"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-28

• 19 975
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug

Вере ,ЧРД   здраве и късмет ти желая  Hug

#KösemSultan party

ич не ми аресва с тая рокля  Naughty

озвучава Миньоните на турски  Mr. Green

# 481

Еве, имаш ли доверие на приятелката ти Thinking ако ти има зъб за нещо, после да нема олеле Joy
щот много мои друшки изгореха така Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Тц мойта и мноу дУбра.ей ма ,гутоа съм,малко заради светлината се види по-светло у лево,но цялта ми и черна.

# 482

Еве, имаш ли доверие на приятелката ти Thinking ако ти има зъб за нещо, после да нема олеле Joy
щот много мои друшки изгореха така Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Тц мойта и мноу дУбра.ей ма ,гутоа съм,малко заради светлината се види по-светло у лево,но цялта ми и черна.

Брау Party ади честиту Hug

# 483
 Мичонка Hug Heart Eyes

# 484
# 485
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мичоно, я и покажи какво значи фризьор, каква плитка ми сплете, бътжи да покажеш  Naughty

# 486
  • в подножието на планината

Ай, ай...Верчето имала рожден ден... Crazy И аз щях да пропусна... ooooh!

Верче, Hug Heart Eyes честит рожден ден! newsm59 Желая ти много здраве, щастие, късмет и мнооого любов! Heart Eyes

Скрит текст:

На всички други прегръдки, ако някой има претенции да свирка... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug мързи ме да правя списък... Rolling Eyes

# 487
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Таа па ПреГреюва ooooh! ooooh! ooooh! Покажи си фейсо ма... Mr. Green Ко съ крийш...тва да не ти е геймрума hahaha hahaha hahaha
Илде Heart Eyes Hug
И сал да утбележим за протокола...Друг фризирвач кат Мичка нема Naughty
Преди имаше един Жужко...ама не знам дали е жив Mr. Green не съм го чувала с години Whistling

# 488
  • в подножието на планината

Зиз, Hug Heart Eyes

# 489
 wavey Hugwavey
Верче, ЧРД леля, bouquet бъди здрава и обичана млада дама.

# 490
Таа па ПреГреюва ooooh! ooooh! ooooh! Покажи си фейсо ма... Mr. Green Ко съ крийш...тва да не ти е геймрума hahaha hahaha hahaha
Илде Heart Eyes Hug
Преди имаше един Жужко...ама не знам дали е жив Mr. Green не съм го чувала с години Whistling
Flutter Flutter Flutter

Звезде Hug Heart Eyes Наде Hug Heart Eyes
Ирко Hug Heart Eyes ми то си е най-обикновена плитка бе Joy Joy Joy ма айде, пофали ме Joy Joy

# 491
  • У Диспансера ...♥♥♥
Илде Heart Eyes Hug
Flutter Flutter Flutter

Ирко Hug Heart Eyes ми то си е най-обикновена плитка бе Joy Joy Joy ма айде, пофали ме Joy Joy
Гледай, гледай, то красота, за няма и пет минути е направена   love001

# 492
Илде Heart Eyes Hug
Flutter Flutter Flutter

Гледай, гледай, то красота, за няма и пет минути е направена   love001
абе аз лично имам забележки Laughing требеше надолу да улабим още малко Thinking ма карай, другия път Laughing

# 493
Ау,значи завидях ти Ирче  Crossing Arms Laughing

Много ми харесват такива,много хубави стои!  Heart Eyes

# 494
  • Още у мъглата ...
Хопляяяя, добър вечер, кукундрелки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама га не мога да влизам изписвате света Whistling, па га съм айляк нема никой Whistling Laughing
То скоро не съм била много, много, ... за през деня гоУоря Whistling

Обачееее .... да рипна, че има само 2 дни до петъкО Laughing newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Иииии.... само 3 дни до ГришУУУ Grinning newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт