"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-28

• 20 028
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Мустакя е засечен кат на Филип ТотЮ hahaha hahaha hahaha
За негу маска требе Joy Joy Joy

Ох, мъШ - мИчта Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пъ и заможен Mr. Green Whistling

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 61
# 62
# 63
Миме,наработих се,да  Mr. Green

Обаче отивам в леглото,че утре в 05ч. съм на крак.

Лека ви вечер!  Hug

# 64
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай Алоха на мене си... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes прегърнах съ, нацелувах съ....изчезвам... Crazy Crazy Crazy Crazy
Нема време!!!!
ПослИ пак ш' дода Grinning

# 65
  • Варненска клюкарка
Юхуууу wavey

Ай ставайтИ, че и аз като Зиза дето се напрегръщала и нацелувала сама, ще взема сама да си ги хапна тез разкошотии Mr. Green

# 66
  • София
Добро утро,прекрасни  Hug
Днес помъдрявам с още една година Grinning.Пожелавам си да съм най-вече здрава и все така обичана от моите хора и да имам спокоен живот  Peace.
Почерпете се за мое здраве,бъдете здрави и вие Hug
Скрит текст:
Зиз, Hug,Бел, Hug

# 67
  • Варненска клюкарка
Добро утро,прекрасни  Hug
Днес помъдрявам с още една година Grinning.Пожелавам си да съм най-вече здрава и все така обичана от моите хора и да имам спокоен живот  Peace.
Почерпете се за мое здраве,бъдете здрави и вие Hug
Скрит текст:
Зиз, Hug,Бел, Hug

Линче,  newsm59 нека всичко бъде така, както си си го пожелала Hug

# 68
Добър ден шашавки Party
Чумо Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes

Линче, честит рожден ден Hug Heart Eyes Всичко което ти е на сърце, нека бъде в ръце Heart Eyes Бъди здрава, щастлива, обичана и обичаща! Усмивката да не слиза от лъчезарното ти лице и да е огряно от радост и късмет! Весел празник! Hug Hug Hug

# 69
  • София
Бел, Hug,Мимчо, Hug,благодаря ви  bouquet bouquet.
Изчезвам да си взема Бобката от училище Simple Smile

# 70
Ай Линоооо Heart Eyes Hug...дъртУфелница такваз... Joy Joy Joy
Да си ми жива и здрава. Много да си ми мъдра и късметлийка. Дан турмозиш Милото и да слушаш Бобата.

Ай земииииииии ся тия храстълаци Party Party

Мичке Heart Eyes Hug БелА Heart Eyes Hug

# 71
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Гушки Зиз, Белл, Лини, Миче  Hug Hug Hug Hug

Линиииии  Hug Hug Hug Честит рожден ден! Всичко, което си пожелаеш да е ...
с +1 newsm10   

Ми4е,  Hug специален мерсаж за палцестиса  newsm51, сефте спИчелих 7лв. newsm03 Кат си приспадна разходите, даже шИ ми останат 4лв чиста пИчалба.   smile3521 Глей кво нещо е някой искрено кат ти стиска палци!  newsm10

Николова Hug, честито ти за изпита!  smile3501

# 72
Профче Hug Heart Eyes много се радвам, че този път си на печалба Party а, дай Боже тези 4 лв. да се умножат по 1000000  Peace Heart Eyes

# 73
Профче Hug Heart Eyes много се радвам, че този път си на печалба Party а, дай Боже тези 4 лв. да се умножат по 1000000  Peace Heart Eyes
+10000000000000000000000000000000000000000 Peace

Димитричке Heart Eyes Hug ай за следващия тираШ, палци от мене fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 74
 wavey wavey wavey
Линче  newsm59 нека всичко, което си си пожелала бъдат и мои пожелания към теб, и от твоите уста, и моите помисли в Божиите уши, Praynig дай Боже същото за всички ни. Praynig
Марги браво и честито, Simple Smile това не са ти ученически години, а студентски и най-важното са взетите изпити, а не с колко(това са второстепенни подробности).

Общи условия

Активация на акаунт