Лидл ::74::

• 78 462
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • София
С намазване на гел Тест и подобните му кутии, винаги се махат петната. Нали уж не задържаха петна?

# 391
С намазване на гел Тест и подобните му кутии, винаги се махат петната. Нали уж не задържаха петна?
И аз ползвах Тест до сега при такива проблеми, но нямам в момента, та реших да пробвам другото веро.
Не задържа друг път  Sick

Мъ℘♥Мяɣ, мерси за съвета, за друг път ще зная, но и аз не очаквах, че няма да се изпере.  Rolling Eyes

# 392
За петното - течен Персил намазва се и се оставя за 15мин, гаранция изчезва.
Нищо не си харесвам от каталозите последните две седмици, освен храна.
Коментира се в темата смес за хляб с слънчогледови семки, страхотен хляб стана. Имам и за Чиабата, но още не съм правила с нея.
Продължавам да ям кроасани с масло Simple Smile. Установих, че франзала и мини франзела от Лидл са по-вкусни от тези в Кауфланд и Била, преориентирам се.
Машината за рязане ми допада, по размери не е обемиста ще чакам и аз отзиви на ползващи я. Подозирам, че в кварталното магазинче с такава режат филета за клиенти, но все забравям да попитам.
+1 за яйцеварката от мен.
В немския Лидл има термокани, а аз искам обаче тук тц няма.
нещо, което ме разочарова в Русе - домати на клонка зелени, без никакъв вид и мирис. Преди съм купувала. Чери домати вече 5 пъти се засилвам да купя и като взема кутията на дъното все има 2-3 домата вкиснали и мухлясали. Вече си мисля, че вместо брак пренареждат кутиите, горния ред винаги има търговски вид.

# 393
  • Варна, Пловдив
Изпитана рецепта за шкембето може ли? Утре ако има да взема, досега не му обръщах внимание, но толкова хора са го харесали. Мирише ли много докато го готвихте?

Нарязах на по-ситно и сварих шкембето (добре е да е в тендж. под налягане, че иска време). След това, шкембето се вади, а към бульона се добавя запържено в масло червен пипер и 1с.л. брашно+1ч.ч.прясно мляко(и сол на вкус).
При сервиране, стопляте добре бульона и добавяте от шкембето..+ разбира се чесън и лют червен пипер Wink
Благодаря bouquet

# 394
  • Телиш/Плевен
Благодаря ти, Жармен! Hug
Допусках, че е така, но исках да попитам за по-сигурно. Много ми хареса тоя Golden October, отдавна не ми е допадал толкова душ гел. Определено ще си взема поне още един.

Набелязала съм си някои неща, но чак в четвъртък ще ходя, дано ме дочакат. Praynig

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 06:20 от Лале в дъжда

# 395
  • Пловдив
Някакво мнение за кухненският робот ?

Освен за бъркане на тесто и ползване като миксер друго приложение може ли да му се намери, понеже като представител на "силният пол" ми е трудно малко да си представя друга употреба за този уред, а скоро ще ми се наложи, та затова питам Simple Smile
Този уред е за кремове и теста от кексово до тесто за хляб. За какво друго искате да го ползвате? Аз имам подобен на Кенууд, той има възможности за много представки, но цената му е много по различна, а и представките се поръчват отделно. Този за цената си е супер.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 13:39 от Linkata

# 396
Какво стана с талоните - нали вчера трябваше да теглят победителите? На сайта не виждам нищо Rolling Eyes

# 397
Много е скапана играта, уж има линк към печелившите, но ги няма  Tired
Цялата игра беше много непрофесионално направена, а това прави много лошо впечатление  Tired

# 398
  • Телиш/Плевен
Какво стана с талоните - нали вчера трябваше да теглят победителите? На сайта не виждам нищо Rolling Eyes
Във Фейсбук има въпрос защо още раздават талони и са отговорили, че срокът за раздаване на талони е до вчера, а времето за регистрация - до днес. Вероятно утре ще ги обявят, знам ли...
Днес иначе трябва да обявят печелившите от "На гости с Лидл".

# 399
Е как, на сайта пише с големи букви" Виж дали си сред късметлиите"

# 400
  • Плевен
В правилата е посочено, че тегленето на печелившите е на 24.11.15 ,  а на 25.11. ще бъдат уведомени по мейл.

# 401
В правилата е посочено, че тегленето на печелившите е на 24.11.15 ,  а на 25.11. ще бъдат уведомени по мейл.

Аз съм се объркала, че е на 22-ри Peace

# 402
Скрит текст:
Цитат
20.   Имената на Участниците, които са спечелили награда по реда на т. 19 по-горе, както са посочени във формата за регистрация, ще бъдат публикувани на интернет страницата на ЛИДЛ на адрес: www.lidl.bg\5years. На 04.12.2015 г. Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, предоставен от съответния Участник в регистрационната форма за участие.

21.   Всеки Участник, спечелил награда по реда на т. 19 по-горе, трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: pr@lidl.bg, в срок до 5 (пет) дни, считано от 04.12.2015 г. – датата на публикуване на печелившите Участници на www.lidl.bg\5years (датата на публикуване не се брои). Ако Организаторът не получи от уведомения Участник имейл с потвърждение, че ще приеме наградата, в рамките на срока посочен в тази т. 21, Участникът губи правото да получи наградата си.

# 403

Аз съм се объркала, че е на 22-ри Peace

"Във връзка с огромния брой участници в играта "Спечели безплатно пазаруване в Лидл" и с цел да гарантира възможността на всички участници спокойно да регистрират получените от тях талони, Лидл България взе решение да удължи периода за регистрация на талоните от играта до 30.11. 23:59 часа. Съответно томболата ще се проведе на 03.12.2015 г., а на 04.12.2015 г. ще бъдат обявени печелившите участници по предвидения в Правилата начин.

Горните промени са отразени в т.3, 19, 20 и 21 от Правилата.

Лидл България обръща внимание, че съгласно Правилата талони не се раздават след 22.11. и удължаването на срока за регистрация не удължава периода на раздаване на талони."

# 404
  • София
Благодаря, че ме подсетихте за талоните! Мислех, че още една седмица ще ги раздават и не ги бях регистрирала. Формата за регистрация работи. Дано наистина и днес е официален ден за тази дейност, а не е бъг в играта им.  Grinning

МТV, след твоята публикация всичките ми "притеснения" отпаднаха.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт