  Peace

РРР , след като си "поредно" разочарована от техните дрехи, защо продължаваш да опитваш  Rolling Eyes Аз пък съм доволна, а за парите си пък качеството е много високо даже.

# 163
  • In the shadows of my mind
Ходих сутринта уж да взема блуза за ММ, но хич не ми харесаха  Whistling На мен жилетките ми допаднаха, но си имаме и не ни трябваше друга. Мъжките дънки не ми харесаха въобще, още се чудя за женските, но в момента нямам нужда.
Имаше прекрасни розови азалии, много ги харесвам като цветя, но са ми много капризни на гледане. Обаче, ако някой му се отдава, просто бяха чудесни  Heart Eyes

# 164

За колко ги даваш? Mr. Green

Оф, и аз изтрещях...шегувам се, разбира се.. Hug

Дамските блузи да ги бяха пуснали по 11-12 лв, като мъжките, а те ... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт