♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 25

• 63 093
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Приятно гледане на Севдата  Hug Hug
Аз ще съм за последно в Спешното с д-р Синан тая вечер, ама чак от 22 часа и то ако успея да свърша до тогава..  Thinking Thinking

# 601

СТАТУСААА доживяхме еп. 20 трей1

# 602
# 603
  • near Sofia, Bulgaria
Чок тешекюр, Сарде  bouquet

Комедито се завръща с пълна сила  Laughing

# 604
Само две думи ще кажа относно трейлъра: ГОРКОТО ДЕТЕ  Rolling Eyes Mr. Green

# 605

Горката Аиш, неопитна с две бебета едното беззащитно, другото голямо и .... поне на wc ходи само

# 606

Горката Аиш, неопитна с две бебета едното беззащитно, другото голямо и .... поне на wc ходи само
Ааа, то едното бебе майка му ще си го прибере, други планове има тя за него  Whistling Naughty Ама малкото бебенце  Confused

# 607
Определено  Peace

Скрит текст:
Ааа, то едното бебе майка му ще си го прибере, други планове има тя за него  Whistling Naughty Ама малкото бебенце Confused
Голямото бебе като че ли си припомняше какво е да пълзи  Mr. Green

# 608
Скрит текст:
Определено  Peace

Скрит текст:
Ааа, то едното бебе майка му ще си го прибере, други планове има тя за него  Whistling Naughty Ама малкото бебенце Confused
Голямото бебе като че ли си припомняше какво е да пълзи  Mr. Green
hahaha Голямото бебе май се опитва да избяга от малкото бебе и Айшегюл без да се усетят  hahaha Вече не е Дърво - Бебе е  hahaha hahaha

# 609
Не не не мога да си представя Айшегюл и Джан като родители..  Mr. Green Голям смях ще падне в събота... а аз драма очаквах..  Thinking Може би тя ще е в началото...  Thinking Ще започнем със сълзи от мъка и ще завършим плачещи от смях... Иншалах  Praynig Praynig

# 610
Чудна серия на "Черна обич" беше  Mr. Green  От двучасов епизод, успях да изгледам финалните 30 мин., и то без звук  ooooh!  Поправката е задължителна  Crazy  Фрагман няма  Crossing Arms  Да видим утре рейтинга  Whistling

Не не не мога да си представя Айшегюл и Джан като родители..  Mr. Green Голям смях ще падне в събота... а аз драма очаквах..  Thinking Може би тя ще е в началото...  Thinking Ще започнем със сълзи от мъка и ще завършим плачещи от смях... Иншаллах  Praynig Praynig

Дано  Praynig  Дано  Praynig  Дано   Praynig

Статус - еп.20 / Фрагман с бг суб.

# 611
Не не не мога да си представя Айшегюл и Джан като родители..  Mr. Green Голям смях ще падне в събота... а аз драма очаквах..  Thinking Може би тя ще е в началото...  Thinking Ще започнем със сълзи от мъка и ще завършим плачещи от смях... Иншалах  Praynig Praynig
Аз пък си ги представям, наистина като родители, но на тяхното си дете. Много ми идва по нанагорнище Ефе и Едже  да напуснат сериала.....Може да са временно неадекватни от катастрофата - е, нали и Джан беше в колата........ Елифата ми иде в повече, но си мисля, че ще й дойде правилната мислА и ще си признае - а, дано.. Peace Peace

# 612
Е, явно съм изпреварила фрагмана  ooooh!

# 613
Йозлем с бебето...  Thinking Thinking Thinking

Още от сета:

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 02:17 от tempestad

# 614
И още малко идиотия, че посред нощите взех да откачам...  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
- Защо ми трябваше трета жена да си взимам?! Абдал съм, абдал...

- Едната дрехите ми краде...

- Другата алкохоличка излезе...

- Третата все пред огледалото виси... На хубава щяла да се прави...

Колко хубаво си ми беше с ергенския живот....

Аджеба, не мога ли избягам с Мурат аби в Милано...

- Не може, джанъм... Хич не те пускам...

- Не може, джанъм... без мене никъде няма да идеш...

- Не може, джанъм.... Бременна съм!

- ААААААААААААА БАКТЪН ОТ ВАС!!!

Общи условия

Активация на акаунт