♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 25

• 63 084
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро Hug
Темпи, разсмя ме сабахлян рано рано bouquet май сме ходили на един и същ курс за сценаристи. Много се смях.В моя филм обаче Тарик налита да целува Дафа, че завалията го гризе черна завист. Ако Гор иска може да пусне филма. Аз все още срещам трудности с качването от таблета.
Хубав ден на всички Simple Smile

# 616
Сарде, радвам се, че са ти харесали моите творения..  Hug Hug Аз наистина се смях от сърце на филмчето ти..  Joy Joy

Добро утро на всички!!!  Hug Hug Hug

# 617
  • IT
Добро утро момичета,
"Бозафилмс" прави мноооого добри сценарии Simple Smile продуксиОн трябва да има Simple Smile

# 618
Добър ден момичета. Hug Hug Hug Hug Hug

# 619
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Чудна серия на "Черна обич" беше  Mr. Green  От двучасов епизод, успях да изгледам финалните 30 мин., и то без звук  ooooh!  Поправката е задължителна  Crazy  Фрагман няма  Crossing Arms  Да видим утре рейтинга  Whistling

Не не не мога да си представя Айшегюл и Джан като родители..  Mr. Green Голям смях ще падне в събота... а аз драма очаквах..  Thinking Може би тя ще е в началото...  Thinking Ще започнем със сълзи от мъка и ще завършим плачещи от смях... Иншаллах  Praynig Praynig

Дано  Praynig  Дано  Praynig  Дано   Praynig

Статус - еп.20 / Фрагман с бг суб.

Добър ден  Hug
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 охххх голям смях с бебето Джан
направо чакам епизода вече  Crazy

# 620
  • Разград
Вчерашния рейтинг.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 11:32 от vania_e

# 621
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Темпи  Hug Сарде  Hug
много се смеях с ваште сценарии  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Темпи добре се го наредила Джан - жена да не види вече  newsm62 smile3534

# 622
Ммм, рейтинга второ и трето място с 6.1 лошо паднал е. За епизода- силен и динамичен според мен. Държи вниманието от първа до последна минута. Играта на целият актьорски състав е брилянтна. Два свята, два силни характера в двубой за любимата жена. Единият се бори с чисти действия, другия-използва ''пешки'' и подмолни машинации. Прогнозирам, че на края Емир ще се окаже сам. Кемал печели уважението на всички с чистотата на душата си.
Повече след повторението, че имам един нет по-бавен и от охльов.

# 623

Преди и сега...  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Дали според вас в петък Йомер ще се сети, че познава малката сладурана..  Thinking Thinking

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 15:00 от tempestad

# 624
Teмпи, поздравления!  bouquet  Талант си!  Hug

Сериозно се замислям нашите сценаристки да се съберат и да направят някой хубав сериал  Laughing  Ще има любов и мнооого смях в сценария им  Crazy  Hug

Рейтингът на "Черна обич" не ми се нрави  Naughty  Обаче ако и други като мен са имали проблем с нета и не са успели да изгледат серията, си обяснявам спада  Whistling Mr. Green

# 625
Teмпи, поздравления!  bouquet  Талант си!  Hug

Сериозно се замислям нашите сценаристки да се съберат и да направят някой хубав сериал  Laughing  Ще има любов и мнооого смях в сценария им  Crazy  Hug

НеЖи, джанъм беним, аз навремето и това съм правила с едни приятелки...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бяхме луднали по Опасни улици тогава...  Crazy Crazy
Ето ви ги и нашите творения: http://vbox7.com/playlist:1447765  Laughing Laughing
Сезон 2 е написан, ама вече нямахме време за реализация на клипчетата...  Whistling Whistling

Оххх лошо ми стана като видях пак какви сме ги писали и редили..  ooooh! ooooh!

# 626
Статуса, еп 20

Can, Efe ve Ece'nin geçirdiği büyük kazanın sonuçları herkes için büyük bir travma yaratır.

Скрит текст:
Ayşegül yaşananların üzüntüsünü atlatmaya çalışır. Ancak bu sırada hiç beklenmeyen bir gerçekle yüzleşir.

Öte yanda Murat Ayşegül'e olan duygularının etkisiyle Elif'e beklenmedik bir öneri sunar. Elif girdiği oyunun içinde çırpınırken yeni bir hamleye girişir.

Bu hamle her şeyi daha da çıkmaza sokar. İsmail'in mirasını Ayşegül'e bırakacağını öğrenen Mediha ise kendini komik bir maceranın içinde bulur.

Ayşegül ve Can hayal bile edemeyecekleri bir sorumlulukla baş başa kalırlar.

Karşılarına çıkan bu sürpriz gelişme her şeyi temelinden sarsar.

İkili hiç yaşamadıkları renkli bir deneyimin ortasına savrulur. Ancak davetsiz bir misafir bütün planları değiştirir!

# 627
Темпи, жива и здрава да си Heart Eyes
Докара ми сърцетуп Simple Smile  и едни мечти и сценарии не ти е работа #Crazy Joy
Най-сетне доволно количество снимки от Статуса. newsm44

# 628
Темпи, жива и здрава да си Heart Eyes
Докара ми сърцетуп Simple Smile  и едни мечти и сценарии не ти е работа #Crazy Joy
Най-сетне доволно количество снимки от Статуса. newsm44

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Чакам да видя сценариите тогава...  smile3508 smile3508

# 629
Дано Йомер се сети,че се познава с малката ама тя ще го подсети.
На мен ми е интересно дали ще има смях на сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт