Лидл ::74::

• 78 563
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Бе случвало се е,mama66,   да не говорим от разпродажбата колко неща си взех за без пари- масажиращата възглавница,  гофретник,  джобни грейки, мелничка за сол, купички и какво ли не,  до което не се бях вредила на редовна цена . Е,  там ги взех за по 1-5 лева 😂

# 226
Тези разпродажби обаче ги има само в определени градове .

# 227
Тези разпродажби обаче ги има само в определени градове .

За съжаление ...  Tired

# 228
Ами имаше нещо подобно тук - но не шатра и нямаше нищо интересно - залежали стоки дето са се подмятали дълго време ...

# 229
Ще ми приемат ли обратно термометъра,ако го върна,пазя си касовия бон...

# 230
  • Варна
... разглеждах сайта на Лидл Германия. Направи ми впечатление, че там има и онлайн пазаруване на стоките от брошурата.
Та ако нещо много-много си заслужава няма ли как да си го поръчате директно? Нали има фирми, които доставят от други сайтове там.

Интересно... Ще разгледам и аз. Какви са начините за плащането, ако е само с карти - приемат ли бг такива?!  Thinking

до превозвач би трябвало да няма проблем

# 231
Става въпрос, че връща масово народа
Та може и да ни огрее нещичко по късно

# 232
  • София
Ще ми приемат ли обратно термометъра,ако го върна,пазя си касовия бон...
Би трябвало да го приемат без проблеми. Понякога питат защо го връщате, дали е развален или друго нещо.
Морена, не ми стана ясно за плащане и доставки, не разбирам немски. Който знае езика може да разгледа и да разузнае.  Лидл в Германия си е сила - имат и мобилен оператор, и туристическа агенция.

# 233
  • Sofia
И аз не разбирам езика, но доколкото разбрах доставката е 4.95Евро и имат Pay Pal плащане.
Та става значи.

# 234
  • Телиш/Плевен
Да се запиша и аз в темата, макар че вече Лидл ми е много далечен за пазаруване и все му намирам заместници. Но си ми е слабост, преди няколко години живеех на стотина метра от такъв магазин. И за да не е напълно излишен постът ми, да кажа, че днес взех книгата на Манчев и Шишков и просто съм без думи. Heart Eyes Наистина е страхотна и дано всеки, който я иска, да има възможност да я вземе.

# 235
  • Русе
Пилетата Дюк бяха намалени от петък до неделя. От утре обикновени пилета ще са на промо. Peace

# 236
  • Асеновград
Взех от дървените конструктори два- единия е Град а втория със 120 те части.Изчаках малкия да заспи за да ги разгледам, определено съм доволна ще има да се забавляват.От дървените играчки най ми хареса музикалната , малката ще има къде да думка вместо да разнася на майка си тенджерите. Ще се почудя още на играта с картинки тип домино, видя ми се интересна но пък е май за по големи деца. И три де пъзелите от дърво бяха хубави. А за баткото един три де пъзел намален на 30%. За другата седмица съм набелязала зарядни батерии с музикалните играчки никога не стигат и зарядното да си подменя старото. Ще трябва да заредя и овесени ядки и брашно поне по два стека. За нахута ще преценям на място ,че все не мога да си намеря хубав тук.

# 237
  • Sunshine state
Не може да се прави онлайн поръчка от Лидл. Пробвала съм. От Германия съм си поръчвала, но от тук не става. Изобщо няма опция за държава и като дадеш на П.К., излиза червен надпис, че трябва да е с 5 цифри. А толкова много неща...  Rolling Eyes Това което днес ме възмути беше,че се върнах в Лидл на Пещерско да проверя за светли дънки. Не само,че нямаше,ами нямаше НИКАКВИ. Само мъжки бяха останали,а касиерката се хвалеше на една клиентка,че си била взела още снощи 3 чифта от светлите - един за нея и 2 за приятелки. Дори беше облечена точно с тях и й ги показваше. Tired Някак тъпо ми става,че се зареждат очевидно много малко бройки,които не им стигат до никъде. Отгоре на всичко и персоналът ги обира и в край на сметка до нас стигат само някакви остатъчни стоки. Кой знае още колко касиерки и други служителки от магазина са се подсигурили.  Като има интерес към дадена стока, пък вземи позареди.

# 238
На всичкото отгоре рекламата за дънките продължава да върви по телевизията  ooooh! .

# 239
  • Sofia
Не може да се прави онлайн поръчка от Лидл. Пробвала съм. От Германия съм си поръчвала, но от тук не става. Изобщо няма опция за държава и като дадеш на П.К., излиза червен надпис, че трябва да е с 5 цифри.
Аз лично ще ползвам превозвач, та нямам проблем с адреса.  Остава нещо да ме изкуши, та да пробвам.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт